132çk Durakları

132çk Durakları 132çk Durakları, 132 çk hangi duraklardan geçiyor?, 132a hangi duraklardan geçiyor?, 132z hangi duraklardan geçiyor?, 132k hangi duraklardan geçer?, 133t hangi duraklardan geçiyor?

132 çk hangi duraklardan geçiyor?

132ÇK ÇEKMEKÖY - KARTAL Metrobüs hattı, İETT bünyesinde İstanbul'da hizmet veren bir otobüs hattıdır. Bu hat, İstanbullular tarafından en çok tercih edilen otobüs hatlarından birisi durumundadır. Diğer birçok hat gibi, 132ÇK hattı da birçok duraktan geçer.

132a hangi duraklardan geçiyor?

İETT ile Tepeören'e nasıl gidilir sorusu da sorulmakta. Tepeören'e giden İETT otobüsleri hat bilgisi şu şekildedir: 133P Tepeören-Tuzla, 133AK Tepeören-Kartal, 132 Akfırat-Tepeören-Kartal, 132T Tepeörene-Kartal Metro.


132z hangi duraklardan geçiyor?

132M SULTANBEYLİ MİMARSİNAN - KARTAL METRO / CEVİZLİ Metrobüs hattı, İETT bünyesinde İstanbul'da hizmet veren bir otobüs hattıdır. Bu hat, İstanbullular tarafından en çok tercih edilen otobüs hatlarından birisi durumundadır. Diğer birçok hat gibi, 132M hattı da birçok duraktan geçer.

132k hangi duraklardan geçer?

132Z SULTANBEYLİ UZUNDERE - KARTAL

132Z numaralı İETT otobüs güzergah bilgisi ve durak isimleri NTV Haber'de!


133t hangi duraklardan geçiyor?

133KT (İETT)

Yönü olup son durağı Kartal - 4. Peron Yönü durağıdır. 133KT (Aydinli Toki Peronlar -Kartal), her gün çalışıyor.


Çekmeköy Kartal otobüs hangisi?

(-1) İŞARETLİ SAATLERDE YENİDOĞAN PERONLAR - KARTAL METRO GÜZERGAHINDA HİZMET VERİR. E İŞARETLİ SAATLERDE EBRU SOKAK DURAĞI'NDAN BAŞLAR.

KM37 nereye gidiyor?

Çekmeköy metro durağına ulaşmak için M5 metrosunu kullanabilir ya da 11 ÇB, 11 ÜS, 122 Y, 9 K otobüslerini ve C – 77 minibüslerini kullanabilirsiniz.

Tepeören hangi İETT gider?

Organize Sanayi Bölgemize İETT otobüsleri ve minübüsler ile toplu ulaşım sağlanabilmektedir. Bölge sınırlarımızın içinden geçen İETT'ye ait 4 ayrı otobüs hattının (132T - 133M - 132B - 133Ü) güzergah ve sefer saatlerine İETT'nin web sitesinden https://iett.istanbul/ erişim sağlayabilirsiniz.

Sultanbeyli Kartal hangi otobüs gider?

(Haftaiçi gidiş: 09:00, 13:25, dönüş: 12:20). Haftaiçi 3 seferin hareket saati güncellenmiştir.

30M hangi duraklardan gecer?

130A, Tuzla bölgesinde bulunan Enza Home Çekmeköy konumuna giden son Otobüs aracıdır.

Sultanbeyli Uzundereye hangi otobüs gider?

18U SULTANBEYLİ - ÜSKÜDAR Metrobüs hattı, İETT bünyesinde İstanbul'da hizmet veren bir otobüs hattıdır. Bu hat, İstanbullular tarafından en çok tercih edilen otobüs hatlarından birisi durumundadır.

Km32 Kartal'dan kaçta kalkıyor?

18D SULTANBEYLİ - KADIKÖY Metrobüs hattı, İETT bünyesinde İstanbul'da hizmet veren bir otobüs hattıdır.

133KT nereye gidiyor?

Sultanbeyli Otogarına Kartal Köprüsü üzerinden 132M hattına binip Yanyol durağında inerek ulaşabilirsiniz. Ayrıca Ümraniye'den önce 522 numaralı otobüs hattına binip Yenidoğan'da 132V otobüsüne aktarma yaparak Sultanbeyli Otogara ulaşım sağlayabilirsiniz.

132S Kartalda nereden kalkıyor?

131C SABİHA GÖKÇEN H.L./SULTANBEYLİ - NECİP FAZIL METRO Metrobüs hattı, İETT bünyesinde İstanbul'da hizmet veren bir otobüs hattıdır. Bu hat, İstanbullular tarafından en çok tercih edilen otobüs hatlarından birisi durumundadır. Diğer birçok hat gibi, 131C hattı da birçok duraktan geçer.

Çekmeköy metro durağı hangi Otobüs gider?

Sultanbeyli Metro İstasyonu, İstanbul metrosunun M5 hattında bulunan bir yeraltı metro istasyonudur. M5 hattının Çekmeköy - Sancaktepe - Sultanbeyli etabının son istasyonudur.

131Y Çekmeköy'den kaçta kalkıyor?

Beykoz bölgesinde bulunan sultanbeyli konumuna son Otobüs saat kaçta gider? 135, Beykoz bölgesinde bulunan sultanbeyli konumuna giden son Otobüs aracıdır.

Km36 nereden geçiyor?

Kurfalı'nın göze çarpan, en temel özelliği ise Kartal'ın en yoksul kesiminin, işçi ve emekçilerin yoğunlukla yaşadığı bir semt olması. Semtin bu sınıfsal niteliği semt gençlerinin hayata bakışlarını, politik tavırlarını, ilgi alanlarını ve yaşam standartlarını da büyük oranda ortaklaştırıyor.

132y nereden geçiyor?

KM23 otobüs hattının ilk durağı Cevizli Peronlar olup son durağı Pendik Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi - Sondurak Km23 Yönü durağıdır.

Mk97 nereye gidiyor?

132ÇK otobüs hattı (Kartal -Yeşiltepe Son Durak), Kartal - 5. Peron Yönü durağından başlayıp Yeşiltepe Son Durak - Son Durak Yönü durağına gidene kadar 91 duraklar geçiyor.

Itosb hangi otobüs gider?

133KT Otobüs Saatleri - İETT 133KT Kalkış Saatleri, Durak İsimleri ve Geçtiği Durakları 133KT AYDINLI TOKİ KONUTLARI - KARTAL Metrobüs hattı, İETT bünyesinde İstanbul'da hizmet veren bir otobüs hattıdır.