31 Nerenin

31 Nerenin 31 Nerenin, 31 plaka hangi ilin?, +31 Nereye?, 31 ülke kodu nereye ait?, 31 Hatay mı?, 44 Nerenin Plakası?

31 plaka hangi ilin?

31 il plaka kodu, Türkiye'nin Hatay iline aittir.

+31 Nereye?

Ülkeler arası telefon görüşmeleri ise alan kodunun başına çift sıfır konulur. 31 Nerenin Alan Kodu? +31 Hollanda'nın alan kodudur.


31 ülke kodu nereye ait?

31 alan kodu Hollanda'ya ait telefon kodudur. Her konuda dünyanın gözünün üzerinde olduğu Hollanda'ya, sabit numara üzerinden erişim gerçekleştirmek için bu alan kodunu kullanmak gerekir.

31 Hatay mı?

İşte, tüm detaylar. 44 Plaka Numarası Hangi İlin? Türkiye'de, 44 plaka kodu nereye ait diye sorulduğunda, bu sorunun cevabı Malatya olacaktır.

44 Nerenin Plakası?

80 plaka kodu ülkemizin Osmaniye iline aittir. 81 Nerenin Plakası? 81 plaka kodu ülkemizin Düzce iline aittir.

81 plaka nerenin?

31 rakamının 31 komik bir sayıdır. çünkü 31 asal bir sayı. asal kelimesinin sonuna ak eklersek asalak olur. a harfini çıkartırsak salak olur. tersten okursak kalas olur kalas odundan gelir. odun testere ile kesilir. testere korku filmidir.

31 Neden bu kadar komik?

WhatsApp üzerinden tarafıma 04.02.2024 ve 09.02.2024 tarihlerinde 'merhaba' şeklinde bir mesaj geldi. Ülke kodu +62 olan numarayı internetten araştırdığımda bu numaranın Endonezya'ya ait olduğunu öğrendim. Bu ülke ile hiçbir kişisel veya ticari ilişkim bulunmamaktadır. Bu durumdan oldukça rahatsız o...

+62 Hangi ülkeye ait?

Hayır efendim, “İsveç ülkesini” aramak için özel bir numara.

+46 Hangi ülkenin alan kodu?

Almanya ülke kodu

Almanya'nın uluslararası telefon kodu +49 veya 0049 dur.


Almanya telefon kodu nedir?

234 alan kodu da bir telefon alan kodudur ve Nijerya ülkesine aittir. Telefonunuza arama geldiği zaman eğer numaranın önünde +234 yazıyorsa bu size Nijerya'dan arama geliyor demektir. Ayrıca arayan kişinin Nijerya'da olduğunu anlamak da mümkündür.

234 nerenin alan kodu?

Farklı ülkeler arasında arama gerçekleştirmek için arama yapılacak ülkenin kendine özel olan arama kodunu tuşlamak gerekir. Türkiye'nin uluslararası telefon kodu 90 şeklindedir.

Türkiye ülke kodu nedir?

Batıdan Akdeniz, güney ve doğudan Suriye, kuzeybatıdan Adana, kuzeyden Osmaniye ve kuzeydoğudan Gaziantep ile çevrilidir. Hatay; Antakya, Altınözü, Arsuz, Belen, Defne, Dörtyol, Erzin, Hassa, İskenderun, Kırıkhan, Kumlu, Payas Reyhanlı, Samandağ ve Yayladağı ilçelerinden oluşur.

Antakya Hatay mi?

1. Dünya Savaşı´ndan sonra Fransızlar tarafından işgal edilen bölge, 18 yıl Fransızların egemenliğinde kalmıştır. Yayladağı, 1938'de kurulan Hatay Devleti sınırları içine kaldı. Hatay Devleti´nin de 7 Temmuz 1939'da Anavatana katılmasıyla, Türkiye sınırlarına dâhil oldu.

Hatay ülke mi?

Hatay, Türkiye'nin en güneyinde yer alıp Akdeniz Bölgesi'nde, Akdeniz'in doğu ucunda kıyıları olan bir ilidir. Hatay ilinin merkezi Antakya'dır.

Hatay Türkiyenin mi?

Kırmızı plaka listesi yani, kırmızı plakaların kimlere ait olduğu, resmi plakalar ve anlamları şu şekilde sıralanmıştır. 0001 plakalı araç TBMM Başkanı'na aittir. 0002 plakalı araç Başbakanlığa aittir. 0003-0036 plakalı araç Anayasa Mahkemesi Başkanı'na aittir.

35 001 plaka kimin?

Mevcut olan aracın ön ve arkasında bulunan plaka kodlarının 80 numaraya sahip olması aracın Osmaniye iline kayıtlı olduğunu göstermektedir. Osmaniye ilinin baş harfi O ile başladığı halde plakası 80'dir.

80 Nerenin Plakası?

Yolda veya herhangi bir yerde 60 plakalı bir araç görüyorsanız bu o aracın Tokat ili trafiğine ait olduğu anlamına gelmektedir.

60 plaka neresi?

10 plaka kodu Balıkesir iline aittir. Balıkesir'de yaşayan araç sahiplerinde 10 plaka kodu bulunmaktadır. Bu sayede aracın Balıkesir iline kayıtlı olduğu bilinmektedir.

10 plaka nerenin?

Her il için ayrı ayrı belirlenen plaka kodlarına göre; 21 plaka Diyarbakır iline aittir.

21 Nerenin Plakası?

16 plaka Bursa ilinin plaka kodudur. Alfabetik sıralama kapsamında 16. sıradaki şehir Bursa'dır.