36tc Durakları

36tc Durakları 36tc Durakları, 36TC nereye gidiyor?, 36t hangi duraklardan geçiyor?, 36 F hangi duraklardan geçiyor?, 36 C nereye gidiyor?, Cebeci Arnavutköy hangi otobüs gider?

36TC nereye gidiyor?

36TC otobüs hattı (Taşoluk - Cebeci), Yayla Caddesi - Taşoluk Yönü durağından başlayıp Cebeci Peronlar - Son Durak Yönü durağına gidene kadar 59 duraklar geçiyor.

36t hangi duraklardan geçiyor?

36C otobüs hattı (Arnavutköy Peronlar -Cebeci Peronlar), Arnavutköy Peronlar - Arnavutköy Yönü durağından başlayıp Cebeci Peronlar - Son Durak Yönü durağına gidene kadar 37 duraklar geçiyor.


36 F hangi duraklardan geçiyor?

36C CEBECİ-ARNAVUTKÖY MERKEZ.

36 C nereye gidiyor?

H-6, Arnavutkoy bölgesinde bulunan Arnavutköy-Gaziosmanpaşa Yolu konumuna giden son Otobüs aracıdır.

Cebeci Arnavutköy hangi otobüs gider?

Ek bilgi: 36T hattında 141 duraklar bulunuyor ve bu güzergah için toplam seyahat süresi yaklaşık 168 dakika.

Arnavutköy Gaziosmanpaşa hangi otobüs gider?

Hasköy Dolmuş Hattı: Kalkış ve Güzergah: Samsun Serbest Bölge Durağı – Cumhuriyet Meydanı – Shell Durağı – Belediye Evleri Durağı – Karşıyaka Durağı – Hasköy Durağı – Samsun Üniversitesi Kalkış Saati: 7.30'dan itibaren sınav süresince dolmuş hattı çalışacaktır. ve yazma) bölümden oluşmaktadır. oluşmaktadır.

36T kaç durak var?

METRO İLE BAŞAKŞEHİR METROKENT DURAĞINDA İNİP 146BA , 146B, 146E, 146M, 78B, 78F, 78Ş, 89C, 98, 98H, MK21 İETT OTOBÜS HATLARI İLE HASTANEMİZE ULAŞABİLİRSİNİZ.

Hasköy dolmuşları nereden kalkıyor?

İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Haliç Tarafından Geçen Bazı Otobüs Hatlarının Kaldırılması T5 Tramvay hattının Eminönü'ne ulaşmasıyla birlikte ne yazık ki birçok otobüs hattı (36ce-41y-44b-48e-99-99y-399b-399c) kaldırılmış.

35c hangi duraklardan geçiyor?

35C otobüs hattının ilk durağı Harbiye Askeri Müze - Taksim Yönü olup son durağı Koca Mustafapaşa durağıdır. 35C (Harbiye Askeri Müze -Koca Mustafapaşa), her gün çalışıyor. Ek bilgi: 35C hattında 21 duraklar bulunuyor ve bu güzergah için toplam seyahat süresi yaklaşık 21 dakika.

Başakşehir şehir hastanesi hangi otobüs gider?

36CY (İETT)

36CY otobüs hattının ilk durağı Cebeci Peronlar - Son Durak Yönü olup son durağı Yenibosna Metro - Son Durak(36cy) Yönü durağıdır. 36CY (Cebeci Peronlar -Yenibosna Metro), her gün çalışıyor.


37y hangi duraklardan geçiyor?

336M ARNAVUTKÖY - MECİDİYEKÖY Metrobüs hattı, İETT bünyesinde İstanbul'da hizmet veren bir otobüs hattıdır.

36CE kalktı mı?

336 ARNAVUTKÖY - EMİNÖNÜ Metrobüs hattı, İETT bünyesinde İstanbul'da hizmet veren bir otobüs hattıdır.

35 C nereye gidiyor?

Arnavutköy Metro İstasyonu, İstanbul metrosu'nun M11 (Gayrettepe - İstanbul Havalimanı - Halkalı) Metro Hattı'nda yer alan ve 2023'te hizmete girmesi planlanan inşa hâlindeki yer altı metro istasyonudur. Arnavutköy'ün Anadolu Mahallesi'nde Eski Edirne Caddesi üzerinde yer almaktadır.

36CY hangi durakta?

İETT - İstanbul Elektrik Tramvay Tünel Arnavutköy Topkapı Minibüs Hattı İptal Edilmiş

Arnavutköy devlet hastanesine hangi İETT gider?

36T CEBECİ - TAKSİM Metrobüs hattı, İETT bünyesinde İstanbul'da hizmet veren bir otobüs hattıdır. Bu hat, İstanbullular tarafından en çok tercih edilen otobüs hatlarından birisi durumundadır. Diğer birçok hat gibi, 36T hattı da birçok duraktan geçer.

Arnavutköy metrobüs var mı?

Kalabalık bir nüfusa sahip olması nedeniyle otobüs sayısı ve çalışma saatleri de aynı orantıda çok fazla. Tuzla ve Zeytinburnu arasında sefer yapan 500T otobüslerinin toplamda 78 durağı bulunuyor. İstanbul'un en uzun süren güzergahına sahip olan 500T'de tek yön sefer süresi 186 dakikadır.

Eminönü Arnavutköy hangi otobüs gider?

Hasköy, İstanbul ilinin Beyoğlu ilçesine bağlı, Haliç kıyısında bir semt. Osmanlı döneminde Yahudi, Ermeni, Rumlar ve bazı Mekke Şerifliği soyundan gelen üyeler oturduğu bir semtti. Aynalıkavak Kasrı ve Rahmi M. Koç Müzesi bu semttedir.

Arnavutköye hangi metro gider?

Tersane İstanbul'a nasıl giderim? Ziyaretçiler, Taksim ve Eminönü meydanlarından bölgeye hizmet veren İETT otobüslerine binerek Deniz Hastanesi İstasyonu veya Yeni Çeşme İstasyonu'nda inebilir. Bu duraklardan geçen otobüsleri görmek için tıklayın.

Arnavutköy Bayrampaşa hangi Otobüs gider?

35C KOCAMUSTAFAPAŞA - TAKSİM Metrobüs hattı, İETT bünyesinde İstanbul'da hizmet veren bir otobüs hattıdır. Bu hat, İstanbullular tarafından en çok tercih edilen otobüs hatlarından birisi durumundadır. Diğer birçok hat gibi, 35C hattı da birçok duraktan geçer.

Topkapı Arnavutköy minibüs hattı kalktı mı?

Toplu taşımada HS1 Yenibosna metro istasyonundan kalkıyor ve otobüsün hastane durağı bulunuyor. MK22 ve MR50 otobüsleri de hastanenin yakınından geçiyor.