Ayvansaray Eyüpsultan

Ayvansaray Eyüpsultan Ayvansaray Eyüpsultan, Ayvansaray hangi metro?, Ayvansaray hangi iett gider?, Eyüp Sultan hangi Metrobüs Durağı?, Eyüp Sultan hangi otobüs gidiyor?, Eyüp Sultan'a gitmek için hangi durakta inilir?, Ayvansaray durağına hangi metrobüs gider?

Ayvansaray hangi metro?

Ayvansaray Tramvay İstasyonu, İstanbul tramvayı'nın T5 hattı'nda yer alan ve 1 Ocak 2021'de hizmete giren hemzemin tramvay istasyonudur.

Ayvansaray hangi iett gider?

Ayvansaray Durağının Yakınından Geçen İETT Otobüsleri

97M. 41AT. 92M. 36M.


Eyüp Sultan hangi Metrobüs Durağı?

Eyüp bölgesinde bulunan Metrobüs 34AS konumuna en yakın metrobus durağı hangisidir? Eyüp Metrobüs 34AS konumuna en yakın metrobus durağı Ayvansaray-Eyüp Sultan. 3 dk yürüme mesafesindedir.


Eyüp Sultan hangi otobüs gidiyor?

48A, Eyüp bölgesinde bulunan Eyup Sultan Durağı konumuna giden son Otobüs aracıdır. 00:35 civarında buradan geçer.

Eyüp Sultan'a gitmek için hangi durakta inilir?

Üsküdar'dan Marmaray ile Yenikapı durağında inerek otobüs duraklarının olduğu çıkıştan çıkınız. Buradan 39, 39D, 39K numaralı hatlardan herhangi birine binerek Eyüp Sultan durağında indiğinizde Eyüp Sultan Camii'sine ulaşabilirsiniz.

Ayvansaray durağına hangi metrobüs gider?

34BZ, Eyüp bölgesinde bulunan Ayvansaray Metrobüs Durağı konumuna giden son Metrobus aracıdır.

Ayvansaray hangi durakta?

Ayvansaray Metrobüs Durağı, Fatih'in Ayvansaray Mahallesi'nde, Ayvansaray Caddesi üzerinde yer almaktadır. "Defterdar Mahallesi, E-5 Karayolu (İstanbul Çevre Yolu)" adresinde bulunmaktadır. Ayvansaray Metrobüs Durağı Beylikdüzü yönünden 31. Söğütlüçeşme yönünden 15. duraktır.

İstanbul Ayvansaray hangi ilçeye bağlı?

Ayvansaray, İstanbul ilinin Fatih ilçesine bağlı bir mahalledir. Tarihî yarımadada, suriçinde kalan mahalle Haliç'in güney kıyılarında kurulmuştur. Doğusunda Balat, batısında, Eyüpsultan'ın Defterdar mahallesi, kuzeyinde Haliç ve güneyinde Edirnekapı yer alır.

Ayvansaraya hangi otobüs gider?

55T, İstanbul bölgesinde bulunan Ayvansaray konumuna giden son Otobüs aracıdır.

Eyüp Sultana hangi metro gider?

T5 Eyüp-Bayrampaşa Bağlantı Hattı

Marmaray Eyüp Sultan'dan geçiyor mu?

Marmaray ile Yenikapı durağında inerek otobüs duraklarının olduğu çıkıştan çıkınız. Buradan 39, 39D, 39K numaralı hatlardan herhangi birine binerek Eyüp Sultan durağında indiğinizde Eyüp Sultan Camii'sine ulaşabilrsiniz.

Eyüp Sultan hangi semtte?

Eyüp Sultan Camii, İstanbul'un Konstantinopolis Surları dışındaki, Haliç kıyısında yer alan ilçesi Eyüpsultan'daki bir camidir.

Eyüp Sultan nereye yakın?

Eyüpsultan ilçesi doğuda Sarıyer, güneydoğuda Kâğıthane ve Beyoğlu, güneybatıda Gaziosmanpaşa ve Bayrampaşa, güneyde Zeytinburnu ve Fatih, batıda Arnavutköy ve Sultangazi, güneybatıda Başakşehir ilçelerine komşudur.

Pierre Loti hangi durak?

Eyüp Pierre Loti Tepesi konumuna en yakın otobüs durağı Pazariçi - Yildiztabya Yönü. 1 dk yürüme mesafesindedir.

Alibeyköy tramvaya hangi otobüs gider?

T5 Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı

Gaziosmanpaşa hangi metrobüs durağına yakın?

Metrobüsle Ulaşım

Metrobüsle geliyorsanız; Edirnekapı durağında inip yukarıya çıkınız. Şehitlik tramvay durağından binip Sağmalcılar durağında ininiz.


Eminönünden Eyüp Sultan'a hangi otobüs gider?

Eminönü'nden kalkan tüm otobüs hatlarının ara duraklarından birisi Balat durağıdır. Bu nedenle genellikle her otobüs ile Balat'a gitmek mümkündür. Ayrıca Balat'a giden özel halk otobüsleri de Eminönü'nden kalkmaktadır. Balat'a gidebilmek için toplu taşıma araçlarından metrobüsü de kullanabilirsiniz.

Eyüp Sultan Camii hangi tramvay durağında?

Zincirlikuyu Avcılar, Beylikdüzü, Söğütlüçeşme,Cevizlibağ, Zeytinburnu, Uzunçayır, Yenibosna, Mecidiyeköy durağı en çok kullanılan metrobüs durakları arasında yer alıyor.

Eminönü balata nasıl gidilir?

İstanbul Ayvansaray Üniversitesi 11/03/2022 tarihli ve 31775 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan 7382 numaralı kanun ile İstanbul Topkapı Üniversitesi olarak değiştirilerek eğitim-öğretim faaliyetlerine devam etmektedir.

Zincirlikuyu Metrobüs hangi duraklardan geçiyor?

Topkapı - Ulubatlı Metro İstasyonu, İstanbul metrosu'nun M1ᴀ (Yenikapı - Atatürk Havalimanı) & M1ʙ (Yenikapı - Kirazlı) Metro Hattı'nda yer alan ve 3 Eylül 1989'da hizmete giren yer altı metro istasyonudur.