Bursa İzmir Arası Kaç Km

Bursa İzmir Arası Kaç Km Bursa İzmir Arası Kaç Km, Yeni yoldan İzmir Bursa arası kaç saat?, Izmit Bursa arası kaç km?, Aydin İzmir arasi arabayla kac saat?, Bursa ile İstanbul arası kaç saat?, Bursa İzmir kaç saat sürüyor arabayla?

Yeni yoldan İzmir Bursa arası kaç saat?

Bursa - İzmir Arası Otobüs

Bursa ile İzmir arasındaki mesafe 334 km km'dir ve en hızlı seferimizle yaklaşık 3 saat 15 dakika kadar sürmektedir.


Izmit Bursa arası kaç km?

Bursa - İzmit arası toplam 143 kilometre. İki konum arasındaki otobüs yolculuğu 2 saat sürüyor.


Aydin İzmir arasi arabayla kac saat?

İki şehir arasındaki seyahat araçla 1 saat 12 dakikada tamamlanmaktadır. Otobüsle ise yolculuk 1 saat 30 dakika kadar sürmektedir. Aydın ilimizde sivillere uçuş imkânı tanıyan havalimanı bulunmadığından dolayı aktarmasız olarak İzmir'e ulaşım sağlanmamaktadır.

Bursa ile İstanbul arası kaç saat?

İstanbul - Bursa arası yaklaşık olarak 131 km'dir. Kamil Koç ile İstanbul - Bursa seyahatiniz tahmini olarak en az 1 saat 30 dakika saat sürer. Bu durum hava ve trafik koşullarına bağlı olarak değişkenlik gösterebilmektedir.

Bursa İzmir kaç saat sürüyor arabayla?

Bursa İzmir arası toplamda 345 km'dir. Bireyler özel araçlarıyla seyahat ederek Bursa şehrine kolayca ulaşabilir. Arabayla 3 ile 4 saat arasında yolculuk yapması gerekiyor.

Bursa İzmir arası otoban kaç km?

Bursa ile İzmir arası ortalama 345 kilometredir.

Izmit izmir arası kaç km yeni otoban?

Önemli ve Global Projeler. Gebze - Orhangazi - İzmir (İzmit Körfez Geçişi ve Bağlantı Yolları Dahil ) Otoyolu Yap - İşlet - Devret Projesi 384 km Otoyol ve 42 km Bağlantı yolu olmak üzere toplam 426 km uzunluğundadır.

Bursa Balikesir kac km'dir?

Balıkesir - Bursa Arası Otobüs

Balıkesir ile Bursa arasındaki mesafe 139 km km'dir ve en hızlı seferimizle yaklaşık 1 saat 45 dakika kadar sürmektedir.


Izmit'ten Bursa'ya kaç saat?

İki şehir arasındaki mesafe 126 km km'dir ve seyahat etmek yaklaşık 1 saat 45 dakika saat kadar sürer.

Araba ile İstanbul İzmir kaç saat?

Bu süre, otobüs ve otomobil için aynı olmayabilir. İzmir İstanbul arası ulaşım sağlamak, şehirler arası otobüsle 7-8 saati bulabilir. Aynı yolculuk özel araçla 4-6 saatte tamamlanabilir.

İzmir İstanbul kaç saat arabayla yeni yol?

İstanbul İzmir arası mesafe, gitmek istediğiniz noktaya kaç saat sonra varacağınız konusu üzerinde doğrudan etkilidir. Özel aracınızla yola çıkıyorsanız 479 kilometrelik yolu yaklaşık 4 saat 40 dakikada tamamlarsınız. Otobüste ise mola verildiği için varış süreniz 1-1,5 saat kadar daha uzun olur.

Muğla İzmir e yakın mı?

İzmir ve Muğla arasındaki uzunluk, 228 kilometredir. Yola, kendi arabası ile çıkacakların 2 saat 30 dakika gibi bir süreye ihtiyaçları vardır. Diğer ulaşım seçeneklerinden biri olan otobüs ile gitmeyi planlayanlar içinse bu süre, 2 saat 54 dakikaya kadar çıkar.

Bursa Ankara arası kaç saat var?

İki şehir arasındaki mesafe 161 km km'dir ve seyahat etmek yaklaşık 2 saat saat kadar sürer.

Eskişehir Bursa arası kaç?

Yalova - Bursa arası yaklaşık olarak 58 km'dir. Kamil Koç ile Yalova - Bursa seyahatiniz tahmini olarak en az 45 dakika saat sürer.

Bursa'dan Yalova kaç saat sürüyor?

İzmir - Bursa arası otobüs yolculuğu ortalama olarak 4 saat 31 dakika sürmektedir. İzmir - Bursa arası hangi otobüs firmaları sefer düzenlemektedir?

Bursa İzmir bileti ne kadar?

Denizli - Bursa arası yaklaşık olarak 448 km'dir. Kamil Koç ile Denizli - Bursa seyahatiniz tahmini olarak en az 6 saat 30 dakika saat sürer.

İzmir Bursa kaç dakika?

Karayolları Genel Müdürlüğü, “Otoyol ve köprü ücretleri, 25 Ekim 2023 Çarşamba günü saat 00.00'dan itibaren geçerli olmak üzere yeniden düzenlenmiştir” açıklamasıyla ücretlere zam geldiğini duyurdu. Buna göre, Bursa-İzmir arasındaki otoyol ücreti 330 liraya çıktı…

Bursa Denizli yakın mı?

İstanbul-İzmir arasındaki 572 kilometrelik yolu gitmek için -araba kataloğuna göre- 35 litre benzin gerekiyor. 10 Mart 2022 fiyatlarına göre İstanbul'dan İzmir'e gitmek için gereken benzinin tutarı 712 lira 25 kuruş.

Bursa İzmir otobanı kaç TL 2023?

Gebze- Orhangazi-İzmir Otoyolu Faz-I (Gebze-Gemlik Kavşakları arası, Osmangazi Asma Köprüsü dahil olmak üzere) 1 Temmuz 2016 tarihinde; Faz-II-A'nın (Gemlik-Bursa arası) ise 12 Mart 2017 tarihinde yapılan açılış törenleri ile işletmeye açılmıştır.

Bursa İzmir otobanı nereden başlıyor?

Böylece, 4 Ağustos 2019 tarihinde gece yarısı itibarı ile İstanbul – İzmir otoyolunun tamamı işletmeye açılmıştır. İstanbul – İzmir Otoyolu Türkiye'de özel sektör tarafından işletilen ilk otoyol olma özelliğine sahiptir.