Dudullu Otogar

Dudullu Otogar Dudullu Otogar, Dudullu Otogar hangi metroya yakın?, Dudullu Terminali hangi yakada?, Istanbul Ataşehir hangi Otogara yakın?, Dudullu Otogar hangi iett gider?, Dudullu'ya hangi metro gidiyor?, Ataşehir Dudullu Otogar hangi metro?

Dudullu Otogar hangi metroya yakın?

Dudullu (M5) Metro İstasyonu, İstanbul metrosu'nun M5 (Üsküdar - Çekmeköy) Metro Hattı'nda yer alan ve 21 Ekim 2018'de hizmete giren yer altı metro istasyonudur. Ümraniye'nin Yukarı Dudullu Mahallesi'nde Alemdağ Caddesi üzerinde -M8 istasyonunun üst kotunda- yer almaktadır.

Dudullu Terminali hangi yakada?

Ataşehir Dudullu Terminali'na Nasıl Ulaşılır

Ataşehir Otogarı, İstanbul'un Anadolu Yakası'nda bulunan otogarlarından biridir. Anadolu Yakası'nda oturan ya da İstanbul'un bu yakasına seyahat eden pek çok kişinin hareket noktası burasıdır.


Istanbul Ataşehir hangi Otogara yakın?

Şehir Merkezinden Ataşehir Ferhatpaşa Otogarı'na Ulaşım

Ataşehir Ferhatpaşa Otogarı, Dudullu Otogarı olarak da biliniyor ve İstanbul Anadolu Yakası'nda yolculara hizmet veriyor.



Dudullu Otogar hangi iett gider?

Dudullu Otogar Durağının Yakınından Geçen İETT Otobüsleri

14A. 14AK. 14T. 19ES.


Dudullu'ya hangi metro gidiyor?

M8 Bostancı-Dudullu-Parseller Metro Hattı

Ataşehir Dudullu Otogar hangi metro?

M8, Ataşehir bölgesinde bulunan istanbul dudullu otogar konumuna giden son Metro aracıdır.

Dudullu Otogar hangi ilçeye bağlı?

C-70, Ümraniye bölgesinde bulunan Dudullu otogar konumundan geçen ilk Minibüs / Dolmuş aracıdır.

Dudullu Istanbul nereye bağlı?

Dudullu, İstanbul ilinin Ümraniye ilçesinde yer alan bir semttir. İki mahalleden meydana gelmiştir. Kuzeydeki mahalleye Aşağı Dudullu, güneydeki mahalleye Yukarı Dudullu adı verilmektedir.

Dudullu hangi otobüs gider?

Büyük İstanbul Otogarı, İstanbul'un Avrupa yakasında bulunan şehirlerarası otobüs terminalidir. Bayrampaşa ilçe sınırları içerisinde olmasına karşın, Esenler ilçe merkezine çok yakın olması dolayısıyla halk arasında Esenler Otogarı olarak da anılmaktadır.

Büyük istanbul otogarı hangi semtte?

İstanbul Anadolu Yakası'nın Üsküdar semtinde yer alan Harem Otogarı sahil kenarında oluşuyla oldukça merkezi bir konuma sahip.

Üsküdar hangi otogara yakın?

İstanbul'da büyük çaplı iki tane otogar yer alıyor. Bunlardan bir tanesi Bayrampaşa İstanbul Otogarı (Esenler Otogarı) diğeri ise Üsküdar (Harem) otogarı. Bunların dışında Alibeyköy cep otogarı, İstanbul Anadolu yakasından Firmaların kendilerine ait olan Dudullu Otogarları bulunuyor.

Istanbul otogar hangi ilçede?

BOSTANCI DUDULLU METROSU BAĞLANTILARI

İMES istasyonunda Söğütlüçeşme-Yenidoğan metro hattı ile, Bostancı istasyonunda ise Marmaray ve deniz yolları ile aktarması bulunmaktadır.


Marmaray Dudulluya gidiyor mu?

20D Dudullu - Kadıköy için Otobüs ücreti yaklaşık ₺15.00 - ₺29.99 tutar.

Dudulludan Kadıköye hangi Otobüs gider?

İstanbul Bursa otobüs seferi, esenler otogarından ortalama 3 saat 30 dakika sürerken Dudullu otogarından yaklaşık 2 saat sürmektedir. Sefer süresi yol ve hava durumuna göre değişiklik gösterebilmektedir.

Istanbul Dudullu Bursa Otogar arası kaç saat?

M12 Göztepe-Ümraniye Metro Hattı

Dudullu metro hangi hat?

14-Dudullu, 15-Toplu Konutlar, 16-Çekmeköy ve Sancaktepe istasyonlarının aralarında yer aldığı 16 istasyon yer alacak.

Üsküdar Dudullu metro kaç durak?

Bostancı - Dudullu arasını 21 dakikaya indirecek metroyla, saatte tek yönde 44 bin 400 yolcu taşınabilecek. İstasyonlarda güvenlik için rayla düşmeyi engelleyici "Tam Boy Peron Ayırıcı Kapılar" kullanıldı.

Bostancı Dudullu metro kaç dakika?

M8 (Bostancı - Parseller) Metro Hattı, İstanbul'un Anadolu Yakası'nda ilk istasyonu Bostancı, son istasyonu ise Parseller olan 14,27 km uzunluğundaki 13 istasyonlu sürücüsüz metro hattıdır.

Bostancı metro son durak neresi?

Ataşehir Metro İstasyonu, İstanbul metrosu'nun M12 (60. Yıl Parkı – Kâzım Karabekir) Metro Hattı'nda yer alan ve 2024'te hizmete girmesi planlanan inşa hâlindeki yer altı metro istasyonudur.

M8 metro Bostancı Durağı nerede?

Dudullu Otogarı konum açısından oldukça merkezi bir bölgede yer alıyor. İstanbul ilinin Anadolu yakasında bulunan bu otogar geniş bir alana hizmet sunuyor. İstanbul'dan seyahate başlayan pek çok yolcunun çıkış noktası olan bu lokasyon Ümraniye'de yer alıyor.