Efes Antik Kenti Giriş Ücreti

Efes Antik Kenti Giriş Ücreti Efes Antik Kenti Giriş Ücreti, Efes Antik Kenti kaç TL 2023?, Efes Antik Kenti kimlere ücretsiz?, Efes Müze Kart kaç TL?, Efes Antik Kenti giriş ne kadar?, Müze Kart ile Efes ücretsiz mi?

Efes Antik Kenti Giriş Ücreti

Efes Antik Kenti giriş ücreti 700 TL olarak belirlendi. MüzeKart sahipleri Kültür ve Turizm Bakanlığı'na ve Milli Saraylar ve Çanakkale Alan Başkanlığına bağlı 350'den fazla müze ve ören yerini bir yıl boyunca sınırsız ziyaret edebilecek.

Efes Antik Kenti kaç TL 2023?

Efes Antik Kenti giriş ücreti 700 TL olarak belirlendi. MüzeKart sahipleri Kültür ve Turizm Bakanlığı'na ve Milli Saraylar ve Çanakkale Alan Başkanlığına bağlı 350'den fazla müze ve ören yerini bir yıl boyunca sınırsız ziyaret edebilecek.

Efes Antik Kenti kimlere ücretsiz?

Efes Antik Kenti 2023 yılı için kişi başı giriş ücreti, şu şekildedir; Yetişkinler için giriş ücreti = 120 TL. Ekstra olarak Yamaç Evleri de gezilip görünmek istenirse = 45 TL daha ödenir. Özel araç otopark ücreti = 10 TL.

Efes Müze Kart kaç TL?

Şu kişiler, Efes Antik Kenti'ni tamamen ücretsiz bir şekilde gezip görme fırsatına sahiptir; 18 yaş altı öğrenciler. Öğretmenler. 65 yaş üstü vatandaşlar.


Efes Antik Kenti giriş ne kadar?

Satın aldığınız ilk günden itibaren bir yıl boyunca geçerli olan MüzeKart'ın fiyatı Türk vatandaşları için 60 TL'dir. MüzeKart'ınız ile tarihte bir yolculuğa çıkmak için MüzeKart satış noktalarına ulaşmak için tıklayınız. MüzeKart ile gezebileceğiniz T.C.

Müze Kart ile Efes ücretsiz mi?

Efes Yamaç Evleri giriş ücreti 320 TL (Yamaç Evler'de Müze Kart geçmiyor.) Efes Deneyim Müzesi giriş ücreti T.C. Vatandaşları için 425 TL, yabancı ülke vatandaşları için 850 TL.

Efes Antik Kenti giriş ücreti 2023 Müze Kart geçerli mi?

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığı iş birliğiyle hayata geçirilen "Müzekart GNS" projesi kapsamında gençler, binlerce yıllık tarihe sahip Efes Antik Kenti'ni ücretsiz ziyaret edebilecek.

Meryem Ana giriş ücreti ne kadar?

EFES ANTİK KENTİ GİRİŞ ÜCRETİ 2023

Efes Antik Kenti giriş ücreti 700 TL olarak belirlendi. MüzeKart sahipleri Kültür ve Turizm Bakanlığı'na ve Milli Saraylar ve Çanakkale Alan Başkanlığına bağlı 350'den fazla müze ve ören yerini bir yıl boyunca sınırsız ziyaret edebilecek.


MüzeKart ile Efese girilir mi?

İndirimli Müzekart +; Topkapı Sarayı Müzesi Harem Bölümü, Aya İrini Anıt Müzesi, Efes Örenyeri Yamaçevler, Göreme Örenyeri Karanlık Kilise bölümleri hariç olmak üzere Kültür ve Turizm Bakanlığına bağlı tüm müze ve örenyerlerine, bir yıl boyunca her bir Müze ve Örenyerine ikişer defa giriş hakkı sağlamaktadır.


Efes Müze Kart ile girilir mi?

Efes Antik Kentini ücretsiz gezmek isteyen vatandaşlar Müze Kart ile ücretsiz bir şekilde Efes Antik Kentini ziyaret edebilir. Efes Antik Kenti aynı zamanda 18 yaş altındaki bireylere, 65 yaş üzerindeki bireylere ücretsizdir.

Efes Antik Kenti gezmek ne kadar sürer?

Buraya en az 2-3 saatinizi ayırmalısınız. Kulağınıza çok gelebilir ama bir metropol gezdiğinizi unutmayın. Rehberli yürüyüş turu da 2 saat sürüyor. Eğer hem Efes Antik Kenti'ni hem de çevredeki Meryem Ana Evi, Artemis Tapınağı gibi diğer önemli noktaları da gezecekseniz tur 4-5 saati buluyor.

Topkapı Sarayı kaç TL 2023?

Topkapı Sarayı giriş ücreti 2023 yılı Eylül ayı fiyat tarifesini sizler için şu şekilde sıralayabiliriz; Topkapı Sarayı giriş ücreti yetişkin = 150 TL. Harem bölümü giriş ücreti yetişkin = 80 TL.

Efes hangi günler açık?

Efes Antik Kenti ziyaret saatleri sabah 08:00 ile akşam 20:00 saatleri arasındadır. Bilet gişesi saat 19:00'den itibaren kapanmaktadır. Efes Harabeleri haftanın her günü ziyarete açıktır.

Müze Kart 2023 ne kadar?

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, MüzeKart'a 2023 yılında da zam yapmadıklarını belirterek, "Türk vatandaşlarımıza MüzeKart sadece 60 lira." ifadesini kullandı. Bakan Ersoy, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "MüzeKart'a 2023 yılında da zam yapmadık.

Efes Antik Kenti müze kart nereden alınır?

Seyahatlerini daha ekonomik ve daha kültürel hale getirmek isteyenlerin en merak ettikleri bir diğer konu ise “Müze Kart nereden alınır?” sorusu. Müze Kartlar; kimlik kartınız, pasaport veya ehliyetiniz yardımıyla kart basın istasyonlarından alınabilir.

Efes gece açık mı?

Efes Antik Kenti, UNESCO Dünya Mirası Listesi'nde yer alan Türkiye'nin en önemli tarihi değerlerinden ve gece ziyaret edilebilen tek ören yeri.

Bedava müze kart nasıl alınır?

Müzekart GNS ücretli midir? Müzekart GNS, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın 18-25 yaş arasındaki gençlere hediyesi olup ücretsizdir.

Bedava müze kartı nasıl alınır?

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından 13 Temmuz 2023- 13 Ekim 2023 tarihleri arasında ortak yürütülen gençlere yönelik ücretsiz müzekart uygulamasına katılmak için şartları sağlayan yurttaşların https://muzekartgns.com/ adresine girip kayıt formunu doldurması yeterli.

Müze Kart internetten alınır mı?

Müzekart almak isteyen kişiler ister fiziksel şekilde satış noktalarından ya da internet üzerinden satın alabilir.

Meryem Ana Evi MüzeKart geçerli mi?

Öncelikle belediyeye ait bir yer olduğundan müze kart geçersiz, girişte araç için 10 tl park parası ve kişi başı 10 tl daha alıyorlar.

Ücretsiz MüzeKart nerelerde geçerli?

Müzakart, T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı'na bağlı bütün müze ve ören yerlerini ücretsiz gezme imkânı sağlayan bir kart.