Eskişehir Tramvay Saatleri

Eskişehir Tramvay Saatleri Eskişehir Tramvay Saatleri, Eskişehir şehir Hastanesine kaç numaralı tramvay gider?, EsTram kaç yaş ücretsiz?, Konya tramvay seferleri saat kaçta başlıyor?, Eskişehir Opera hangi tramvay?, Eskişehir'de tramvaylar kaça kadar açık?, Eskişehir Şehir Hastanesi tramvay kaç dakika?

Eskişehir şehir Hastanesine kaç numaralı tramvay gider?

Şehir Hastanesi-Tramvay ring hattı 26 e 1672 plakalı araç 20 dakika hastane önünde 16:30 sıralarında bekletti.

EsTram kaç yaş ücretsiz?

Öğrenci, öğretmen, 60 yaş üzeri indirimli, 65 yaş üzeri ücretsiz eskartların başvurularının da internet üzerinden yapılabildiğini belirten yetkililer, vatandaşların internet üzerinden başvuru işlemlerini tamamlayarak, basılan kartlarını 8.00-17.00 arasındaki başvurular için bir sonraki iş günü, mesai saatleri dışındaki ...

Konya tramvay seferleri saat kaçta başlıyor?

Konya tramvay hizmetlerinden hafta içi ve hafta sonu da yararlanabilmeniz mümkündür. Sabah 06.00'dan gece 24.00'a kadar çalışmakta olup, ek olarak gece seferleri de bulunmaktadır. Kampus-Otogar arası gece seferleri 00.40 ile 05.30 saatleri arası hizmet vermektedir.


Eskişehir Opera hangi tramvay?

ÇARŞI - OPERA - KUMLUBEL tramvay hattının ilk durağı Çarşi-Gidiş olup son durağı Kumlubel-Son Durak durağıdır. ÇARŞI - OPERA - KUMLUBEL (Kumlubel), her gün çalışıyor. Ek bilgi: ÇARŞI - OPERA - KUMLUBEL hattında 8 i̇stansyonlar bulunuyor ve bu güzergah için toplam seyahat süresi yaklaşık 9 dakika.

Eskişehir'de tramvaylar kaça kadar açık?

00.05'te başlayan seferler 23.58'e kadar sürüyor. Yani neredeyse 24 saat boyunca sefer var. üstelik 1- 5 dakika aralıklarla çalışıyor. Eskişehir tramvay sefer saatleri bu hat için 06.27 ila 23.39 arasındadır ve sefer sıklığı 10 dakikadır.

Eskişehir Şehir Hastanesi tramvay kaç dakika?

ŞEHİR HASTANESİ TRAMVAY HATTI HİZMETE BAŞLIYOR

3 kilometrelik bir hat olan Emek-Şehir Hastanesi hattı, 10 Mart 2019 Pazar saat 14.00'de Açelya Durağı'nda gerçekleştirilecek tören ile hizmete başlayacak. 06.00 ile 23.50 arasında 10 dakikada bir hizmet verecek hat, Şehir Hastanesi-Emek-Çarşı-Opera arasında işleyecek.


Eskart tam bilet kaç TL?

Yeni geçerli olacak tarife ile birlikte tam Eskart 15 TL, indirimli Eskart 7.50 TL olacaktır.

Eskart kart kaç TL?

Daha önce yetişkin 7,5 lira olan otobüs ve tramvay eskart ücreti 12 lira, 4 lira olan öğrenci eskart ücreti de 6 lira olarak belirlendi.

Eskişehir tramvay kredi kartı geçerli mi?

ESKART DİJİTALE TAŞINDI

Yenilenen sistem kapsamında toplu taşımada tek kullanımlık QR Bilet, 2-3-4-5 Binişlik Biletler, Sanal Eskart ile QR Kod veya NFC ve tüm bankaların temassız banka/kredi kartları ile yolculuk dönemi başlamıştır.


Tramvay saatte kaç km hızla gider?

Normal tramvayın ticari hızı 20 km/saat, kapasitesi 248 kişidir. Tablo 3'te ise İstanbul, Bursa ve Antalya şehirlerindeki nostaljik tramvaylar gösterilmiştir.

Konya tramvay kaç TL?

İndirimli KONYAKART ile şehir içi seyahat 4,00-TL, tam KONYAKART ile 8,50-TL'dir, İndirimli KONYAKART'a 220,00-TL, tam abonman KONYAKART'a 560,00-TL karşılığında aylık abonman özelliği yükleterek, Konya merkezde bulunan otobüs ve tramvaylarda 30 gün boyunca sınırsız sayıda seyahat edebilirsiniz.

Tramvay nasıl binilir?

Yolculuk yapabilmek için geçerli kart kullanılmalıdır. İndirimli veya ücretsiz kart kullananların sorulmadan görevlilere kimliklerini göstermeleri zorunludur. Başkasına ait kart ile yolculuk yapmaya teşebbüs edenlerin kartları geri alınır.

Eskişehir tramvay kim yaptı?

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ulaşım ana planı ile uyumlu kentte modern bir tramvay sisteminin inşa edilmesi için Bombardier-Yapı Merkezi Konsorsiyumu(yüklenici) ile 9-Mayıs-2002 tarihinde bir yapım ve temin sözleşmesi imzalamıştır. Proje 20 ay gibi çok kısa sürede tamamlanmıştır.

Eskişehir Şehir Hastanesine tramvay gidiyor mu?

Hatlar. Bu hatların yanı sıra belli saatlerde hizmet veren "SSK – Arıcılar", "Osmangazi Üniversitesi – Opera", "Otogar – 75.Yıl" ve "Otogar – Şehir Hastanesi" tramvay hatları da bulunmaktadır.

Eskişehir tramvay bileti ne kadar?

Eskişehir'de 24 Temmuz 2023 tarihinden itibaren, 7,5 lira olan olan tramvay ve otobüs ücretleri zamlanarak 12 lira olmuştu. Yine 7,5 lira olan dolmuş ve minibüs ücretleri de 13 liraya çıkmıştı.

Eskişehir tramvay kaç yaş ücretsiz?

1. 6 yaşından küçük çocuklar dışında tüm yolcularımızın tramvay ile yolculuk yapabilmesi için seyahat kartı kullanmaları, görevlilerin talebi halinde kartlarını göstermeleri zorunludur. İlgili seyahat kartlarını yanlarında bulundurmayanlar 'biletsiz yolcu' olarak değerlendirilir.

Odunpazarı evleri hangi durakta?

Toplu Ulaşım

EsTram (tramvay) ile Atatürk Lisesi durağında; otobüs ile Odunpazarı durağında inerek kısa bir yürüyüş ile OMM'a ulaşabilirsiniz.


Eskişehir Hızlı Tren hangi tramvay durağı?

Bağlar tramvay istasyonu veya İsmet İnönü tramvay istasyonunda indiğinizde, 5 ile 10 dakika gibi kısa bir sürede yürüyerek Eskişehir hızlı tren garına ulaşım sağlayabilirsiniz.

Odunpazarı evleri hangi Otobüs gider?

999, Merkez bölgesinde bulunan Odunpazarı Evleri konumuna giden son Otobüs aracıdır. 03:54 civarında buradan geçer.

Eskişehir kaç tane tramvay var?

Eskişehir Tramvay Durak İsimleri

Yaklaşık olarak 109 tane tramvay durağı vardır. Bunun yanında 13 tane de tramvay hattı bulunur. Kuzey'de Kumlubel durağından başlar ve Güney'de merkez olan 75. Yıl durağına kadar ulaşım imkanı sağlar.