Kolpacı Ne Demek

Kolpacı Ne Demek Kolpacı Ne Demek, Kolpa ne demek ne anlama gelir?, Kolpa ne demek ekşi sözlük?, Kolpa atıyor ne demek?, Kolpaya gelmek ne demek?, Kolpa küfür mü?

Kolpacı Ne Demek

kolpa yapan kimse. dalavereci, hain, dolap çeviren anlamında sıkça kullanılır gencler arasında. söz veripte sözünde durmayanlara, atıp atıp tutanlara takılan isim. sözüne inanılmayan kimse.

Kolpa ne demek ne anlama gelir?

kolpa yapan kimse. dalavereci, hain, dolap çeviren anlamında sıkça kullanılır gencler arasında. söz veripte sözünde durmayanlara, atıp atıp tutanlara takılan isim. sözüne inanılmayan kimse.

Kolpa ne demek ekşi sözlük?

Kolpa, argoda ve sosyal paylaşım ortamlarında sıkça rastlayabileceğiniz "sahte, işe yaramaz" anlamlarına gelen sözcük.

Kolpa atıyor ne demek?

. - fırsat, uygun durum, punt.

Kolpaya gelmek ne demek?

kandırmak, kafakola almak. sahte alıcı kılığında alışveriş kızıştırmak, veya beklemesi istenen bir işi bu sahte alıcı tavrıyla bekletmek, uzatmak, zaman kazanmak kolpa yapmaya girer. film çevirmek gibi.


Kolpa küfür mü?

üçkâada gelmek anlamında argoda kullanılan bir söz. birisinin arkanızdan gizli işler çevirmesi durumu.

Varoş kelimesi ne anlama gelir?

Kolpa sosyal medya ve internette sık sık karşılaştığımız argo diye tabir edeceğimiz küfürlü kelimelerdendir. Kolpa kelimesinin ne anlama geldiği hakkında bilgi sahibi olmayan vatandaşlar internette bu kelimenin anlamını araştırıyorlar.

Kolpa ne demek vikipedi?

Varoş, (Macarca: város) bir şehrin, kentin ya da kasabanın merkezin dışında, uzağında kalan mahalle, dış mahalleleri tanımlamak için kullanılan tabirdir. Kelime anlamı olarak kenar mahalle anlamına gelir.

Kolpaya düşmek ne demek?

Kupa Nehri (Hırvatça: Kupa, Slovence: Kolpa, Rusça: Купа) Avrupa'da bulunan nehir.

Kolpa ne tür?

Kolpo oynamak (yapmak): Hile, dalavere yapmak. Kolpoya düşmek (gelmek): Tuzağa düşmek, oyuna gelmek, dalavereye kanmak.

Kolpa nasıl yazılır?

Kolpa, Adana kökenli bir Türk rock grubudur.

Kolpa isimleri nedir?

kolpo. tdk'nın net versiyonunda italyanca aslına uydurduğu sözcük. halbuki bu, kolpa olmuştur türkçemizde. kolpa olarak türkçeleşmiştir, türkçeye geçmiştir, türkçeye mâlolmuştur.

Kolpa'nın gerçek ismi nedir?

Vokal; Barış Yurtçu ve bas; Bora Yeter 2005 senesinde grubu kurmuşlardır. 2007 senesinde gitarda Cenk Taner Dönmez değişikliği yapılmış ve üç kişilik bir kadro ile devam edilmiştir. 2009 senesinde grup albümü olan “Hayat Senin” yayımlandı.


Kolpa kadın ne demek?

2007 yılında ise gitarda Adana'dan bir diğer lise arkadaşları olan Cenk Taner Dönmez. 2009 Nisan'da prodüktörlüğünü Matthew Erdem'in yaptığı ilk albümleri "Hayat Senin.

Argoda Yancı ne demek?

kolpa yapan kimse. dalavereci, hain, dolap çeviren anlamında sıkça kullanılır gencler arasında. söz veripte sözünde durmayanlara, atıp atıp tutanlara takılan isim. sözüne inanılmayan kimse.

Kaypak insan ne demek?

Yancı kelimesi aynı zamanda insanların yanında duran ve bedava bir şekilde yiyip içen kişileri ifade etmek için de kullanılmakta olan bir kelime olarak ifade edilebilir. Yancı kelimesi oldukça yaygın olarak kullanılan bir kelimedir.

Paçoz demek ne anlama gelir?

Kaypak, üzerinden kolaylıkla kayılabilen, kaygan ve kayağan anlamına gelir. İkinci bir anlamı ise, sözünde durmayan, sözünden dönen ve dönek kimse anlamına gelir. Bu söz, halk dilinde genellikle sözüne güvenilmeyecek kişiler için kullanılır.

Ucube argo mu?

Kefal cinsinden iri balık.

Kont yer ne demek?

Türk Dil Kurumu Başkanlığı mahkemeye yolladığı bir sayfalık yazıda, 'ucube'nin olumsuz anlamda olduğunu ancak hakaret anlamı taşımadığını belirtti ve ekledi: "Bu söz kişinin bazı kişi ve varlıklara ilişkin kanaatini anlatan kelimedir"

Kopal ne demek?

Bir kuruluşun veya bir kimsenin seçip almakta yararlanabileceği ölçü, sayı. Yani üniversite ve liselerde kontenjan o okulun alabileceği öğrenci sayısını ifade eder.

Dümenden ne demek?

i. (İng. copal) [Meksika dilinden] Erguvangillerden, tropik bölgelerde yetişen, kopal ağacı denen çeşitli ağaçlardan çıkarılan ve cilâ yapmakta kullanılan reçine.

Hain kelimesi ne anlama gelir?

Dümenden TDK sözlük anlamı şu şekildedir: zarf,argo Yalancıktan, gösteriş olarak.

Argoda yaşlı ne demek?

Hain kelimesi, kötülük yapmaktan hoşlanan anlamına sahiptir. Kötülük yapan bireylere genellikle hain sözcüğü kullanılır. Hıyanet eden kişiler için de oldukça yaygın olarak kullanılan sözcüklerden biridir. Kötülük veya zarar veren kişiler için hain sözcüğü tercih edilir.