Mad G106 Hangi Parfüm Muadili

Mad G106 Hangi Parfüm Muadili Mad G106 Hangi Parfüm Muadili, MAD 106 neyin muadili?, Mad Parfüm neyin muadili?, Mad P 102 neyin muadili?, Mad H 105 Hangi parfüm muadili?

MAD 106 neyin muadili?

Soru: Narciso Rodriguez For Her'in muadili mi ? Cevap: Merhaba, N.106 Narciso Rodriguez For Her (siyah) muadil kokusudur.

Mad Parfüm neyin muadili?

Cevap: Merhaba, Mevcut olanlar: Yves Saint Laurent Libre muadili Y.101 ve Yves Saint Laurent Libre İntense muadili Y.102, ilginize teşekkürler.

Mad P 102 neyin muadili?

Cevap: Merhaba, P.102 kodu Paco Rabanne -1 Million Lucky odunsu koku ailesinden tatlı baharat bir kokudur.

Mad H 105 Hangi parfüm muadili?

Mad Parfüm Muadil Orijinal

Kısa bir süre önce Mad parfümü h-105 100 ml (Hugo Boss muadili) kokusunu almıştım.



Mad g104 hangi koku?

Dip Notası : Vanilya, Paçuli

Kokunun içinde büyülü bir maceraya götürürler sizi, elinizde olmadan gözleriniz kapanır. Extrait De Parfum olarak adlandırılan bu özel karışımların en önemli özelliği, çok butik parfüm firmalarına özel ve yoğun esanslı olmalarıdır.


MAD PARFÜM a101 hangi parfüm?

Cevap: Merhaba, A.101 *erkek Thıerry Mugler Angel muadil kokusudur. İlginize teşekkürler. Cevap: Merhaba, Trendyol kuralları gereği satıcı iletişim bilgisi yer almaz, siparişinizle ilgili bir konu varsa sipariş sorularından iletişime geçebilirsiniz.

Mad Parfüm g103 adı nedir?

Cevap: Merhaba, Maison Francis Kurkdjian BACCARAT ROUGE 540 kokusundan esinlenilerek üretilen koku "MAD ROUGE" ismi ile sayfamızda satıştadır. sağlıklı günler dileriz...

Mad Parfüm j102 hangi parfüm?

Cevap: Merhaba, Emporio Armani Si Passione muadil kokusu A.122, ilginize teşekkürler.

MAD 122 neyin muadili?

Cevap: Merhaba, muadili mevcut olanlar: Miss Dior Blooming Bouquet D.114 ve Cacharel Noa N.101. İkisi de pudralı hafif koku olarak tercih edilir.

MAD PARFÜM D 114 neyin muadili?

Cevap: Merhaba, Yves Saint Laurent Libre muadil kodu Y.101'dir.


MAD 123 neyin muadili?

Cevap: Merhaba, Emporio Armani She muadili E.104 olup sayfamızda satıştadır.

MAD 213 neyin muadili?

Cevap: Merhaba, belirtmiş olduğunuz koku üretimimizde bulunmamaktadır. Bilgilerinize sunar, keyifli alışverişler dileriz. Cevap: Merhaba, belirtmiş olduğunuz kokunun muadili W.144'tür.

MAD 144 neyin muadili?

Cevap: Merhaba, bahsetmekte olduğunuz ilk kokunun muadili için W180 kodlu kokumuzu önerir, keyifli alışverişler dileriz. Cevap: Merhaba, belirtmiş olduğunuz koku üretimimizde bulunmamaktadır.

Mad A 115 Hangi parfüm muadili?

Cevap: Merhaba, Shiseido Zen muadil kodu W.125, ilginize teşekkürler.

Mad n 101 neyin muadili?

Cevap: Merhaba, C.109 *erkek Carolina Herrera 212 Heroes muadil kokusudur.

Mad c109 erkek hangi parfüm?

Cevap: Merhaba, V.105 kodu Victoria's Secret Bombshell Intense muadil kokusudur.

Mad Parfüm W 105 Hangi parfüm?

Cevap: Merhaba, Carolina Herrera 212 Vip *erkek muadil kodu W.161, sevgilerimizle.

MAD 212 Hangi parfüm?

Sağlık bakanlığı standartlarına uygun üretim yapılıyor. P109 palph lauren polo blue muadilidir.

MAD 109 Hangi parfüm?

Cevap: Merhaba, Calvin Klein Beauty muadil kodu W.164, diğeri mevcut değildir, ilginize teşekkürler. Soru: Bu ürünümüz hangi parfüm?

Mad g107 hangi parfüm?

Tatlı ve alımlı Yasemin Good Girl`ün ışıltılı ve feminen tarafını aydınlatırken, karanlık tarafın kalbinde ise yoğun, hoş kokulu Kakao ve baş döndürücü Tonka yer alır. Badem ve Kahve ile sağlanan yumuşak dokunuşlar zarif Sümbülteber ile feminenliği vurgular. Temiz tene 15-20 cm mesafeden uygulanır.

Mad Parfüm w100 hangi parfüm muadili?

Soru: kokusu etrafa yayılıyor mu? girdiğim ortama iz bırakmak istiyorum ayrica kokusu hafif ferrah kalıcı efsane bi parfüm öneriniz varmi ? Cevap: Merhaba, OUD O.101 MALAKI kokusu CHOPARD OUD MALAKI parfümünden esinlenilerek üretilmiş olan yayılımı yüksek bir kokudur.

Good Girl nasıl bir koku?

Soru: Alien mugler mor şişe kadın parfüm kodu nedir ? Cevap: Merhaba, A112 kodlu kokumuzu önerir, keyifli alışverişler dileriz.