Opet Devlet Katkısı Nedir

Opet Devlet Katkısı Nedir Opet Devlet Katkısı Nedir, Opet 2000 TL yakıt kampanyası nedir?, Opet kimin hangi ülkeye ait?, Opet Petrol sahibi kim?, Opet uygulaması nedir?, Opet 100 TL yakıt puan kaç TL?, Opet boş Yok Kampanyası Nasıl Kullanılır?

Opet 2000 TL yakıt kampanyası nedir?

Kampanyaya katılım sırasında katılımcı tarafından bildirilen bilgilerin doğruluğu, yeterliliği ve ispatı katılımcıların sorumluluğundadır. Kampanya kapsamında yapılacak çekiliş sonucu 2000 kişiye 150 TL akaryakıt puanı ödül verilecektir.

Opet kimin hangi ülkeye ait?

Opet Hakkında

Mersin'de madeni yağ ve akaryakıt konularında faaliyet gösteren Öztürkler Limited Şirketi'ni kuran Fikret Öztürk eşi Nurten Öztürk ile birlikte Öztürkler Limited'i kısa sürede büyüterek pek çok madeni yağ ve akaryakıt markasının bayiliklerini alır.


Opet Petrol sahibi kim?

Opet Mobil Uygulaması'ndan en yakın Opet istasyonlarına kolaylıkla erişebilir, istasyon özelliklerini ve iletişim bilgilerini görebilir, hatta istediğiniz istasyona yol tarifi alabilirsiniz. Her zaman doğru yakıtı almanızı sağlayan sistem olan Akıllı Dolum Sistemi'ne kolaylıkla kaydolabilirsiniz.


Opet uygulaması nedir?

Örneğin, 100 TL karşılığı benzin ve motorin almanız durumunda Temel üye iseniz 0,10 TL değerinde, Full üye iseniz 0,15 TL, Ultra üye iseniz 0,20 TL sadece OPET'te benzin ve motorin alışverişlerinde harcanabilir Yakıt Puan kazanırsınız.

Opet 100 TL yakıt puan kaç TL?

OPET müşterileri kampanyadan yararlanabilmek için 15 Haziran – 31 Temmuz 2023 tarihleri arasında 'KAZAN' yazıp boşluk bırakarak aktivasyonlu cep telefonu numaralarını 6738'e SMS göndererek veya Opet Mobil Uygulamasına giriş yapıp; ilgili kampanya sayfasından 'Katıl' butonuna tık'layarak kampanyaya katılabiliyor.

Opet boş Yok Kampanyası Nasıl Kullanılır?

Bugün Türkiye'nin en iyi akaryakıt markalarından biri olan OPET'in Hikayesi; 1982'de madeni yağ ve akaryakıt bayilikleri almak amacıyla Fikret Öztürk ve Nurten Öztürk tarafından kurulan Öztürkler Limited Şirketi'nin 1992 yılında İstanbul'a taşınarak OPET adıyla bir akaryakıt dağıtım şirketine dönüşmesi ile başlar.

OPET açılımı ne demek?

Opet firması, 1992 yılında kurulup 2002 yılında Koç Holding Enerji Grubu ile %50 ortaklık yapan bir şirkettir.

OPET devletin mi?

LUKoil (Rusça: Лангепас, Урай, Когалым ойл, ЛУКойл), Rusya'nın 2. en büyük ve dünyanın 12. en büyük petrol üretim şirketidir. 2007'de YUKOS hisselerinin Rosneft tarafından satın alınmasına kadar LUKoil, Rusya'nın en büyük petrol üretim şirketi olmuştur.

LUKoil hangi ülkeye ait?

Gerek ulusal, gerek uluslararası dağıtım şirketleri akaryakıtlarını ya direkt Tüpraş'tan alırlar ya da ithalat yoluyla getirirler. Opet de akaryakıtını Tüpraş'tan aldığı gibi, ithalat yoluyla da alıyor.

OPET mazotu nereden alıyor?

Opet, yüzde 100 Türk sermayeli bir şirkettir.

OPET israil malı mı?

29 Ocak 2015 tarihinde Doğan Holding şirketi Doğan Enerji ile yüzde 50 oranında ortaklık çalışmalarına başlamış bu çalışmalar 11 Mart 2015 tarihinde tamamlanmıştır. Nisan 2023'te Aytemiz Petrol tüm hisseleri Rus petrol şirketi Tatneft tarafından satın alındı.

Aytemiz'in sahibi kim?

Opet Worldcard nedir? Opet Worldcard, Opet ve Yapı Kredi iş birliği ile yürütülmekte olan bir kart programıdır. Opet istasyonlarından her ay tek seferde yapacağınız her 150 TL ve üzeri akaryakıt ve otogaz harcamalarınızdan 5 TL, toplamda 25 TL Opet Puan kazanırsınız.

Opet hangi banka ile çalışıyor?

Tam tersi Shell'in yakıtı Opet'e göre daha ince yani Opet daha kalın yakıt. Bunun dezavantajı enjektörler zamanla tıkanabiliyor. Ben Shell tercih ediyorum yakıt daha ince fakat performans daha iyi ayrıca enjektörlerde uzun kullanımda sorun yaşatmıyor..

Opet mi daha iyi shell mi?

Opet Worldcard ile Opet istasyonlarında yapacağınız akaryakıt alışverişlerinizden Opet Puan kazanırsınız! Her ay Opet istasyonlarından tek seferde yapacağınız her 500 TL ve üzeri akaryakıt veya otogaz alımlarınızda anında 25 TL, toplamda 75 TL Opet istasyonlarında harcanabilir Opet Puan kazanabilirsiniz.

Opet Kart avantajları nelerdir?

Mavi çipler yakıt puan olarak istasyonlarda harcanamayacak olup; Mavi çiplerin Opet istasyonlarında ve marketlerde herhangi bir puan veya TL karşılığı bulunmamaktadır.

OPET mavi çip kaç TL?

Yakıt Puanlarınızla programa dahil Shell istasyonlarında bedava yakıt hediyesinden faydalanabilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken yakıt alımınızdan önce istasyon görevlisine Puan harcamak istediğinizi belirtmek. Bedava yakıt fırsatı! Her 500 Yakıt Puan için 5 TL'lik hediye yakıt alabilirsiniz.

500 yakıt puan kaç TL?

Royal Dutch Shell PCL veya yaygın adıyla Shell, İngiltere'de kurulu, genel merkezi Hollanda'da bulunan, İngiliz-Hollanda ortaklığında çok uluslu bir petrol ve doğalgaz şirketidir.

Shell kime ait?

İlk harcama yapmadan önce “OPET” yazıp, 3340'a SMS gönderilmeli veya BonusFlaş'tan “HEMEN KATIL” butonuna tıklanmalı,daha sonra harcama yapılmalıdır.

Opet bonus nasıl kullanılır?

Opet Worldcard ile Türkiye'nin en bonkör kartı World'ün tüm ayrıcalıklarına sahip olmanın yanı sıra, her ay Opet istasyonlarından tek seferde yapacağınız her 500 TL ve üzeri akaryakıt veya otogaz alımlarınızda anında 25 TL, toplamda 75 TL Opet istasyonlarında harcanabilir Opet Puan kazanabilirsiniz.

Opet kampanyası nedir?

Kampanyaya ait diğer bilgiler

Kampanya müşteri bazındadır. Bir müşteri en fazla 110 TL indirim kazanabilir. Kampanya bonus üyesi Opet istasyonlarında geçerlidir.