Samsun Şehirlerarası Otobüs Terminali

Samsun Şehirlerarası Otobüs Terminali Samsun Şehirlerarası Otobüs Terminali, Samsun Otogar ismi nedir?, Samsun Otogar hangi ilçe?, Samsun Otogardan şehir merkezine nasıl gidilir?, Samsun'a hangi otobüs firmaları gidiyor?, Samsun otobüs Terminali Atakum arası kaç km?, Samsun Otogar kimin?

Samsun Otogar ismi nedir?

Yusuf Ziya Yılmaz Otobüs Terminali 20 bin metrekaresi kapalı alan olmak üzere 60 bin metrekare üzerine kurulmuştur. Otogarın 2020'li yıllara kadar hizmet vermesi beklenmektedir. Otogarı günde ortalama 10 bin kişi kullanmaktadır. Otogarda günde 3 bin bilet kesilmektedir.

Samsun Otogar hangi ilçe?

Samsun Otogarı (Samsun Şehirlerarası Otobüs Terminali), Samsun ili İlkadım ilçesi Kıran Mahallesi' nde bulunan bir şehir otogarıdır. Tam ismi Yusuf Ziya Yılmaz Samsun Şehirlerarası Otobüs Terminali' dir.

Samsun Otogardan şehir merkezine nasıl gidilir?

Samsun Otogarı'ndan Şehir Merkezine Ulaşım

Şehir merkezinden otogara ulaşımda olduğu gibi Samsun Otogardan yola çıkarken de T1, T2, T3, T4 kodlu belediye otobüslerine ya da taksilere binebilirsiniz.



Samsun'a hangi otobüs firmaları gidiyor?

Özgül Bafra, Lider Anatolia Turizm, Kanberoğlu,Lüks Karadeniz, Mis Amasya, Trabzon Süzer Turizm, Sahil Seyahat, Lüks Gümüşhane, Fındıkkale Turizm, Yeşil Artvin, Adıyaman Ünal ve Ulusoy Turizm Samsun'a yolcu taşıma hizmeti sunan otobüs firmaları arasında yer alır.

Samsun otobüs Terminali Atakum arası kaç km?

Samsun Şehirlerarası Otobüs Terminali, Atakum'a yaklaşık olarak 8 km uzaklıktadır.

Samsun Otogar kimin?

12 Ağustos 2006 yılından itibaren faaliyete başlayan Yusuf Ziya Yılmaz Samsun Şehirlerarası Otobüs Terminali, Avrasya Terminal İşletmeleri A.Ş. tarafından işletilmektedir. Büyük İstanbul Otogarı'nı da işleten Avrasya Terminal İşletmeleri A.Ş. otogar işletmeciliğinde deneyimli, çağdaş ve donanımlı bir şirkettir.

Samsun Otogar dolmuş nereden kalkıyor?

Samsun Şoförler ve Otomobilciler Odası Otogar Dolmuşları Sadece Fakülte Hastanesinden Kalkıyor! Otogar dolmuşları Fakülte Hastanesinin önünden Kalkıyor.

Samsun Otogar hangi tramvay durağında?

Merkez bölgesinde bulunan Samsun Otogar konumuna en yakın tramvay durağı hangisidir? Merkez Samsun Otogar konumuna en yakın tramvay durağı Cumhuriyet Meydanı Tramvay Durağı. 17 dk yürüme mesafesindedir.

Otogar hangi mahalle?

TRAMVAY, Merkez bölgesinde bulunan samsun otogar konumundan geçen ilk Tramvay aracıdır.

Samsun Tramvay otogara gider mi?

Android Cep Telefonlarından Google Play Store dan “Samsun Ulaşım” Uygulaması indirilir. Uygulamada ana ekranda yer alan NFC sekmesine tıklanır. Kredi kartı veya Banka kartı ile biniş satın alması yapılır. Satın aldığınız binişler “Easy Pass” etiketine sahip turnike ve otobüslerimizde kullanılabilir.

Samsun otobüse nasıl binilir?

Raylı sistem hattında kart turnikeye ilk okutulduğunda karttan, hattın tamamı için belirlenen bedel çekilir ( Tam=6,50 ₺ , Öğrenci=3,90 ₺ ).

Samsun otobüsler kaç TL?

İstanbul - Samsun otobüs bileti ne kadar? İstanbul - Samsun arası otobüs bileti fiyatları 549.00 TL'den başlamaktadır. Bu seferler için ortalama bilet fiyatları yaklaşık olarak 749.00 TL'dir.

Samsun tam bilet ne kadar?

Samsun'un turizmde marka şehir olmayı hak ettiğini ifade eden Başkan Demir, “Samsun, kilometrelerce sahili, plajları, muhteşem kumsalları, şelaleleri, arkeolojik kazıları ve sit alanlarıyla, doğa harikası gölleri, yaylaları, ovalarıyla, yer altı zenginlikleriyle, müzeleriyle turizm kentidir.

Istanbul'dan Samsun'a bilet fiyatı ne kadar?

Atakum, Samsun'un merkez ilçesidir. Atakum 43 yeni ilçe öngören yasa tasarısı kapsamında ilçe olmuştur. Samsun-Sinop karayolu üzerinde, şehir merkezine 5 km mesafeden başlar. Atakent beldesi sınırına kadar geçen mesafeyi kapsar.

Samsun turizm şehri mi?

Sıkça Sorulan Sorular. Samsun - Ankara otobüs bileti ne kadar? Samsun - Ankara arası otobüs bileti fiyatları 399.00 TL'den başlamaktadır. Bu seferler için ortalama bilet fiyatları yaklaşık olarak 499.00 TL'dir.

Samsun Atakum nereye bağlı?

SAMULAŞ, Samsun Büyükşehir Belediyesi iştiraki olarak 2010 yılında kurulmuş ve şehir içi toplu taşıma sistemi ve ilintili lojistik türlerini de kapsamına alarak Türkiye'de bir değer olmaya yönelik hedefi doğrultusunda çağın ve teknolojinin gereksinimlerine uygun olarak hizmet veren bir ulaşım şirketidir.

Samsun Atakum neler var?

Samsun - İstanbul arası Kamil Koç ile direkt otobüs seferleri bulunmaktadır. Samsun - İstanbul arası günde 10 adet direkt sefer, siz yolcularımız için hizmet vermektedir.

Samsun Ankara biletleri ne kadar?

Kent içi otobüs ücreti tam 6 TL'ydi, 7 TL oldu. Öğrenci ücreti de 3 TL'den 3,5 TL'ye çıktı. Şehir içi 1., 2., 3. ve 4. Hat dolmuş ücreti tam kişi 6,5 TL'ydi, 7,75 TL'ye yükseldi.

Samulaş kime ait?

- Saat ilerledikçe de aralıkları artacaktır. - 00- 24.00 saatleri arasında da 40 dakikada bir kalkıyor. - HRS tramvay hattı da 06.10'da çalışmaya başlıyor ve gece 21.00'da bitiyor.

Samsun kimin?

Bu süre trafiğe ve yolcu sayısına bağlı olarak değişiyor ama ortalama 45 dakika kadar sürüyor. Her durak arası da ortalama 2 dakika sürüyor. Samsun tramvay sefer saatleri ise şu şekildedir: - 00'da başlıyor ve 20 dakikada bir kalkıyor.