06 Neresi

06 Neresi 06 Neresi, 06 plaka hangi şehir?, 06 plaka neresi oluyor?, 06 Hangi memleket?, 06 Hangi ilçenin?

06 Neresi

06 Nerenin Plakası? 06 il plaka kodu, Türkiye'nin Ankara iline aittir.

06 plaka hangi şehir?

06 Nerenin Plakası? 06 il plaka kodu, Türkiye'nin Ankara iline aittir.

06 plaka neresi oluyor?

06 Plaka kodu Ankara ilinin plaka numarasıdır.

06 Hangi memleket?

Plakalardaki hangi harf kodu hangi ilçeye ait? 06 Plaka kodu ise Ankara iline aittir. Türkiye'nin 81 iline özel bir plaka kodu mevcuttur. 25 ilçesi bulunan Ankara'da merkez haricinde ilçeler kendine özgü harflendirmeye sahip plaka kodları ile sınıflandırılır.

06 Hangi ilçenin?

İşte, tüm detaylar. 44 Plaka Numarası Hangi İlin? Türkiye'de, 44 plaka kodu nereye ait diye sorulduğunda, bu sorunun cevabı Malatya olacaktır.


44 Nerenin Plakası?

80 plaka kodu ülkemizin Osmaniye iline aittir. 81 Nerenin Plakası? 81 plaka kodu ülkemizin Düzce iline aittir.

81 plaka nerenin?

70 numaralı plaka kodu ülkemizde İç Anadolu'da yer alan Karaman iline aittir. Araçların plakalarında bulunan kod 70 olması itibariyle bu araçların Karaman iline kayıtlı olduğu bilinmektedir.

70 plaka neresi?

26 plaka kodu Eskişehir ilimize aittir.

Eskişehir plaka hangi sırada?

Bunun için DETAY boşluk plaka numarasını yazıp 5664'e kısa mesaj göndermeniz yeterlidir.

Bu plaka kime ait?

0016 plakalı araç Milli Savunma Bakanı'na aittir. 0017 plakalı araç İçişleri Bakanı'na aittir. 0018 plakalı araç Maliye Bakanı'na aittir. 0021 plakalı araç Sağlık Bakanı'na aittir.

06 HD 6666 plaka kimin?

Mavi Plaka

Mavi zemin üzerine beyaz karakterlerin yer aldığı plakalar Emniyet Genel Müdürlüğü'ne bağlı resmi polis araçları tarafından kullanılıyor. İl kodunun ardından A, AA veya AAA harflerinin yer aldığı bu plakaların sonundaki sayılar ise aracı kullanan ekibin bağlı olduğu büro veya şubeyi temsil ediyor.


06 AA plaka kimin?

Özel plaka alımı için tek adres Emniyet Müdürlüğüdür. Tabi ki bu durum sadece plakanın sahibinin olmaması durumunda geçerlidir, eğer sahipsiz ise Emniyet Müdürlüğü üzerinden özel plaka alabilirsiniz. Bu alım süreci gerek bulunulan ildeki Emniyet Müdürlüğü'nden gerek ise Emniyet Müdürlüğü web sitesinden yapılabilir.

TOGG özel plaka nasıl alınır?

61 Türkiye'nin Trabzon iline ait olan plaka kodudur. Trabzon ilinde plaka kodu olarak 61 numara kullanılır.

Trabzon plakası ne?

58 plaka kodunun Sivas şehrine ait olduğunu anlaşılsa bile ilçelerine göre harf kodlamaları da ayrılmaktadır. Sivas merkez ilçeleri için harf kodlaması AC-AZ, DA-DV, FE-FZ ve NA-NZ olarak verilmektedir. Zara ilçesi için harf kodlaması DY-DZ ve EF-EH olarak verilmektedir.

58 Nerenin Plakası?

+94, Sri Lanka'ya aittir. Telefonunuza +94 ile başlayan bir numaradan mesaj veya arama gelirse, bu numara Sri Lanka'da alınmış bir hatta ait demektir. Aynı şekilde 0094 ile başlayan tüm numaralar için de bu durum geçerlidir.

94 plaka hangi şehir?

83 Kıbrıs olurken, 84 ise ülkenin resmi kodu olan Türkiye'yi temsil eder.

83 il neresi?

Mevcut olan aracın ön ve arkasında bulunan plaka kodlarının 80 numaraya sahip olması aracın Osmaniye iline kayıtlı olduğunu göstermektedir. Osmaniye ilinin baş harfi O ile başladığı halde plakası 80'dir.

80 Nerenin Plakası?

75 PLAKA NERENİN KODU? 75 plaka kodu Ardahan iline aittir. Ardahan'daki araç sahiplerinde 75 plaka kodu bulunur. Böylelikle araç sahibinin Ardahan iline kayıtlı olduğu bilinir.

75 plaka nereye ait?

02 Nerenin Plakası? 02 il plaka kodu, Türkiye'nin Adıyaman iline aittir.

02 Nerenin Plakası?

kemal varol'un aynı adlı romanından uyarlama aşıklar bayramı filminde geçen arkanya'nın plaka kodu.

84 il neresi?

15 Burdur şehrin plakasıdır. Alfabetik sıralama kapsamında 15. sıradaki şehir Burdur'dur. Bir otomobilde veya herhangi bir aracın plakasında yer alan numara 15 ise bu araç Burdur iline kayıtlı bir plakadır.