132 Gp

132 Gp 132 Gp, 133gp nereye gidiyor?, 132p hangi duraklardan geçer?, Km28 hangi duraklardan geçer?, Km25 hangi duraklardan geçiyor?

133gp nereye gidiyor?

İETT 133P otobüs Hattı Saatleri ve Durakları (Güncellenmiş)

133P otobüs hattı (Tepeören - Tuzla), Tepeören Merkez - Pendik Yönü durağından başlayıp Deniz Harp Okulu - Tuzla Yönü durağına gidene kadar 64 duraklar geçiyor.


132p hangi duraklardan geçer?

Pendik Marmaray durağına gidebilmek için şu ulaşım şekillerinden yararlanabilirsiniz: Otobüs ile 132K, 132P, 16A, 16D araçlarını tercih edebilirsiniz. Tren ile ulaşacaksanız Marmaray (Ataköy Pendik), Marmaray (Halkalı-Gebze) kullanılabilir.

Km28 hangi duraklardan geçer?

132P VEYSEL KARANİ / SULTANBEYLİ - KARTAL Metrobüs hattı, İETT bünyesinde İstanbul'da hizmet veren bir otobüs hattıdır.

Km25 hangi duraklardan geçiyor?

132P otobüs hattı (Kartal -Recep Tayyip Erdoğan Caddesi), Kartal - 4. Peron Yönü durağından başlayıp Recep Tayyip Erdoğan Caddesi - Son Durak Yönü durağına gidene kadar 85 duraklar geçiyor.


133AK hangi duraklardan geçiyor?

Kurtköy Metro İstasyonu'ndan hafta içi her gün sabah 08.00'de (Mustafa KARUŞAĞI İ. Ö. O Durağı) KM - 28 no'lu İETT otobüsü Kampüsümüze direkt hareket edecektir.

133P nereden kalkiyor?

Kocaeli nin her bölgesinden kapınızın önünden Okan Üniversitesi öğrenci servisi hizmeti sunmaktayız. Okan Üniversitesi öğrenci servisi olarak tamamı yeni, her türlü güvenlik şartları yerine getirilmiş araçlarımız ile öğrencilerimizin zamanında ulaşımını sağlamaktayız.

132P Pendik Marmaraya gidiyor mu?

133P 'nolu İETT otobüslerini kullanarak ( Tepeören – Tuzla hattı ) Okan Üniversitesi Hastanesine ulaşım sağlanmaktadır. 17B 'nolu İETT otobüslerini kullanarak ( Gebze – Kartal Metro Hattı ) Okan Üniversitesi Hastanesine ulaşım sağlanmaktadır.

132P kartala gider mi?

KM42 BAŞIBÜYÜK - SÜREYYAPAŞA HASTANESİ/ MALTEPE.

132P kaç durak var?

133P TEPEÖREN - TUZLA Metrobüs hattı, İETT bünyesinde İstanbul'da hizmet veren bir otobüs hattıdır. Bu hat, İstanbullular tarafından en çok tercih edilen otobüs hatlarından birisi durumundadır. Diğer birçok hat gibi, 133P hattı da birçok duraktan geçer.

Okan Üniversitesi hangi İETT?

133Ü GAZİ BULVARI - ORHANLI PENDİK METRO YHT/PENDİK

Cadde, 5. Cadde ve 7. Cadde güzergahlarında çalışan C84 minibüs hattına ait dolmuşlar sabah 07.40 - 09.00 saatleri arasında 10 dk'lık periyotlarda, 09.00 - 20.00 saatleri arasında ise 20 dk'lık periyotlarda seferlerini gerçekleştirmektedir.



Okan Üniversitesinin servisi var mı?

Bu aşamada Marmaray ile Anadolu Yakası'na geçen hat Üsküdar, Söğütlüçeşme, Feneryolu, Göztepe, Erenköy, Suadiye, Bostancı, Küçükyalı, İdealtepe, Süreyya Plajı, Maltepe, Cevizli, Atalar, Başak, Kartal, Yunus, Pendik, Kaynarca, Tersane, Güzelyalı, Aydıntepe, İçmeler, Tuzla, Çayırova, Fatih, Osmangazi, Darıca ve Gebze'den ...

Okan Üniversitesi hangi otobüs gider?

Kadıköy Marmaray durakları arasında, Ayrılık Çeşmesi İstasyonu, Söğütlüçeşme İstasyonu, Feneryolu İstasyonu, Göztepe İstasyonu, Erenköy İstasyonu, Suadiye İstasyonu ve Bostancı İstasyonu yer alır.

Km31 nereden geçiyor?

Marmaray ile Kadıköy'e Ulaşım

Marmaray aracılığıyla Kadıköy'e gitmek istiyorsan Marmaray'ın herhangi bir durağından binebilir, Ayrılık Çeşmesi durağında inebilirsin. Ayrılık Çeşmesi durağından Kadıköy- Kartal metrosuna bindikten sonra bir diğer durakta inerek Kadıköy'e ulaşım sağlayabilirsiniz.


KM42 nereye gidiyor?

İETT 132P otobüs Hattı Saatleri ve Durakları (Güncellenmiş)

132P otobüs hattı (Recep Tayyip Erdoğan Caddesi -Kartal), Recep Tayyip Erdoğan Caddesi - Kartal Yönü durağından başlayıp Kartal - 4. Peron Yönü durağına gidene kadar 83 duraklar geçiyor.


54k hangi duraklardan geçiyor?

İETT ile Tepeören'e nasıl gidilir sorusu da sorulmakta. Tepeören'e giden İETT otobüsleri hat bilgisi şu şekildedir: 133P Tepeören-Tuzla, 133AK Tepeören-Kartal, 132 Akfırat-Tepeören-Kartal, 132T Tepeörene-Kartal Metro.

35c hangi duraklardan geçiyor?

-Yeni zamlı tarifeye göre; İstanbulkart tam basım 15 TL'den 17.70 TL'ye çıktı. Öğrenci basımı 8.63 TL oldu. Sosyal kart/Öğretmen kartı tek basım 12.67 TL'ye yükseldi. -Metrobüs tam bilet 26,25 lira, öğrenci 8,64 lira, sosyal kart (öğretmen ve 60 yaş) 14,40 lira oldu.

31k hangi duraklardan geçiyor?

İstanbul'da İETT otobüsleri günde ortalama 2 milyon yolcu taşıyor. Pandemi nedeniyle İETT otobüsleri koltuk sayısına göre 46 ya da 49 yolcu alabiliyor.

36a hangi duraklardan geçiyor?

Okan Üniversitesi Tuzla Kampüsü, Anadolu Yakası'nda, Tuzla ilçesinde yer almaktadır. Tuzla Kampüsümüz, Sabiha Gökçen Havaalanı'na 10 km, Kurtköy Viaport AVM'ye 7 km, Pendik Tavşantepe Metro İstasyonu'na 19 km, Aralık 2017'de açılacak Çekmeköy metrosuna 23 km mesafededir.

133P hangi hat?

Okan Üniversitesi Tuzla Kampüsü, Anadolu Yakası'nda, Tuzla ilçesinde yer almaktadır. Kampüse, araçla TEM otoyolu, E-5 karayolu ve Şile yolundan ulaşabilirsiniz.

131sb nereye gidiyor?

İstanbul Okan Üniversitesi Tuzla Kampüsü, Anadolu Yakası'nda, Tuzla ilçesinde yer almaktadır.

133ü nereden geçiyor?

Okan, Nazarbayev'le sık sık görüşen Gaziantep kökenli bir işadamı.

Pendik Marmaray hangi duraklardan geçiyor?

İstanbul Okan Üniversitesi 2003 yılında özel bir üniversite olarak kurulmuştur. Okan Üniversitesi yenilikçi bir dünya üniversitesi olma yolunda ilerlemektedir.