132c

132c 132c, 132C hangi duraklardan geçiyor?, 132z hangi duraklardan geçiyor?, Sultanbeyli Kartal hangi otobüs gider?, 131C Sabiha Gökçene gidiyor mu?, 132 C nereye gidiyor?

132C hangi duraklardan geçiyor?

132M SULTANBEYLİ MİMARSİNAN - KARTAL METRO / CEVİZLİ Metrobüs hattı, İETT bünyesinde İstanbul'da hizmet veren bir otobüs hattıdır. Bu hat, İstanbullular tarafından en çok tercih edilen otobüs hatlarından birisi durumundadır. Diğer birçok hat gibi, 132M hattı da birçok duraktan geçer.

132z hangi duraklardan geçiyor?

Benzer güzergahta hizmet vermekte olan 131C ve UM73 hatları birleştirilerek, UM73 hat kodu ile Sabiha Gökçen Havalimanı - Sultanbeyli – Necip Fazıl Metro güzergahında 17.09.2022 tarihi itibariyle toplu ulaşım hizmeti vermeye devam edecektir.


Sultanbeyli Kartal hangi otobüs gider?

132C otobüs hattının ilk durağı Sultanbeyli Peronlar - Peron Alani Yönü olup son durağı Kartal - 3. Peron Yönü durağıdır. 132C (Sultanbeyli Peronlar-Kartal), her gün çalışıyor.

131C Sabiha Gökçene gidiyor mu?

132C otobüs hattı (Kartal -Sultanbeyli Peronlar), Kartal - 3. Peron Yönü durağından başlayıp Sultanbeyli Peronlar - Peron Alani Yönü durağına gidene kadar 63 duraklar geçiyor.

132 C nereye gidiyor?

132C SULTANBEYLİ GÖLET - KARTAL hattı kaç dakika sürüyor? 132C ile ilgili hareket saatleri, geçtiği duraklar ve hat hakkındaki tüm bilgilere aşağıdan ulaşabilirsiniz.

132C kaç durak?

18U SULTANBEYLİ - ÜSKÜDAR Metrobüs hattı, İETT bünyesinde İstanbul'da hizmet veren bir otobüs hattıdır. Bu hat, İstanbullular tarafından en çok tercih edilen otobüs hatlarından birisi durumundadır.

133f hangi duraklardan geçiyor?

131 SULTANBEYLİ - ÜMRANİYE Metrobüs hattı, İETT bünyesinde İstanbul'da hizmet veren bir otobüs hattıdır.

133t hangi duraklardan geçiyor?

131C SABİHA GÖKÇEN H.L./SULTANBEYLİ - NECİP FAZIL METRO Metrobüs hattı, İETT bünyesinde İstanbul'da hizmet veren bir otobüs hattıdır. Bu hat, İstanbullular tarafından en çok tercih edilen otobüs hatlarından birisi durumundadır. Diğer birçok hat gibi, 131C hattı da birçok duraktan geçer.

30M hangi duraklardan gecer?

Avrupa Yakası'ndan Sabiha Gökçen Havalimanı'na gelebilmek için size en yakın Marmaray durağından Marmaray'a binmelisiniz. Anadolu yakasına geçtikten sonra Marmaray Ayrılık Çeşmesi durağında inip, buradan metroya binip Kartal durağında ineceksiniz.

132C hangi hat?

Kadıköy - Sabiha Gökçen Havalimanı Arası Otobüs ile Ulaşım

Kadıköy Rıhtım bölgesinden kalkan İETT otobüsleri ile de havalimanına ulaşmak mümkün. E10 veya E11 numaralı ekspres otobüs ile yaklaşık 60 dakika içinde Sabiha Gökçen'e ulaşabilirsiniz.


Sultanbeyli Üsküdar hangi otobüs gider?

132C Otobüs Saatleri - İETT 132C Kalkış Saatleri, Durak İsimleri ve Geçtiği Durakları 132C SULTANBEYLİ GÖLET - KARTAL Metrobüs hattı, İETT bünyesinde İstanbul'da hizmet veren bir otobüs hattıdır.

Sultanbeyli Ümraniye hangi otobüs gider?

131 otobüs hattı (Sultanbeyli Peronlar-Estergon Caddesi), Sultanbeyli Peronlar durağından başlayıp Estergon Caddesi - Son Durak Yönü durağına gidene kadar 65 duraklar geçiyor.

Sultanbeyli'den Sabiha Gökçen'e hangi otobüsler gidiyor?

131T otobüs hattının ilk durağı Estergon Caddesi - Son Durak Yönü olup son durağı Atatürk Mahallesi Peronlar - Sondurak Yönü durağıdır. 131T (Estergon Caddesi -Atatürk Mahallesi Peronlar), her gün çalışıyor.

Sabiha Gökçene Marmaray var mı?

133F Otobüs Saatleri - İETT 133F Kalkış Saatleri, Durak İsimleri ve Geçtiği Durakları 133F ACARLAR SİTESİ - MALTEPE / CEVİZLİ PERONLAR Metrobüs hattı, İETT bünyesinde İstanbul'da hizmet veren bir otobüs hattıdır.

Kadıköy'den Sabiha Gökçen'e otobüs var mı?

133F otobüs hattı saat kaçta çalışmaya başlıyor? 133F otobüs hattı, Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma, Cumartesi günleri 06:15'da başlar.

132C kartala gidiyor mu?

133KT (İETT)

Yönü olup son durağı Kartal - 4. Peron Yönü durağıdır. 133KT (Aydinli Toki Peronlar -Kartal), her gün çalışıyor.


Sultanbeyli gölete hangi arabalar gidiyor?

İETT 30M (Beşiktaş Peronlar-Beşiktaş Peronlar) yolculuk ücreti yaklaşık ₺17.70. Fiyatlar birkaç faktöre bağlı olarak değişebilir.

35 C nereye gidiyor?

132H otobüs hattının ilk durağı Pendik - 1.Peron Yönü olup son durağı Sabiha Gökçen Havalimani - (Peron) Yönü durağıdır.

131 kaç durak?

18D SULTANBEYLİ - KADIKÖY Metrobüs hattı, İETT bünyesinde İstanbul'da hizmet veren bir otobüs hattıdır.

Kartal Köprüsü hangi otobüs gider?

Metro ile gitmeyi düşünenler, M5 hattını kullanmalıdır. Sultanbeyli'ye gitmek için Marmaray'ı tercih edecekler, buraya aktarma yapmadan varamayacaklarını öğrenmelidir. Anadolu veya Avrupa Yakası'ndan gelen yolcular, Marmaray-Üsküdar İstasyonu'nda inmeli ve Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy metro hattına binmelidir.