91 Telefon Kodu

91 Telefon Kodu 91 Telefon Kodu, +91 kodu neden arar?, +90 Hangi ülkeye ait?, +92 Hangi ülkeye ait?, +251 92 Nerenin kodu?

91 Telefon Kodu

91 telefon kodu Hindistan ülkesine aittir. Çin'den sonra dünyanın en büyük nüfusuna sahip olan Hindistan, aynı zamanda her açıdan en önemli ülkelerden biridir. Özellikle turizm noktasında devamlı olarak iletişim dahilinde kalınan bir ülke olduğunu söylemek mümkündür.

+91 kodu neden arar?

91 telefon kodu Hindistan ülkesine aittir. Çin'den sonra dünyanın en büyük nüfusuna sahip olan Hindistan, aynı zamanda her açıdan en önemli ülkelerden biridir. Özellikle turizm noktasında devamlı olarak iletişim dahilinde kalınan bir ülke olduğunu söylemek mümkündür.

+90 Hangi ülkeye ait?

+91 ise Hindistan ülkesi tarafından kullanılmakta olan alan kodudur. Bu kod sayesinde Hindistan'daki numaralar diğer ülkelere rahatça çağrı gönderebilir.

+92 Hangi ülkeye ait?

12 basamaklı bu sistem, Türkiye'nin uluslararası numara ön eki olan 90 ile başlar, sonraki üç rakam ise alan adıdır.

+251 92 Nerenin kodu?

92, Pakistan'ın alan kodudur. Pakistan, saf veya temiz anlamına gelen Farsça bir kelime olan pak kelimesinden ve yer anlamına gelen Hintçe bir kelime olan “istan” kelimesinden türetilmiştir. Pakistan, Saf Yer veya Saf Toprak anlamına gelir.


+91 Nerenin WhatsApp?

251 Nerenin Alan Kodu? 251 Etiyopya'nın telefon kodu olarak öne çıkıyor. Başkenti Addis Ababa olan Etiyopya Doğu Afrika'da yer alan ülkelerden biridir.

+251 91 Nerenin kodu?

WhatsApp üzerinden tarafıma 06.02.2024 tarihinde 'selamün aleyküm' şeklinde bir mesaj geldi. Ülke kodu +91 olan numarayı internetten araştırdığımda bu numaranın Hindistan'a ait olduğunu öğrendim.

91 hangi ülkede?

WhatsApp üzerinden tarafıma 01.02.2024 tarihinde 'merhaba' şeklinde bir mesaj geldi. Ülke kodu +91 olan numarayı internetten araştırdığımda bu numaranın Hindistan'a ait olduğunu öğrendim.

+90 Yurt dışı mı?

91 telefon kodu Hindistan ülkesine aittir. Çin'den sonra dünyanın en büyük nüfusuna sahip olan Hindistan, aynı zamanda her açıdan en önemli ülkelerden biridir.

+90 Türkiyenin mi?

+90 Türkiye'nin alan kodu olarak belirlenmiştir. Yurt dışından Türkiye'deki bir numarayı aramak istediğiniz zaman “+90 veya 009” kodlarını numaranın başına ekleyerek aramanız gerekmektedir.

+44 Hangi ülkeye ait?

Farklı ülkeler arasında arama gerçekleştirmek için arama yapılacak ülkenin kendine özel olan arama kodunu tuşlamak gerekir. Türkiye'nin uluslararası telefon kodu 90 şeklindedir. Gelen aramaların başında +90 kodu bulunuyor ise bu aramanın Türkiye'den gelen bir arama olduğu anlaşılır.

+62 857 neresi?

Dünyanın birçok farklı yerinden ortak şekilde 44 alan kodu kullanarak İngiltere'ye ulaşım sağlanır. Yani sabit 44 alan kodu İngiltere'nin telefon kodudur.

+95 Hangi ülkeye ait?

WhatsApp Endonezya Kodu (+62 857...) İle WhatsApp Tan Gelen Mesaj. WhatsApp'ta işletme hesabı olarak gözüken yabancı numaralardan ‪+62 857‑8634‑06184‬ bir numaradan `Merhaba`, diye mesaj geldi. Mesajı gönderen numara hemen tarafımca engellenmiş ve WhatsApp'ın sunduğu şikayet et butonu ile bildirilmiştir.

+228 Hangi ülkeye ait?

95 numaralı telefon kodu, Güneydoğu Asya'da yer alan Burma'nın telefon kodudur. Resmi adı Myanmar Birliği Cumhuriyeti olan ülkeye ayrılan kodu kullanarak ülkede yer alan sevdiklerinizle iletişim kurabilirsiniz. Yaptığınız aramalarda ülke kodu kısmına 95 numarasını yazabilirsiniz.

+225 Numara hangi ülkeye ait?

228 numaralı alan kodu Bilecik iline aittir. Şehir dışından Bilecik ilçelerinden herhangi bir sabit numara aranmak istendiğinde aranacak olan telefon numarasının başına alan kodu yani 0228 alan kodu girilmelidir. 0228 alan kodu Bilecik şehrine ait bir alan kodudur.

+225 kodu hangi ülkeye ait?

Bu sebeple gelen aramalar konusunda ya da sizin yapacağınız aramalarda Fildişi Sahili ülkesi ile görüşmek isterseniz öncelikle +225 kodunu tuşlamalısınız. Bu ülke kodu olmadığı sürece Fildişi Sahili ülkesi ile görüşmeniz mümkün olmayacaktır.

91 nerenin kodu dolandırıcılığı?

+225 (Afrika Fildişi Sahili) ile başlayan numara tarafından aranıp duruyorum. Numaram ila ilgili bir hesap açma veya benzeri bir durum yaşanırsa kesinlikle WhatsApp sorumludur. Hiçbir yükümlülüğü kabul etmiyorum.

+255 Neden arar?

“HİNDİSTAN'DAN ARANIYORUM”

“+91 ile başlayan Hindistan'a ait numaralardan aranıyorum. Kesinlikle şikayetçiyim. Hesap bilgilerime el konulup, yayılmaları veya üzerime borç çıkması durumunda hiçbir sorumluluğu kabul etmiyorum ve telefon numaramla yapılacak bütün işlemlerden. Tüm sorumluluk WhatsApp'a aittir.”


+1 Numara kimin?

255 Nerenin Alan Kodu? Tanzanya dışında yaşıyorsanız ve telefonunuzdan sizin arayan kişinin iletişim numarasının başında +255 rakamlarını görüyorsanız aklınıza gelecek olan ilk soru elbette +255 hangi ülkeye aittir sorusu gelecektir. Bu sorunun cevabı Tanzanya ülkesidir.

+235 Neden arıyor?

1 alan kodu Amerika Birleşik Devletleri'ne aittir.

+1 Neresi?

Sizin arayan numara eğer + 235 ile başlıyorsa, size gelen bu arama Çad devleti sınırları içerisinden yapılmış demektir. Bu durumda +235 hangi ülkeye ait sorusunun cevabı Çad ülkesidir. Eğer Çad'da yaşayan bir yakınınızı yahut dostunuzu aramak istiyorsanız ilk olarak Çad'ın telefon kodu olan + 235'i tuşlamanız gerekir.