98ab Durakları

98ab Durakları 98ab Durakları, 98ab hangi duraklardan geçiyor?, 98 H hangi duraklardan geçer?, 98d hangi duraklardan geçiyor?, 89ab nereye gidiyor?, Tema hastanesine hangi Otobüs gider?, Bakırköy Halkalı hangi Otobüs gider?

98ab hangi duraklardan geçiyor?

89B otobüs hattı (Aksaray Peron -Küçükçekmece Anadolu Lisesi), Aksaray Peron - Son Durak 89-89b-145 Yönü durağından başlayıp Küçükçekmece Anadolu Lisesi - Zeytinburnu Yönü durağına gidene kadar 38 duraklar geçiyor.

98 H hangi duraklardan geçer?

Hangi Otobüs hatları BHT CLINIC İstanbul Tema Hastanesi yakınından geçiyor? Bu Otobüs hatları BHT CLINIC İstanbul Tema Hastanesi yakınından geçiyor: 141A, 89, 89T, 89YB, 98AB, 98T, MR40, MR52. Hastane durağımızın Atakent durağındadır.

98d hangi duraklardan geçiyor?

98AB ATAKENT/HALKALI - BAKIRKÖY Metrobüs hattı, İETT bünyesinde İstanbul'da hizmet veren bir otobüs hattıdır.


89ab nereye gidiyor?

EGO Cepte altyapısı kullanılan uygulamada SMS ile vatandaşlar durak bilgisini (0312) 911 3 911 veya (0850) 303 0 306 'ya SMS yollama veya arama ile durağa yaklaşan otobüs bilgilerini öğrenebilmektedir. Amacımız; bu hizmetimiz ile birlikte toplumun tüm kesimlerine rahat bir ulaşım hizmeti vermektir.

Tema hastanesine hangi Otobüs gider?

98 otobüs (Fenertepe Peronlar -Fenertepe Peronlar) hattı, Fenertepe Peronlar - Yenibosna Yönü durağından kalkan 143 duraklı RİNG çalışan bir hattır. Güncel gerçek zamanlı saatleri bulmak ve güzergah haritasını görmek için aşağıdaki 98 otobüs duraklar birini seçin.

Bakırköy Halkalı hangi Otobüs gider?

89C otobüs hattının ilk durağı İett İkitelli Garaji - İkitelli-Bakirköy Yönü olup son durağı Harbiye Askeri Müze - Taksim Yönü durağıdır. 89C (İett İkitelli Garaji -Harbiye Askeri Müze), her gün çalışıyor.

146b hangi duraklardan geçiyor?

BHT CLINIC İstanbul Tema Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op.Dr.Reşat BAHAT Haber Türk Manşet kanalına Skype üzerinden canlı yayına… Instagram.

Ankara EGO Otobüs Nerede?

Metrobüs kullanıyorsanız, Beşyol metrobüs durağında inebilir, birkaç dakikalık yürüyüşten sonra hastanemize ulaşabilirsiniz.

78g hangi duraklardan geçer?

E1, Diyarbakir bölgesinde bulunan Dünya Kavşağı konumundan geçen ilk Otobüs aracıdır.

98 kaç durak var?

98 FENERTEPE/BAŞAKŞEHİR - BAKIRKÖY Metrobüs hattı, İETT bünyesinde İstanbul'da hizmet veren bir otobüs hattıdır. Bu hat, İstanbullular tarafından en çok tercih edilen otobüs hatlarından birisi durumundadır. Diğer birçok hat gibi, 98 hattı da birçok duraktan geçer.

89f hangi duraklardan geçiyor?

Marmaray durakları Halkalı İstasyonu, Mustafa Kemal, Küçükçekmece, Menekşe, Florya, Yeşilköy, Yeşilyurt, Ataköy, Bakırköy, Yenimahalle, Zeytinburnu, Kazlıçeşme, Yenikapı ve Sirkeci'den oluşuyor.

97m hangi duraklardan geçiyor?

Bakırköy Marmaray durağı Gebze durağından 35. duraktır. Halkalı Marmaray durağından ise 9. duraktır. Marmaray Bakırköy durağı Bakırköy'de Fahri Korutürk Caddesinde yer almaktadır.

98ab kaça kadar çalışıyor?

Kuruluşumuz 16 Aralık 1942 tarihinde Ankara Elektrik ve Havagazı İşletme Müessesesi olarak kurulmuş 1950 tarihinde Otobüs İşletme İdaresinin bünyesine katılmasıyla Ankara Elektrik, Havagazı ve Otobüs İşletme Müessesesi (EGO Genel Müdürlüğü) olarak Ankara'ya elektrik, havagazı (daha sonra doğalgaz) ve otobüs hizmetleri ...

89C otobüs nereye gider?

24 saat kesintisiz hizmet veren 442 hat numaralı EGO araçlarımızın 20 TL olan yolcu taşıma ücreti, 12 Nisan 2023 tarih ve 2023-31 sayılı UKOME kararına istinaden, 19 Haziran 2023 tarihi itibarıyla 25 TL olarak güncellenmiştir.

Tema Hastanesi sahibi kimdir?

Eğer telefonunuza başında +98 olan bir numaradan çağrı geliyorsa bu numaranın İran ülkesine ait olduğunu anlayabilirsiniz. Çünkü İran, uluslararası mecrada +98 telefon kodunu kullanmaktadır.

Florya hastanesi hangi metrobüs durağında?

98Y GİYİMKENT / YÜZYIL MAHALLESİ - BAKIRKÖY Metrobüs hattı, İETT bünyesinde İstanbul'da hizmet veren bir otobüs hattıdır. Bu hat, İstanbullular tarafından en çok tercih edilen otobüs hatlarından birisi durumundadır. Diğer birçok hat gibi, 98Y hattı da birçok duraktan geçer.

Diyarbakır Dünya Kavşağı hangi Otobüs gider?

97M 15 TEMMUZ MAHALLESİ - MECİDİYEKÖY Metrobüs hattı, İETT bünyesinde İstanbul'da hizmet veren bir otobüs hattıdır.

Bakırköy Başakşehir hangi Otobüs gider?

89B otobüs hattı saat kaçta çalışmaya başlıyor? 89B otobüs hattı, Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma, Cumartesi günleri 05:50'da başlar.

Bakırköy Marmaray hangi duraklardan geçiyor?

Yaz tarifesinde ve kış tarifesi 89C otobüs saatleri de değişkenlik gösterebilir. 89C kaçta kalkıyor sorusunun yanıtı ve 89C otobüs sefer saatleri bu sayfada yer alıyor. X İŞARETLİ SAATLERDE İKİTELLİ GARAJI - TAKSİM GÜZERGAHINDA HİZMET VERİR.

Bakırköy Marmaray nereye gidiyor?

89C, Bagcilar bölgesinde bulunan 89C Taksim - Başakşehir konumuna giden son Otobüs aracıdır.