Andorex Ne İçin Kullanılır

Andorex Ne İçin Kullanılır Andorex Ne İçin Kullanılır, Andorex gargara ne işe yarıyor?, Andorex boğaz spreyi nasıl kullanılır?, Andorex gargara yaptıktan sonra suyla çalkalanır mı?, Boğaz için gargara nasıl kullanılır?, Andorex gargara iltihaba iyi gelir mi?

Andorex Ne İçin Kullanılır

Dişlerin etrafındaki bakteri ve yiyecek artıklarının oluşturduğu tabakanın (dental plak) önlenmesinde kullanılır. Eğer, benzidamin ve klorheksidine veya ANDOREX'in içindeki maddelerden herhangi birine karşı aşırı duyarlılığınız var ise kullanmayınız. Hamile iseniz veya emziriyorsanız ANDOREX'i kullanmayınız.

Andorex gargara ne işe yarıyor?

Dişlerin etrafındaki bakteri ve yiyecek artıklarının oluşturduğu tabakanın (dental plak) önlenmesinde kullanılır. Eğer, benzidamin ve klorheksidine veya ANDOREX'in içindeki maddelerden herhangi birine karşı aşırı duyarlılığınız var ise kullanmayınız. Hamile iseniz veya emziriyorsanız ANDOREX'i kullanmayınız.

Andorex boğaz spreyi nasıl kullanılır?

ANDOREX ağız içi bölgesel tedavisinde kullanılan bir ağız preparatıdır. ANDOREX Gargara, berrak, yeşil renkli, nane kokulu bir çözeltidir. ANDOREX Gargara 200 ml'lik PET şişelerde ve 15 ml'lik ölçeği ile birlikte, karton kutu içerisinde bulunur. Her bir kutuda 1 adet 200 ml'lik gargara vardır.

Andorex gargara yaptıktan sonra suyla çalkalanır mı?

Uygulama yolu ve metodu: ANDOREX seyreltilmeden (sulandırılmadan) kullanılır. ANDOREX yutulmamalı ve tükürmek suretiyle ağızdan uzaklaştırılmalıdır. İlk kullanımdan önce, yüzden uzak bir yöne doğru tutularak, düzenli bir püskürtme elde edilinceye kadar, pompalama düğmesine birkaç kez basılmalıdır.


Boğaz için gargara nasıl kullanılır?

Günlük ağız bakım ürünü kullandıktan sonra ağzın tekrar suyla çalkalanmasına gerek yoktur. Ürünün etkinliğinin daha uzun süre devam etmesini sağlamak için çalkalamamak tavsiye edilir.

Andorex gargara iltihaba iyi gelir mi?

Ağzınıza aldığınız sıvı oranı, 20-30 saniye boyunca gargara yapabilmeniz için uygun olmalıdır. Genel olarak ağız gargara kapakları, doz ayarlanması konusunda fayda sağlar. Ağzınıza aldığınız sıvıyı 20-30 saniye boyunca ağzınızda çevirerek gargara yapmaya başlayabilirsiniz.

Andorex diş etine iyi gelir mi?

Uygulandıktan sonra şişe kutusuna yerleştirilip, dik duracak şekilde saklanmalıdır. ANDOREX'in içeriğinde bulunan klorheksidin tedavi süresince plak ve diş eti iltihabı oluşumunda azalma yapar. Ağız temizliği yöntemlerine alternatif olarak kullanılıyorsa ANDOREX en az 1 dakika ağızda tutulmalıdır.

Andorex gargara kaç dakika bekletilir?

ANDOREX seyreltilmeden kullanılır. En az 30 saniye süreyle ağızda tutulur. Kullanımdan sonra ağızdan atılır. ANDOREX'in içeriğinde yer alan klorheksidin tedavi süresince plak ve diş eti iltihabında azalma yapar.

Iltihaplı boğaz ağrısına ne iyi gelir?

ANDOREX seyreltilmeden kullanılır. En az 30 saniye süreyle ağızda tutulur. Kullanımdan sonra ağızdan atılır.


Andorex nereye sıkılır?

Andorex, ağız, boğaz ve diş iltihaplarının tedavisinde kullanılan antiseptik bir ilaçtır. Ağız içi yaralar ve aftlar, boğaz enfeksiyonları, diş eti iltihabı tedavisinde ve ağız içi hijyeni için kullanılır.

Gargara yutulursa bir şey olur mu?

Ürünlerin kesinlikle yutulmaması tavsiye edilir. Peki, kimyasal ve çoğunlukla metil alkol içerikli olan gargara yutulursa ne olur? Nadir de olsa yutulma durumunda sıvıların kişileri zehirleme ihtimali bulunur. Özellikle içinde metil alkol bulunan gargaraların yutulması durumunda sağlık kuruluşlarına başvurmak önerilir.

Gargaradan kaç saat sonra su içilir?

Gargaraların içerisinde yer alan ve diş/dişeti sağlığı ile ilgili olan bazı komponentler su ile temas ettiğinde reaksiyona girerek etkinliğini kaybedebilmektedir. Bu yüzden ağız gargaraları/solüsyonları kullandıktan sonra yaklaşık yarım saat ağza su dahil hiçbir şey alınmamasını tavsiye ediyoruz.

Gargara yaptıktan ne kadar sonra yemek yenir?

Aksi durumda çeşitli mide ve solunum yolu rahatsızlıklarına veya zehirlenmelere yol açabilir. 30 saniye ve 1 dakika arasında yutmadan ağızda tutulan gargaralar hemen durulanmaz ve gargara uygulandıktan hemen sonra yiyecek ve içecek tüketilmesi tavsiye edilmez.

Boğaz iltihabına hangi gargara iyi gelir?

Boğaz iltihabı için tuzlu su ile gargara yapın

Tuzlu su ile gargara yapmak, birçok iltihap ve enfeksiyonun iyileşmesinde etkili olduğu gibi boğaz iltihabının iyileşmesinde de adeta ilaç rolü üstlenir.


Boğaz tahrişi en hızlı nasıl geçer?

Sıcak veya soğuk içecekler: Ilık su, bitki çayı veya tuzlu su gargarası gibi sıcak içecekler boğazdaki tahrişi yatıştırabilir. Soğuk içecekler veya dondurma da geçici rahatlama sağlayabilir. Ağrı kesiciler: Eğer boğaz ağrısı şiddetli ise doktorun önerisi doğrultusunda ağrı kesiciler kullanılabilir.

Andorex gargara yutulursa ne yapılmalı?

ANDOREX yutulmamalı ve tükürmek suretiyle ağızdan uzaklaştırılmalıdır. Seyreltilmeden kullanılır. ANDOREX kullanımına ilave olarak doktorunuz antibakteriyel tedavi düşünebilir. Bu uyarılar geçmişteki herhangi bir dönemde dahi olsa sizin için geçerliyse lütfen doktorunuza danışınız.

Gargara boğazı temizler mi?

Gargara, ağız ve boğazda oluşan bakteri ve virüslerin yok edilmesine yardımcı olan bir sıvıdır.

Diş eti iltihabına hangi gargara iyi gelir?

Tuzlu Su ile Gargara

Tuzlu su, iltihabı azaltmaya ve ağızdaki bakteri miktarını azaltmaya yardımcıdır.


Boğaz iltihabına nasıl gargara yapılır?

Tuzlu su ile gargara yapmak, boğaz ağrısına neden olan bakteri ve virüsleri öldürmek için etkili bir yoldur. Bir bardak ılık suya bir çay kaşığı tuz ekleyin ve bu karışımla gargara yapın. Bu işlemi günde birkaç kez tekrarlayabilirsiniz. Propolis, arıların ürettiği doğal bir antibiyotiktir.

Andorex gargara hangi firmaya ait?

Humanis Sağlık A.Ş.

Diş eti şişmesine hangi gargara iyi gelir?

Diş eti şişliği ve ağrısından muzdaripseniz oksijenli su ile gargara yaparak hem semptomları hafifletebilir hem de iyileşme sürecini hızlandırabilirsiniz.