Avcılar Metrobüs Yol Tarifi

Avcılar Metrobüs Yol Tarifi Avcılar Metrobüs Yol Tarifi, Avcılar metrobüs nereden geçiyor?, Avcılar hangi metro?, Avcılar Beylikdüzü metrobüs kaç durak?, Avcılar Söğütlüçeşme arası kaç durak?

Avcılar metrobüs nereden geçiyor?

İstasyon yol tarifine göre Avcılar'ın Üniversite Mahallesi ile Merkez Mahallesi arasında üzerinde yer almaktadır. Bunun yanında Avcılar Metrobüs Durağı çok kalabalık olmasıyla bilinen bir metrobüs durağıdır. Avcılar Metrobüs Durağının tam adresi ise aşağıdaki gibidir: Üniversite, 34320 Avcılar/İstanbul.

Avcılar hangi metro?

- Metrobüs 34B Hattı: Beylikdüzü Sondurak / TÜYAP – Avcılar Merkez Üniversite Kampüsü arasında hizmet vermekte olup bu hatta toplam 12 durak bulunur.

Avcılar Beylikdüzü metrobüs kaç durak?

Avcılar > Söğütlüçeşme Hattı

Kampüsü durağından başlayıp Söğütlüçeşme durağına gidene kadar 33 i̇stansyonlar geçiyor. Güncel gerçek zamanlı saatleri bulmak ve güzergah haritasını görmek için aşağıdaki 34AS metrobus i̇stansyonlar birini seçin.


Avcılar Söğütlüçeşme arası kaç durak?

Metrobüs araçlarının ön tabelalarında artık hat numarası yerine Beylikdüzü, Avcılar, Cevizlibağ, Zincirlikuyu ve Söğütlüçeşme olmak üzere aracın gideceği son istasyon yazılmaya başlanmıştır.


Metrobus avcılara gider mi?

Avcılar Merkez - Üniversite Kampüsü Metrobüs İstasyonu, eskiden Avcılar Metrobüs İstasyonu, İstanbul'da İETT tarafından işletilen Metrobüs hatlarına hizmet veren ve 12 Ekim 2007'de hizmete giren metrobüs istasyonudur. Avcılar'ın Üniversite Mahallesi ile Merkez Mahallesi arasında üzerinde yer almaktadır.

Metrobüste hangi duraklar var?

İlçenin doğusunda Küçükçekmece Gölü ile Küçükçekmece ilçesi, kuzeyinde Başakşehir ilçesi, batısında Esenyurt ve Beylikdüzü ilçeleri, güneyinde ise Marmara Denizi ile çevrelenmiştir.

Avcılar metrobüs durağı hangi mahallede?

Avcılar, İstanbul'un Avrupa yakasında yer alan bir ilçesidir.

İstanbul Avcılar hangi semtlere yakın?

Metrobüs Kaça Kadar Açık? Metrobüsler 24 saat çalışmaktadır. Sabah ve akşam mesai saatlerinde dakikada 3 ila 5 arasında değişen metrobüs gelmektedir.

İstanbul Avcılar nereye bağlı?

Avcılar Söğütlüçeşme arası 33 durak yaklaşık 80 dakika sürmektedir. Beylikdüzü Zincirlikuyu arası 37 durak yaklaşık 80 dakika sürmektedir. Beylikdüzü Cevizlibağ arası 26 durak yaklaşık 60 dakika sürmektedir. Beylikdüzü Söğütlüçeşme arası 44 durak yaklaşık 100 dakika sürmektedir.

Avcılar metrobüs kaça kadar açık?

2024 Metrobüs Tam Yol Taşıma Ücreti

Yapılan yüzde 18'lik zam ile birlikte Metrobüs 2024 tam bilet tarifesi en az taşımada 10,74 TL öğrenciler için ise 4,73 TL, en uzun mesafede tam bilet 26,25 TL Öğrenciler için 8,64 TL oldu.


Avcılar Söğütlüçeşme metrobüs kaç dakika sürüyor?

İstanbul'da metrobüs projesinin ikinci etabı olan Topkapı-Zincirlikuyu hattının açılması için çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Yeni eğitim dönemine yetiştirilmeye çalışılan hat, 10 buçuk kilometre uzunluğunda ve 10 duraktan oluşacak.

Metrobüs ücreti ne kadar?

“Halkalı Marmaray” durağından binip “Küçükçekmece Köprüsü” durağında inmelisiniz. Yaklaşık 8 dk. yürüdükten sonra “Küçükçekmece Metrobüs” durağından metrobüse binip “Mustafa Kemalpaşa” durağında inmelisiniz.

Avcılar Mecidiyeköy metrobüs ne kadar sürüyor?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Beylikdüzü'nden metrobüse binen bir yolcu, aktarmasız olarak ve tek biletle Zincirlikuyu'ya kadar yolculuk edebilecek. Metrobüsün 50. kilometresi Beylikdüzü İstasyonu olurken, Beylikdüzü-Söğütlüçeşme arası 83 dakika sürecek.

Marmaray ile Avcılar'a gidilir mi?

34G, Avcilar bölgesinde bulunan Avcılar Metrobüs Durağı konumuna giden son Metrobus aracıdır.

Söğütlüçeşme Beylikdüzü metrobüs ne kadar sürer?

Metrobüsle Avcılar'dan Zincirlikuyu'ya yolculuk ettik. 4 yıl önce 38 dakika olan yolculuk süresi şimdi 1 saat. İlk durakta binenler şanslı, çünkü oturabiliyorlar ama sonradan gelenler tıklım tıkış bir yolculuğu göze almak zorunda.

Avcılara gitmek için hangi metrobüse binilir?

37'si Avrupa Yakası'nda, 7'si ise Anadolu Yakası'nda olmak üzere toplam 44 istasyondan oluşan sistemde, metrobüs araçları, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü üzerinden geçerek şehrin iki yakasını birbirine bağlamaktadır.

Zincirlikuyu Avcılar Metrobüs kaç dakika?

Beylikdüzü metrobüs durağından başlayan ve Söğütlüçeşme metrobüs durağına kadar olan İstanbul metrobüs durakları isimleri listesi haberimizde yer alıyor. İşte 34, 34C, 34Z, 34B, 34A, 34G, 34AS, 34BZ Beylikdüzü-Söğütlüçeşme metrobüs durakları isimleri, biniş ücretleri, güzergâhı ile sefer saatleri!

Metrobüs nereden başlıyor?

M13 (İstanbul metrosu)

Metrobüs ilk durak neresi?

Bu kapsamda Söğütlüçeşme Marmaray durağının Söğütlüçeşme metrobüs durağına olan uzaklığı da sıkça araştırılan konuların arasında yer almaktadır. Söütlüçeşme metrobüs durağı ve Söğütlüçeşme Marmaray durağı birbirine çok yakın noktadadır.

Söğütlüçeşme metrobüse hangi metro gider?

Üst geçit yenileme çalışmaları kapsamında Şükrübey Metrobüs İstasyonu'nun Avcılar yönünde yenileme çalışması 3 Eylül 2022 tarihinde başlayacak. 6 ay sürecek yenileme çalışması boyunca Küçükçekmece yönündeki üst geçit hizmet vermeye devam edecek. Yolcularımıza önemle duyurulur.