Bulut Durağı Esenyurt

Bulut Durağı Esenyurt Bulut Durağı Esenyurt, Esenyurt Bulut durağına hangi Otobüs gider?, Metrobüs Esenyurt'a gider mi?, Esenyurt Belediye hangi Otobüs gider?, Avcılar Esenyurt hangi Otobüs gider?, 142E hangi duraklardan geçiyor?

Esenyurt Bulut durağına hangi Otobüs gider?

İstanbul ilinin Esenyurt ilçesine bağlı bir mahallesi olan Güzelyurt, önemli metrobüs duraklarından bir tanesidir.

Metrobüs Esenyurt'a gider mi?

Bulut Durağının Yakınından Geçen İETT Otobüsleri

145.



Esenyurt Belediye hangi Otobüs gider?

Metrobüs ile "Avcılar Üni. Kampüs” durağında inerek üst geçitten sağ tarafa doğru ilerleyip Esenyurt minibüs hatlarını kullanarak 2 vasıtayla ulaşım sağlanabilir. Beylikdüzü tarafından Esenyurt - Büyükçekmece minibüslerini (kırmızı şapkalı mavi minibüsler) kullanarak ulaşım sağlanabilir.

Avcılar Esenyurt hangi Otobüs gider?

Mehmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt metro hattı durakları; Mahmutbey, Bölge Parkı, Mehmet Akif, Toplu Konut, Tema, Hastane, Tahtakale, Ispartakule, Bahçeşehir, Esenkent, Ardıçlı, Esenyurt Meydan olacak. Bu metro, Ispartakule Bizim Evler 6 projesinin tam onünde.

142E hangi duraklardan geçiyor?

429A, Esenyurt bölgesinde bulunan Beykent Beylikdüzü konumuna giden son Otobüs aracıdır.

Bulut durağı hangi Otobüs gider?

Esenyurt, İstanbul ilinin bir ilçesidir. 2022 yılı nüfus verilerine göre İstanbul ilinin ve Türkiye'nin en büyük ilçesi konumundadır. Büyükçekmece ilçesinin semtlerinden biriyken, 2008 yılında Kıraç beldesi ile birleştirilerek ilçe olmuştur. İlçede bir şehir parkı bulunmaktadır.

Esenyurt hangi metro gidiyor?

34G, Esenyurt bölgesinde bulunan 429 Kıraç Yenibosna Metro Otobüsü konumuna giden son Metrobus aracıdır.

Esenyurta gitmek için hangi metrobüs durağında inilir?

34T metrobüs hattı, Avcılar (İÜ Merkez Üniversite Kampüsü) Cevizlibağ arasında faaliyet göstermektedir. Avrupa Yakası'nda hizmet veren bu hat, toplamda 15 duraktan geçer.

Esenyurt metro hattı nereden geçiyor?

146, Esenyurt bölgesinde bulunan Şirinevler Meydan konumuna giden son Otobüs aracıdır.

Esenyurt Beykent hangi Otobüs gider?

142B otobüs hattı (Belediye -Kanuni Sultan Süleyman), Belediye - Gürpinar-Siteler Yönü durağından başlayıp Kanuni Sultan Süleyman - Peron Yönü durağına gidene kadar 78 duraklar geçiyor.

Esenyurt Belediyesi hangi semtte?

142B K.S.S. HASTANESİ - BÜYÜKÇEKMECE.

Yenibosna Esenyurt hangi Otobüs gider?

142B K.S.S. HASTANESİ - BÜYÜKÇEKMECE Metrobüs hattı, İETT bünyesinde İstanbul'da hizmet veren bir otobüs hattıdır. Bu hat, İstanbullular tarafından en çok tercih edilen otobüs hatlarından birisi durumundadır. Diğer birçok hat gibi, 142B hattı da birçok duraktan geçer.

Avcılar'a hangi metrobüs gidiyor?

İDARİ YAPI: İstanbul Metropoliten alanı içerisinde yer alan Esenyurt İlçesi Doğusunda Küçükçekmece gölü ve yerleşkesi Batısında TEM – D.100 Bağlantı yolu, Büyükçekmece Belediyesi, Kuzeyinde Hoşdere-Kınalı-Trakya Otoyolu (E-6-TEM) güneyinde D-100 (E-5) Karayolu bulunmaktadır.

Esenyurt Şirinevler hangi Otobüs gider?

M7'nin tüm entegrasyonlarının kullanılabileceği hattın bu etabında, Mehmet Akif İstasyonu'nda M9 Ataköy-İkitelli Metro Hattı, Toplu Konut İstasyonu'nda Sefaköy-Başakşehir Metro Hattı ile entegrasyon sağlanacak. Hattın Esenyurt uzatmasının açılışı 2025 yılına ertelendi.

Esenkente hangi Otobüs gider?

Toplamda 44 duraktan oluşan İstanbul metrobüs hattı Beylikdüzü'den başlayıp Söğütlüçeşme'ye kadar uzanıyor. Kendine ait özel şeridi olan metrobüs İstanbul'un trafik yükünü azaltmasıyla önem taşıyor.

141m hangi duraklardan geçiyor?

İstanbul konumundaki Taksim (T2) konumundan Esenyurt konumuna doğrudan bir otobüs ile gidin: Taksim Tünel durağından Haramidere durağına giden 145T otobüs hattına binin. Bu rota için toplam yolculuk süresi yaklaşık olarak 58 dk. The ride fare is 15,33 ₺.

142 B nereye gidiyor?

Mecidiyeköy-Mahmutbey metro hattında toplam 15 istasyon bulunuyor. Mecidiyeköy-Mahmutbey metro hattı Avrupa Yakası'nın en yoğun nüfusa sahip 8 ilçesi Bağcılar, Esenler, Eyüpsultan, Gaziosmanpaşa, Kağıthane, Şişli, Beşiktaş, Beyoğlu'nu birbirine bağlayacak.

145t hangi duraklardan geçiyor?

M7 Yıldız-Mahmutbey Metro Hattı

142B hangi Otobüs?

Beylikdüzü Yerleşkesi

Metrobüs Beylikdüzü son durakta inildiğinde 5 dakikalık yürüme mesafesindedir.


Esenyurt Örnek Mahallesi hangi Otobüs gider?

Beykent Metrobüs Durağı veya istasyonu, İstanbul'un ilçesi olan Esenyurt'un Gökevler Mahallesi ile Büyükçekmece'nin Cumhuriyet Mahallesi arasında üzerinde yer almaktadır. (34B, 34BZ, 34C, 34G) gibi metrobüs hatları buradan geçmektedir.