Dünyanın En Çok İzlenen 20 Filmi

Dünyanın En Çok İzlenen 20 Filmi Dünyanın En Çok İzlenen 20 Filmi, Dünyada en çok izlenen film hangisi?, Izlenme rekoru hangi filmde?, 2023 te en çok izlenen film hangisi?, Türkiye gişe rekoru kimde?, Türkiye Gişe Rekoru Hangi film?

Dünyada en çok izlenen film hangisi?

1. Avatar (Global: 2,92 Milyar dolar)

Izlenme rekoru hangi filmde?

Vizyona girdiği 1998'de tüm dünyada sinemaları kasıp kavuran “Titanik”, 2 milyon 844 bin seyirci tarafından izlenerek 1990'lı yılların en çok izlenen filmi oldu. “Titanik” yabancı filmler seyirci rekoru listesinde halen zirvede yer alıyor.


2023 te en çok izlenen film hangisi?

1. The Shawshank Redemption (1994) 9.3.

Türkiye gişe rekoru kimde?

Birincilikse 2,3 milyar dolarla James Cameron'ın çektiği Avatar: Suyun Yolu'na (Avatar: The Way of Water) ait.

Türkiye Gişe Rekoru Hangi film?

Dünyanın en uzun filmi olan “Logistics” filmi, İsveçli iki yönetmen Erika Magnusson ve Daniel Andersson tarafından yapılmıştır. Film, 2012 yılında gösterime girmiş ve tam 35 günlük bir süreye sahiptir. Film, 2010 yılında yola çıkan bir konteyner gemisinin dünya turunu anlatmaktadır.

Imdb rekoru hangi filmde?

Sinefili, sinemaya ve filmlere düşkün veya bağımlı insanları betimleyen, ironi içeren terim. Gerçekte var olmayan sinefili hastalığından muzdarip kişilere "sinefil" denmektedir. Fransızcadaki "cinéphilie" sözcüğünden gelmektedir.

Gişe rekoru kimde?

1.Barbie ($1,441,816,150)

21 Temmuz 2023'te vizyona girdiği an tüm dünyayı pembeye boyayan, Greta Gerwig'in yönetmen koltuğunda oturduğu fantezi-komedi Barbie, global gişede toplam 1,442 milyar dolar hasılat elde ettiği gibi Universal Illumination'ın animasyon macerası The Super Mario Bros.


Dünyanın en uzun filmi kaç yıl sürdü?

Gişe performansı

Dördüncü haftasında da gişede ilk sırada yer aldı ve toplamda 1 milyon 365 binden fazla seyirci tarafından izlenerek 152,2 milyon ₺ hasılat elde etti.


Çok fazla film izleyenlere ne denir?

ımdb'nin istatistiklerine göre; 271.854'tür.

Dünyanın en iyi filmi hangisi?

Lumiere kardeşlerin çektiği ”Arrival of a Train at La Ciotat” sinema tarihinin ilk filmi olarak kabul edildi. 15 kare hızında çekilen 55 saniyelik bu film, Lumiere kardeşlerin ismini de ilk sinema yapımcıları olarak tarihe kazımış oldu.

Türkiye'nin en iyi filmi hangisi?

Toplam da 585.145 izleyici sayısına ulaşan film, 7 milyon lira hasılat elde etti.

2023 yılında dünyada en büyük hasılat elde sinema filmi hangisi olmuştur?

5 16. SIRA: Çok Aşk

2023 yılı seyirci sayısı: 380 bin 433 seyirci - Başrollerini Büşra Pekin ve Hasan Can Kaya'nın paylaştığı film 27 Ekim'de vizyona girdi. Filmin konusu özetle şöyle: Coşkun, en büyük hayali komedyen olup film yapmak olan genç bir adamdır.


Atatürk filmini kaç kişi izledi?

IMDb tarafından paylaşılan sıralamaya göre dünyanın en dizileri listesinin birinci sırasında 9.5/10 puan ile Breaking Bad yer alıyor. Dördüncü sırada ise 2. Dünya Savaşı'nda geçen Band of Brothers dizisi bizleri karşılıyor.

Hangi film ne kadar izlendi 2023?

İçindekiler. IMDb listesinin ilk sırasında uzunca bir süredir 1994 yapımı The Shawshank Redemption (Esaretin Bedeli) bulunuyor. Başrollerinde Tim Robbins ve Morgan Freeman'ın yer aldığı film IMDb'de 10 üzerinden 9.3 puanla tüm zamanların en sevilen filmi...

Dünyada kaç tane film var?

Küresel gişede 2.054 milyar dolara ulaşan James Cameron imzalı Avatar: Suyun Yolu filmi, Avengers: Infinity War'u geçerek dünyanın en çok hasılat yapan beşinci filmi oldu.

Dünyada çekilen ilk film nedir?

Film toplamda 1.25 milyon seyirciye ulaştı.

Ölümlü dünya 1 ne kadar izlendi?

Dünyanın en kısa filmi hangisi? Dünyanın en kısa filmi olarak kabul edilen 'Fresh Guacamole' adlı eser, Amerikalı sanatçı ve stop motion animasyon ustası PES tarafından üretilmiştir.

Çok Aşk Kaç kişi izledi?

Roundhay Garden Scene; mucit Louis Le Prince tarafından 1888 yılında çekilen kısa film. Saniyede 12 kare hızında kaydedilmiştir. 2.11 saniye süren çekim, dünyada varlığını sürdürebilen en eski filmdir.

Dunyanin en iyi dizisi nedir?

29 Mart 1993 – 15 Ocak 1999 tarihleri arasında yayınlanan Ferhunde Hanımlar 1.780 bölümüyle Türkiye'nin en uzun soluklu yerli dizisidir.

IMDb 1 film hangisi?

bana göre sinefil hem sulu komedilerden hem de ciddi komedilerden, hem popüler filmlerden hem de b filmlerden, hem melodramlardan hem de kan banyosu filmlerden, hem sanat filmlerinden hem de ortalama aksiyon filmlerinden zevk alabilen, bu filmlerdeki ayrıntıları yakalayabilen insana denir.