Ferroli Kombi Arıza Kodları

Ferroli Kombi Arıza Kodları Ferroli Kombi Arıza Kodları, Ferroli kombi resetleme nasıl yapılır?, Ferroli kombi neden kırmızı ışık yanıp sönüyor?, Ferroli kombi a3 arızası nasıl giderilir?, Ferroli kombi F43 arızası ne demek?, Kombi Resetledikten sonra ne olur?

Ferroli Kombi Arıza Kodları

A1 Hatası - Alev kesintisi gaz valfi ve bacasını kontrol ediniz. ... A2 Hatası - Düzensiz alev oluşumu. ... A3 Hatası - Eşanjör koruma sistemi aktif durumda. ... F5 Hatası - Hava akış kartı arızası. ... A6 Hatası - 4 dakikada 5 defa alev eksikliği gaz yokluğu ve iyon arızası ... F10 Hatası - NTC kalorifer sensörü bozuk olabilir.

Ferroli kombi resetleme nasıl yapılır?

Ferroli markalı kombilerin çoğu modelinde “reset” yazan bir düğme bulunmaktadır. Düğmeye bir kez basarsanız eğer cihazı resetlemiş olursunuz. Cihaz resetleme sonrasında arızadan çıkmaz ise uygulamayı birkaç kez daha tekrarlayın. Sorun maksimum 3 uygulamadan sonra da düzelmiyorsa yapabileceğiniz başka bir işlem olmaz.

Ferroli kombi neden kırmızı ışık yanıp sönüyor?

Yeşil ve Sarı Işık Yanmıyor, Kırmızı Işık Yanıp Sönüyor ise;

Cihazın ateşleme yapamadığını belirtmekte olan bir hata kodudur.


Ferroli kombi a3 arızası nasıl giderilir?

Cihazın su basıncı 1 barın altını gösteriyor ise cihaza su basın. Basıncı 1,5 bar kadar yükseltin. Basınç normal seviyede ise cihaza müdahalede bulunmayın. Cihazı birkaç kez resetlenmeli.


Ferroli kombi F43 arızası ne demek?

►►► Kullanıcı bu arıza durumunda cihazın su basıncını kontrol edebilir. Su basıncı eğer 1 barın altını gösterir ise cihaza su basabilir ve basıncı 1,5 bar değerine kadar getirebilir. Basıncı yükseltme uygulamasından sonra da eğer sorun düzelmiyor ise bu durumda cihaza birkaç kez reset atabilir.

Kombi Resetledikten sonra ne olur?

Kombinizi resetledikten sonra hemen sorun ortadan kalkabilir. Kombi resetleme işlemi birkaç kez yaptığınızda arıza ışığı yanmayı sona erdirebilir.

Ferroli kombi resetleme ne işe yarar?

Öncelikle, kombinizin kontrol panelindeki reset düğmesine basın. Bu, kombinin arızayı algılamasını ve sorunları gidermek için yeniden başlatmasını sağlar. Bir süre bekledikten sonra, kombi yeniden çalışmaya başlayacaktır.

Kombide kırmızı ışık yanması ne anlama gelir?

Düşük Su Basıncı: Kırmızı ışık, düşük su basıncını belirtebilir. Kombinin su basıncını kontrol edin ve gerektiğinde su takviyesi yapın.

Kombide kırmızı ışık yanıyorsa ne anlama gelir?

ECA kombi çalışmıyor kırmızı ışık yanıyor sorunu, gaz vanalarının kapalı olması, gaz akışının kesilmesi, ana kart arızası, iyonizasyon arızası, gaz valfi arızası, baca gazı sensörü arızası veya limit termostat arızası gibi nedenlerden dolayı oluşabilir.


Ferroli kombi neden devreye girmez?

Ferroli kombinizin iç sisteminde bulunan fan motoru ve fanlarda kirlenme veya tozlanma olduysa cihazın devreye girmesine engel olacaktır. Düzenli olarak kombi bakımınızı yaptırarak bu soruna engel olabilirsiniz. Eğer bakımlarınızı yaptırmazsanız bu motorda arıza meydana gelebilir.

Ferroli kombi A2 arızası nasıl giderilir?

A2 Hatası - Düzensiz alev oluşumu

Maksimum 3 resetleme işlemi yapın. Sorunun düzelmediği durumda servis yardımı almalısınız. İyonizasyon elektrodunda, anakartta veya gaz grubunda sorun olabilir. Sorunun Çözüm -ü için 444 55 47 numaramızdan Servis talep edebilirsiniz.


Ferroli f34 hatası nedir?

Ferroli kombilerin çoğu modelinde besleme gerilim sorunudur. Voltaj problemi olarak da bilinmektedir.

Ferroli D1 hatası nasıl giderilir?

Ferroli D1 Hatası Çözümü

Ferroli D1 hatası, kombiniz su almaya başlamışsa eğer o zaman yanar. Sıcak su kullanımı yapılırken ve içindeki su boşalırken d1 hata kodu yanar. D1 hata kodunun yan kısmında da musluk işareti işlem sona erene dek yanmaya devam eder. İşlem sona erdikten sonra iki ışıkta kendiliğinden söner.


Ferroli kombi F35 arızası nasıl giderilir?

FERROLİ F35 ARIZA KODU: Tüketici F35 arıza kodu ile karşı karşıya geldiğinde kesinlikle müdahalede bulunmamalıdır. F35 arıza kodu elektrik şebekesinde bir problem meydana geldiğini gösterir. FERROLİ F34 ARIZA KODU: Bu kod, cihazınıza gelen voltajın olması gerekenden daha düşük olduğunu gösterir.

Ferroli kombi F15 arızası nedir?

Çözüm: Bu duruma kullanıcı olarak müdahale etmeden servis ekiplerini çağırmanız gerekmektedir. F15 Arıza Kodu Nedir? Fanın arızalı olduğunu belirten bir arıza kodudur.

Ferroli A21 arızası ne demek?

Ferroli Kombi A21 Hata Kodu:

Cihazın yanma problemi olduğunu gösterir. Cihazın yerinde kontrol edilmesi gerekir.


Kombi açıkken reset atılır mı?

Kombinizin ön kısmında ekranın hemen altında, üzerinde "Reset" (sıfırlama) yazan bir tuş bulunur. Kombiniz açıkken bu tuşa parmağınızı basıp çektiğinizde sorun düzelecektir. Kombinizin yanındaki duvarda yer alan ve üzerinde mandala benzeyen bir düğme olan kutu, sigorta kutusudur.

Kombi resetleme kaç dakika sürer?

Genelde kombilerin ön panelinde bulunan bu tuşa "açma tuşu" adı da verilmektedir. Bazı modellerde ise kombi üzerinde reset tuşu 'R' olarak görünmektedir. Herhangi bir arıza durumunda reset veya on/off tuşuna yaklaşık olarak 5 saniye kadar basılı tutarak kombi resetleme işlemi yapılmaktadır.

Kombi yanıyor hemen sönüyor neden?

Kombi bacasının tıkalı olması ya da ateşleme elektrodunun arızası da bu soruna neden olabilir. Yukarıdaki temel sebeplerin yanı sıra iyon elektron arızalanması ve su basıncının belli seviyenin altında seyretmesi de kombinizin ateşleme yapmamasının sebeplerindendir.

Ferroli ECO modu nedir?

ECO: Bu mod daha çok oda termostatı gibi bir göreve sahiptir. Böylece cihaz ayarlanan sıcaklığa gelince durması ile beraber, aynı zamanda sıcaklık düştüğü vakit yeniden aktif hale gelir ve çalışır.

Ferroli kombi su basıncı ne kadar olmalı?

1 ile 2 bar arası ideal bar seviyesidir. 1 barın altı düşük su basınç sorunu olurken 2,5 ya da 3 bar üzeri yüksek su basınç sorunu demektir.