Fiat Marea Liberty Kullanıcı Yorumları

Fiat Marea Liberty Kullanıcı Yorumları Fiat Marea Liberty Kullanıcı Yorumları, Marea lar neden tutulmuyor?, Fiat Marea en full modeli hangisi?, Fiat Marea yedek parça bulunur mu?, Fiat Marea hangi motoru kullanıyor?, Fiat Marea Liberty hangi segment?

Marea lar neden tutulmuyor?

Marea segmentinde uzun süreler (özellikle 2002'ye kadar) oldukça popüler olmuş, ancak kasasının yaşlılığı ve bazı konfor eksiklikleri nedeniyle günümüzde cazibesini kaybetmiştir. Özellikle piyasadaki 2.0 148 ve 154HP olan versiyonları temiz bulunduğu sürece evladiyelik araçlardır.

Fiat Marea en full modeli hangisi?

en full marea 2005-2006 arası üretilmiş exclusive vip'tir.

Fiat Marea yedek parça bulunur mu?

Bu parçaların olası arızalanma ve kullanılamayacak hale gelmeleri durumunda yedek parçalar mevcut bulunur.


Fiat Marea hangi motoru kullanıyor?

Fiat Marea JTD'de dünyanın ilk common-rail teknolojisine sahip dizel motoru görev yapıyor. 1910 cc hacmindeki bu motor 4000 d/d'da 105 HP güç, 1500 d/d'da ise 200Nm tork üretiyor.

Fiat Marea Liberty hangi segment?

1996 Fiat Marea (185) 1.6 16V (103 bg)

Fiat Marea hangi otomatik şanzımanı kullanıyor?

Bende 2004 Marea Liberty 1.6 , Atiker marka sıralı sistem var K.Maraş / Elbistan ilçesinde şehir içi 312 km de 32 Lt LPG tüketimi oldu bu da Km ye 0,26 Krş (LPG litre fiyatı 2,55 TL) eder yalnız bu değer -16 ile - 5 derece sıcaklık aralığında elde ettim.

Fiat Marea 1.6 Liberty kaç beygir?

Orijinal yedek parçalar kullanıcı açısından son derece avantajlı ürünlerdir. Belirli kalite standartlarında üretilir. Aynı zamanda aracınızın daha rahat çalışmasına da yardımcı olur. Orijinal olmayan parçalar daha hızlı bir şekilde bozularak yeni bir sorun yaratabilir.

Fiat Marea Liberty ne kadar yakar?

italyan firma fiatin ulkemizde de satisa sunulan orta sinif otomobilidir.


Fiat Marea hangi ülke?

mareanın triger değişimi 5 yıl veya 90 bin kmdir.

Fiat Marea kaç valf?

Eskisine göre cimri olan araç, testimiz süresince 100 km'de ortalama 8.5 litre kurşunsuz benzin tüketti. 58 litrelik deposu ile Marea'nın menzili682 km.

Neden orjinal yedek parça?

FIAT MAREA aracın 1996 - 2004 model yılı aralığındaki 1,9 - 1.6 motor tiplerine uyumludur.

Fiat Marea 2001 model fiyatları ne kadar?

Konulacak yağ 75W90 sentetik yağdır, Kapasitesi 2 litredir. Sanayide bazı ustalar ucuz diye 80W90 öneriyorlar sakın koymayın vites geçişleri zorlaşır. Kesinlikle 75w numara yağ konulmalı.Fiat Marea aracımda 80-90 şanzıman yağı konulması yüzünden sekromeç ve 3 vites dişlisin değiştirmek zorunda kalmıştım.

Marea hangi sınıf?

Üretici firma şanzımanın ömrünü genellikle 400 bin km olarak belirlemiştir. Bu km'ye ulaşan araçların belli şanzıman parçaları değiştirilerek revizyona gidilebilir.

Fiat Marea triger kayışı kaç km değişir?

1997 yılından itibaren İtalya'dan ithal edilmeye başlayan Fiat Marea artık Tofaş'ın Bursa fabrikasında üretiliyor.

2004 Marea Liberty benzin deposu kaç litre?

Araba kullanırken vites geçişlerini hissetmeli ve hafızanıza kaydetmelisiniz. Bu geçiş hissinde artma ve geçişlerde vuruntu ve titreşim meydana geldiği zaman anlayın ki şanzımanda arıza yaklaşmaktadır. Vites mandalının düzgün çalışması gerekir.

Fiat Marea 1.6 Liberty hangi motor yağı kullanılır?

Marea hlx ile bravo hgt 2.0 20 valv atmosferik 155 hp lik dehşet bir motora sahiptirler.Motor 3500 devirden sonra böğürdemeye homurdanmaya başlar..

Fiat Marea kaç beygir?

Fiat Marea'nızın üzerinde bulunan sembollerin listesi, yanlarında ilgili parçanın ismi ile birlikte yan tarafta verilmiştir. Bu semboller dört gruba ayrılmıştır; tehlike, yasak, uyarı ve zorunluluk sembolleri.

Marea şanzıman yağı kaç litre?

Fiat Bravo, Fiat'ın C Segmentinde konumlandırdığı hatchback karöserli otomobil modelidir.

Otomatik şanzımanın ömrü ne kadar?

FIAT: İtalyan otomobil firması FIAT'ın açılımı Fabbrica Italiana Automobili Torino(Torino İtalyan Otomobil Fabrikası)'dır.

Fiat Marea nerede üretiliyor?

Fiat SpA ya da Fabbrica Italiana Automobili Torino (Torino İtalyan Otomobil Fabrikası), orijinal ve temel faaliyetleri otomotiv endüstrisinde olan ve Fiat Chrysler Automobiles NV (FCA) tarafından devralınan bir İtalyan holding şirketidir.