Giresun Trabzon

Giresun Trabzon Giresun Trabzon, Trabzon Giresun ne kadar?, Giresun Trabzon dolmuş kaç TL?, Trabzon Giresun arası otobüsle kaç saat?, Giresun Ordu ne kadar?, Giresun Trabzon arası kaç saat sürer?, Giresun Trabzona yakın mı?

Trabzon Giresun ne kadar?

Trabzon - Giresun arası otobüs yolculuğu ortalama olarak 2 saat 21 dakika sürmektedir. Trabzon - Giresun arası hangi otobüs firmaları sefer düzenlemektedir?

Giresun Trabzon dolmuş kaç TL?

Giresun - Ordu arası toplam 47 kilometre. İki konum arasındaki otobüs yolculuğu 1 saat sürüyor.

Trabzon Giresun arası otobüsle kaç saat?

Özel araçla, Trabzon ve Giresun arası; 130 kilometredir ve 1 saat 55 dakikada yolculuk tamamlanabilmektedir. Otobüsle, Trabzon ve Giresun arası; 137 kilometredir ve 2 saat 19 dakikada yolculuk tamamlanabilmektedir.


Giresun Ordu ne kadar?

Giresun - Trabzon arası toplam 133 kilometre.

Giresun Trabzon arası kaç saat sürer?

Bu yolculuk için ortalama fiyat ₺146,00. Ancak başlangıç fiyatı ₺146,00 olan biletler bulabilirsiniz. İki şehir arasındaki yolculuk genellikle yaklaşık 1h54 sürer. Kanberoğlu Turizm, her gün Trabzon - Giresun arasında 12 otobüs sunuyor.

Giresun Trabzona yakın mı?

Giresun - Samsun otobüs bileti ne kadar? Giresun - Samsun arası otobüs bileti fiyatları 249.00 TL'den başlamaktadır. Bu seferler için ortalama bilet fiyatları yaklaşık olarak 249.00 TL'dir.

Trabzon Giresun otobüs bileti kaç TL?

Sıkça Sorulan Sorular. Trabzon - Ordu otobüs bileti ne kadar? Trabzon - Ordu arası otobüs bileti fiyatları 249.00 TL'den başlamaktadır. Bu seferler için ortalama bilet fiyatları yaklaşık olarak 249.00 TL'dir.

Giresun Rize kaç TL?

İki şehir arasındaki mesafe 1030 km km'dir ve seyahat etmek yaklaşık 13 saat 15 dakika saat kadar sürer.

Giresun Samsun kaç lira?

Özel araçla Giresun Ordu arası yaklaşık 53 dakika sürmektedir. Ancak özel araç yerine farklı firmaların seferleri tercih edilecek olursa otobüsle Giresun ordu arası 45 dakika ile 1 saat 30 dakika arasında değişkenlik gösterecektir.

Trabzon ordu ne kadar?

Sivas - Giresun arası seyahat mesafesi kaç kilometre ve yolculuk kaç saat sürer? Sivas - Giresun arası toplam 299 kilometre. İki konum arasındaki otobüs yolculuğu 8 saat 30 dakika sürüyor.

Istanbul Giresun arası ne kadar?

Ordu - Giresun arası toplam 48 kilometre.

Ordu ve Giresun arası kaç saat?

Trabzon - Samsun arası yaklaşık olarak 355 km'dir. Kamil Koç ile Trabzon - Samsun seyahatiniz tahmini olarak en az 5 saat saat sürer.

Ordu Giresun Neyi Meşhur?

Rize - Trabzon arası toplam 78 kilometre. İki konum arasındaki otobüs yolculuğu 1 saat 30 dakika sürüyor.

Sivas Giresun ne kadar?

İki konum arasındaki otobüs yolculuğu 5 saat sürüyor. Trabzon - Batum arası hangi otobüs firmalarının seferleri bulunuyor?

Ordu Giresun yakın mı?

Giresun ili 1920 yılına kadar Trabzon iline bağlı kalmış, bu tarihte müstakil sancak, 1923 yılında ise il olmuştur.

Samsun Trabzon arası kaç?

Giresun ilinin 2007 yılındaki nüfusu 417.505 dir. İle bağlı bulunan 15 ilçeden Bulancak ilçesi 59.325 nüfusu ile en fazla nüfusa , Doğankent ilçesi ise 6.881 nüfusu ile en az nüfusa sahip olan ilçelerdir.

Rize Trabzon arası kaç saat?

Giresun'un en popüler yöresel yemekleri:Karalahana Çorbası, Tel Kadayıf, Karalahana Sarması, Hamsili Pilav, Fasulye Turşusu Kavurması, Pezik, Görele Pidesi, Hamsi Böreği, Yağlaş, Mendek Çorbası, Isırgan Çorbası ve Darı Unu Helvası bulunmaktadır.

Trabzon Batum kaç saat sürüyor?

Rize - Giresun arası otobüs yolculuğu ortalama olarak 3 saat 50 dakika sürmektedir. Rize - Giresun arası hangi otobüs firmaları sefer düzenlemektedir?

Giresun hangi ilden ayrıldı?

Ordu - Trabzon arası en uygun fiyatlı otobüs biletini bulun

İki şehir arasındaki mesafe 176 km km'dir ve seyahat etmek yaklaşık 2 saat 30 dakika saat kadar sürer.


Giresun en büyük ilçesi hangisi?

Sıkça Sorulan Sorular. Giresun - Ankara otobüs bileti ne kadar? Giresun - Ankara arası otobüs bileti fiyatları 529.00 TL'den başlamaktadır. Bu seferler için ortalama bilet fiyatları yaklaşık olarak 649.00 TL'dir.