Gökhan Çıra Markası

Gökhan Çıra Markası Gökhan Çıra Markası, Gökhan Çıra şimdi ne iş yapıyor?, Selin Ciğerci eşi Gökhan Çıra kimdir?, Gökhan Çıra nerede?, Gökhan Çıra Sapanca Otel adı ne?, Gökhan Çıra nin kimden cocugu oldu?

Gökhan Çıra şimdi ne iş yapıyor?

Lig takımlarından Tuzlaspor'un formasını giyen, özel işlerinin yoğunluğundan ve eşi Selin Ciğerci'nin futbolu bırakmasını istemesinden dolayı henüz 24 yaşında futbolculuk kariyerine son veren Gökhan Çıra'nın, Eylül 2020'de 3. Lig'de yer alan Bayrampaşa SK takımının asbaşkanlık görevine getirildiği açıklanmıştır.

Selin Ciğerci eşi Gökhan Çıra kimdir?

Gökhan Çıra kimdir kaç yaşında? Eski futbolcu ve iş insanı Gökhan Çıra, 16 Şubat 1996 tarihinde Tokat'ta dünyaya geldi. Gökhan Çıra, futbol kariyerine Fatsa Yaşamspor'da başladıktan sonra, Altınordu Belediyespor, Soyaspor Gençlik kulüplerinde amatör lisansla forma giydi.

Gökhan Çıra nerede?

Gökhan Çıra 2017-2019 sezonundan itibaren Diyarbekirspor takımında top koşturmaya başladı.Gökhan Çıra Eylül 2019'da bedelsiz olarak Tuzlaspor'a gelmiştir. Gökhan Çıra Tuzlaspor futbolcusudur ve 84 numaralı formayı giymektedir.


Gökhan Çıra Sapanca Otel adı ne?

Sosyal medya fenomeri Selin Ciğerci yeniden barıştığı futbolcu eşi Gökhan Çıra ile birlikte Sapanca'da 20 milyon liralık yatırım kararı sonrasınd bungalov ev yaparak turizme atıldılar. Ünlü çift ilk olarak 2 bungalovu hizmete açtı.

Gökhan Çıra nin kimden cocugu oldu?

Çocuğumun her şeyi hazır hafta içi bana gelecek. Babası da istediği zaman görebilecek" açıklamasını yaptı. Geçtiğimiz sene Selin Ciğerci ile ikinci kez boşanan ve 3. kez nikah masasına oturacağını duyuran Gökhan Çıra, bugün sosyal medya hesabından baba olduğunu duyurarak bebeğiyle pozunu paylaştı.

Gökhan Çıra nerede oturuyor?

Ailesi Ordu'da yaşayan Gökhan Çıra, aslen Tokatlı.

Selin Ciğerci nin ailesi kimdir?

Aslen Konyalı olan ünlü fenomenin babası Konyalı, annesi ise Kastamonuludur. Koç burcu olan Selin Ciğerci, 1.75 boyunda ve 59 kilodur. İnternet ünlüsü ve şarkıcı Selin Ciğerci'nin bir de kendisinden 5 yaş küçük Kaan isimli erkek kardeşi var.

Okan bebek kimdir?

39 yaşındaki sosyal medya fenomeni ve şarkıcı Selin Ciğerci, 2017'den bu yanan pop müzik alanında çalışıyor. Selin Ciğerci'nin bir de kendisinden 5 yaş küçük Kaan isimli erkek kardeşi var. Ciğerci, Wipe Out adlı programın 4. sezonuna katıldı. Bebek Okan ismiyle ünlendi.


Gökhan Çıra futbol takımı aldı mı?

Lig takımlarından Tuzlaspor'un formasını giyen, özel işlerinin yoğunluğundan ve eski eşi Selin Ciğerci'nin futbolu bırakmasını istemesinden dolayı henüz 24 yaşında futbolculuk kariyerine son veren Gökhan Çıra'nın, Eylül 2020'de 3. Lig'de yer alan Bayrampaşa SK takımının asbaşkanlık görevine getirildiği açıklanmıştır.

Gökhan Çıra kaç yaşında?

"SEVEREK ÇIKTIĞIMIZ YOLDA ANLAŞARAK AYRILDIK"

Buradan toplu cevap vermek istedim, ilişkim bitmiştir. Saygı duymanızı rica ediyorum" dedi. Eylül Keleş ise paylaşımında "Severek çıktığımız bu yolda anlaşarak bitirme kararı aldık. Bu süreçte herkesin bize saygı duymasını bekliyoruz" ifadelerini kullandı.


Gökhan Çıra Eylül Keleş ayrıldı mı?

Gökhan Çıra, 16 Şubat 1996 tarihinde Tokat'ta dünyaya geldi. Ailesi Ordu'da yaşayan Gökhan Çıra, aslen Tokatlı. Futbol kariyerine Fatsa Yaşamspor'da başladıktan sonra, Altınordu Belediyespor, Soyaspor Gençlik kulüplerinde amatör lisansla forma giydi.

Selin Ciğerci nin eski eşi kimdir?

Geçtiğimiz hafta ikinci kez boşanan Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra birlikte düğüne katıldı.

Gökhan Çıra kimdir nerelidir?

Gökhan Çıra Haberler.com YouTube kanalına konuk olarakSelin Ciğerci ile evliliklerini neden sonlandırdıklarını anlattı. Çıra, " 9 sene boyunca Selin'i hiç aldatmadım aldattığım gün gelip Selin'e seninle boşanmamız gerekiyor dedim. Aldattığımı söyledim ve boşandık." ifadelerini kullandı.

Gökhan Çıra ailesi düğüne geldi mi?

Geçtiğimiz sene Selin Ciğerci ile ikinci kez boşanan eski futbolcu Gökhan Çıra, bir süredir aşk yaşadığı Eylül Keleş ile nikah masasına oturmaya hazırlanıyor.

Gökhan Çıra neden ayrıldı?

Aslen Konyalı olan Ciğerci, cinsiyet değiştirme ameliyatıyla tüm Türkiye'nin tanıdığı bir isim haline geldi. Sonralarda kendisine ait "Selin Beauty" adında bir kozmetik ürün markası bulunmaktadır. Ciğerci, 2019 yılında futbolcu Gökhan Çıra ile hayatını birleştirdi.

Gokhan Ciranin yeni sevgilisi kim?

Selin Ciğerci ile eylül 2022'de boşandığı Gökhan Çıra'nın yasal olmayan yollardan evlat edinmeleri Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın tepkisini çekmiş, konu Cumhuriyet Başsavcılığı'na intikal ettirilmişti. Çıra'nın buna rağmen bebekle çektirdiği fotoğrafı sosyal medya hesabından kaldırmaması dikkat çekti.

Recep Ciğerci hangi markanın sahibi?

2019'da nikah masasına oturan Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra, geçtiğimiz yıl eylül ayında sürpriz bir şekilde anlaşmalı olarak evliliklerini sonlandırmıştı.

Gökhan Çıra olayı nedir?

Galatasaray'ın U19 takımında 2015/16 sezonunda 25 bin euro bedelle transfer edilen Gökhan Çıra, bir yıl sonra Beylerbeyi takımına transfer oldu. Gökhan Çıra, 2017/18 sezonunda Diyarbekirspor'da top koşturmaya başladı.

Selin Ciğerci Gökhan Çıra ne zaman ayrıldı?

Gökhan 1990 yılında Araklı'da doğdu.

Gökhan Ciğerci hangi takımda oynuyor?

Gökhan Çıra, dün yaptığı paylaşımla baba olduğunu duyurmuştu. Selin Ciğerci de bugün Instagram hesabından taşıyıcı anne yoluyla evlat sahibi olduğunu duyurdu.