Güvenpark Minibüs Durağı

Güvenpark Minibüs Durağı Güvenpark Minibüs Durağı, Güvenpark hangi otobüs gider?, Gölbaşı dolmuşları nereden kalkıyor?, Ankara Etimesgut dolmuşları nereden kalkıyor?, Ankara incek dolmuşu nereden kalkıyor?

Güvenpark hangi otobüs gider?

AŞTİ Otogarı'ndan kalkan Etimesgut dolmuşları ile ilçe merkezine kadar ulaşım sağlanabilir.

Gölbaşı dolmuşları nereden kalkıyor?

Servis ve Belediye Otobüsleri dışında, Ulus Bentderesi'nden hareket edip, AŞTİ - Konya Yolu üzerinden hastanemizin yakına gelen İncek dolmuşları bulunmaktadır. (20 dakika ara ile geçmektedir.)

Ankara Etimesgut dolmuşları nereden kalkıyor?

Gölbaşı'nın kendine ait farklı bir ulaşım ağı bulunmamaktadır. Ankara genelinde hizmet veren EGO ve ÖTA isimli toplu taşıma ağları ve minibüs hatları Gölbaşı'ndan da geçmekte ve bu bölgede de hizmet vermektedir. EGO ve ÖTA'yu kullanmak için Ankarakart kullanılmaktadır.

Ankara incek dolmuşu nereden kalkıyor?

Gölbaşı, Ankara il merkezine 20 km. uzaklıkta, 970 metre rakımlı ve iç Anadolu platosu üzerinde bulunan bir ilçedir.


Gölbaşına hangi dolmuş gider?

Gölbaşı'na gitmek isteyen ziyaretçiler, Gölbaşı'na 15 km uzaklıkta bulunan Aşti Ankara Şehirlerarası Otobüs Terminali'ni kullanmak durumundalar.

Ankara Gölbaşı merkeze ne kadar uzaklıkta?

SON DAKİKA HABERİ: Ankara'da toplu taşıma ücretlerine zam yapıldı. Yeni karara göre 24 Temmuz 2023 Pazartesi tarihi itibariyle tam bilet fiyatı 9.5 TL'den 15 TL'ye, öğrenci bileti fiyatı ise 4.75 TL'den 7.5 TL'ye yükseldi.

Ankara Gölbaşı otobüsleri nereden kalkıyor?

Ankara'nın batısında toplam 10.300 hektar yüzölçümüne sahip olan Etimesgut İlçesi, Ankara metropolünün merkez ilçelerinden biridir. Batısında Sincan, kuzey güney ve doğusunda Yenimahalle ilçeleriyle çevrilidir. Etimesgut tarihi ipek yolu üzerinde kurulmuştur.

Ankara dolmuşları kaç para oldu?

Yeni belirlenen tarifelere göre Ankara şehir içi toplu taşıma ücret tarifelerinde kısa mesafeli minibüs dolmuş ücretleri 2 TL, uzun mesafeli minibüs ücretleri 2.30 TL, özel toplu taşım araçlarında ise tam bilet 1.85 TL'den, 2 TL'ye çıkarılırken, indirimli (öğrenci) biletler ise 1.25 TL olarak belirlendi.

Ankara Etimesgut nereye bağlı?

Sincan'a otobüs yolculuğu ile gitmek isteyen ziyaretçilerin Çankaya'da bulunan Şehirlerarası Otobüs Terminali olan Aşti Terminali ile sağlanmaktadır. Aşti Terminali, Sincan'a ortalama 25 km uzaklıktadır ve ulaşım otogardan kalkan Sincan dolmuşları ile sağlanmaktadır.

Ankara'da dolmuş kaç?

Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi'nin (UKOME) olağan toplantısında, Gölbaşı- Örencik TOKİ Konutları ile Kızılay arasında yeni bir minibüs hattı açılması kararı alındı. Minibüsler, Güvenpark'a girebilecek.

Ankara Sincan dolmuşları nereden kalkıyor?

Mogan Gölüne Nasıl Gidilir? Mogan Gölü'ne otobüs ile gidecekseniz, Sıhhiye, Ulus, Kızılay noktalarından birine gelerek buradan da 101, 108, 177, 182 numaralı belediye otobüslerinden birine binerek yaklaşık olarak 30 dakika içinde kolaylıkla Mogan Gölü'ne ulaşım sağlayabilirsiniz.

Kızılaydan Gölbaşına dolmuş var mı?

Bugün Gölbaşı ilçesi Ankara il merkezine 20 km uzaklıkta olup Ankara Büyükşehir Belediyesi sınırları içerisinde, 138.944 nüfusu ve 1650 km²'lik yüzölçümüyle devamlı gelişen ve büyüyen bir ilçe konumundadır.

Ankara Bala dolmuşları nereden kalkıyor?

Adıyaman'da yer alan ilçeler arasında; Adıyaman Merkez, Besni, Çelikhan, Gerger, Gölbaşı, Kahta, Samsat, Sincik ve Tut ilçesi vardır. Şehir merkezi olarak bilinen Adıyaman Merkez, küçük bir yüzölçümüne sahiptir.

Mogan Gölü Kızılaydan nasıl gidilir?

Üçe Mogan gölü çevresinde yer aldığı için Gölbaşı adını almıştır.

Ankara Gölbaşı kaç lira?

Otobüs firmalarını karşılaştırın

Öz Gülaras Turizm, her gün Ankara - Gölbaşı arasında 2 otobüs sunuyor. Bu yolculuk için ortalama fiyat ₺784,00. Ancak başlangıç fiyatı ₺784,00 olan biletler bulabilirsiniz. İki şehir arasındaki yolculuk genellikle yaklaşık 9h31 sürer.


Gölbaşı hangi semte bağlı?

107-6, Gölbasi bölgesinde bulunan Atatürk Sahil Parkı konumundan geçen ilk Otobüs aracıdır.

Ankara Gölbaşı Merkez mi?

ZAM SONRASI MİNİBÜS ÜCRETLERİ 2023

Minibüslerde 0-7 kilometrelik mesafeler arasında tek fiyat uygulamasına geçildi, bu fiyat 12 TL olurken, 7-11 km arası 14 TL, 11-15 km arası 14.50 TL, 15-20 km arası 15 TL oldu. Minibüslerde öğrenci ücreti ise 5 TL oldu.


Gölbaşı ismi nereden gelir?

UKOME toplantısında alınan yeni karara göre 24 Temmuz 2023 Pazartesi itibarıyla tam bilet 15 lira, öğrenci bileti 7,5 lira, öğrenci abonmanı ise aylık sınırsız 220 lira olarak belirlenmiştir. 2019 yılında hayata geçirilen öğrenci tarifemiz halen Türkiye'nin en ucuz aylık öğrenci abonman tarifesidir.

Ankara Gölbaşı Kızılay arası ne kadar?

Buna göre toplu ulaşımda tam bilet 9,90 TL'den 15 TL'ye yükseldi. Genellikle kısa mesafe için tercih edilen minibüs fiyatları da toplu taşımaya bağlı olarak zamlandı.

Ankara Gölbaşı arası otobüsle kaç saat?

Ankara'nın merkez ilçelerinden Etimesgut, ilk çağlardan itibaren iskana açık, insan yerleşmelerinin olduğu bir yerdir.