İstanbul Öğretmenevi

İstanbul Öğretmenevi İstanbul Öğretmenevi, Istanbul öğretmenevi fiyatları ne kadar?, Istanbulda kaç öğretmenevi var?, Öğretmenevi ücretleri günlük mü?, Istanbul öğretmen evinde kimler kalabilir?, Öğretmenevinde kalmak kaç TL?, Öğretmen Evi kimler kalabilir?

Istanbul öğretmenevi fiyatları ne kadar?

Saat 11.00'den sonraki çıkışlardan yarım gün ücreti alınır. 9-30 gün devamlı konaklamalarda "İndirimli Aylık Konaklama Ücreti" uygulanır.

Istanbulda kaç öğretmenevi var?

Öğretmenevinden öğrenciler, sivil vatandaşlar, emekli ya da aktif bir şekilde eğitim çalışanları ile yakınları, diğer tüm kamu çalışanları faydalanabilir. Öğretmenevlerinin faaliyetindeki temel amaç eğitim çalışanlarının konaklama ihtiyaçları ile eğlenme ihtiyaçlarını karşılamaktır.

Öğretmenevi ücretleri günlük mü?

Siviller için paylaşımlı oda kişi başı 190 TL'dir. Paylaşımlı odada tek kalmak isterseniz 285, suit odada kalmak isterseniz 350 TL ödeme yapmanız gerekir. Öğretmenler, eğitim ve kamu çalışanları için ise paylaşımlı odada kişi başı 150 TL fiyat ödenmesi gerekir.


Istanbul öğretmen evinde kimler kalabilir?

Öğretmenevinde Hangi Hizmetler Var? Öğretmenevleri, öncelikle öğretmenlerin yararlanabileceği tesislerdir. Bununla birlikte, bazı öğretmenevleri, öğretmenlerin yanı sıra öğretmenlerin aileleri, emekli öğretmenler ve diğer eğitim çalışanları gibi kişilerin de faydalanabileceği tesislerdir.

Öğretmenevinde kalmak kaç TL?

Kahvaltı ücreti dahildir.Tek kişi kalındığında Ek yatak farkı % 50 fiyat uygulanır.

Öğretmen Evi kimler kalabilir?

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in talimatı uyarınca öğretmenlerle birlikte tüm Bakanlık çalışanları bundan böyle öğretmenevlerinde yüzde 50 indirimli konaklayabilecek.

Öğretmen Evi aylık ne kadar?

Odalara giriş saati en erken(Check-İn)14.00'dır. Odanın müsait olması durumunda daha erken odalara giriş yapılabilir.

Öğretmen evlerinde kahvaltı ücretsiz mi?

Çift kişilik odalarımız da her türlü konfor ve rahatlığa sahiptir. Çift kişilik odalarımız konfor ve rahatınız için; çalışma masası, Kablo TV yayını, geniş banyo, günlük ihtiyacınızı karşılayabilecek içeceklerin bulunduğu mini buzdolabı ve tüm detaylarına kadar en ince ayrıntısı ile düşünülmüştür.

Öğretmenevi misafirhanesinde kimler kalabilir?

Danıştay, öğretmenevlerinde kadın ve erkeğin aynı odada kalmasıyla ilgili davada, evli olmayan çiftlerin aynı odada kalamayacaklarına ilişkin yönergenin yürütmesinin durdurulması talebini reddetti.

Öğretmen evlerinde kimler indirimli?

EVLİ OLAN MÜŞTERİLERİMİZ EVLİLİKLERİNE DAİR BELGEYİ OTEL GİRİŞ İŞLEMLERİNDE GÖREVLİYE İBRAZ ETMEK ZORUNDADIR. BELGE İBRAZ EDİLEMEDİĞİ TAKTİRDE REZERVASYONLARI İPTAL EDİLECEKTİR. İPTAL EDİLEN REZERVASYON SONRASI MÜŞTERİYE ÜCRET İADESİ YAPILMAYACAKTIR.

Öğretmenevi giriş çıkış saati var mı?

Öğretmenevlerinde, sadece üye öğretmen ve eğitimcilerle yakınları değil, aynı zamanda kamu kurumlarında çalışanlar ve kamu kurumlarından emekli personeller ile sivil sivil misafirler de konaklama ve lokal hizmetlerinden faydalanabilmektedir.

Öğretmenevi double oda ne demek?

Tanıtım kartı çıkarabilmek için lütfen öğretmenevi yönetim birimine müracaat ediniz. (Öğretmenevi müdürlüğü ve web sitemizden temin edilir.)

Öğretmenevinde iki sevgili kalabilir mi?

6-Aile olarak konaklayacak misafirlerden evlilik cüzdanı ibraz etmeleri istenir. 7-Kurum konaklama ünitelerinde , tüm kamu çalışanı ve yakınları ile diğer misafirler olmak üzere Kamu Sosyal Tesislerine İlişkin Tebliğde belirtilen şekilde ücret uygulanır.

Öğretmen Evleri evlilik cüzdanı istiyor mu?

· Paylaşımlı (Çift Kişilik) odalarda iki yatak bulunmaktadır, yataklarımız ayrıdır, DOUBLE yatağımız yoktur. · Odalarda TV, klima, saç kurutma makinesi, telefon, ücretsiz internet hattı, duman dedektörleri, otomatik yangın söndürme sistemi ve mini bar mevcuttur.

Sivil biri öğretmen evinde kalabilir mi?

Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulları Yönetmeliğinin 9. Maddesinin 4. Fıkrasına göre ; - Konaklama ücreti nakit olarak kredi kartı ile veya kurumun banka hesabına yatırılmak suretiyle peşin olarak tahsil edilir.

Öğretmenevi kartı nasıl çıkar?

Milli Eğitim Bakanlığı Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğünün 17 Nisan 2018 tarih ve 7801169 sayılı kararıyla kapatılan ve boşlatma işlemlerine başlanılan Zeytinburnu Öğretmenevi'nin yıkılacağı öğrenildi. 35 oda, 108 yatak kapasiteli öğretmenevi, eğitimciler başta olmak üzere vatandaşlara ucuz barınma imkanı sağlıyordu.

Öğretmenevinde kalmak için evlilik şart mı?

15-4207 Sayılı kanun gereğince öğretmenevinde tütün ve tütün mamulü ürünler ile alkollü içecek kullanılması yasaktır.

Öğretmenevi paylaşımlı oda ne demek?

ÖĞRETMENLER, ÖĞRETMENEVİNDE YÜZDE 50 İNDİRİMLİ KONAKLAYACAK

Bakan Özer şunları kaydetti: "17 Haziran'da 2021-2022 eğitim öğretim yılı tamamlandıktan sonra, tüm yaz boyu okul yöneticilerimizle hazırlık toplantıları yaptık. Öğretmenlerimiz ve okul yöneticilerimizle sürekli birlikteyiz.


Öğretmen evlerinde kredi kartı geçerli mi?

konulamaz. Odalara misafir alınamaz ve yiyecek çıkarılamaz. 18 yaş altı misafirler bireysel olarak konaklama yapamaz. Konaklama ünitelerinden faydalanmak isteyenlere, Kimlik Bildirme Kanunu'na göre işlem yapılır ve girişte “konaklama belgesi” düzenlenir.

Zeytinburnu Öğretmenevi kapandı mı?

Kamu fiyatından kamu personeli;kendisi, eşi, çocukları, anne ve babası yararlanmaktadır. (Kayıt esnasında kimlik gösterilmesi mecburidir.) Kamu fiyatı kişi başı ana bina için 450,00 TL, ek bina için .......