Kadıköy Yol Tarifi

Kadıköy Yol Tarifi Kadıköy Yol Tarifi, Avrupa yakasından Kadıköye nasıl gidilir?, Kadıköy için hangi metro?, Kadıköy için marmarayda hangi durak?, Sultangazi Kadıköy nasıl gidilir?, Marmaray ile Kadıköy e gidilir mi?, Marmaray ile Taksim'e gidilir mi?

Avrupa yakasından Kadıköye nasıl gidilir?

Özellikle Avrupa Yakası'ndan Kadıköy'e ulaşımın en hızlı sağlandığı yol Marmaray'dır. Kadıköy'e gitmek için Marmaray'ın herhangi bir durağından binilerek Anadolu Yakası duraklarından olan Ayrılık Çeşmesi'nde inilmesi gerekmektedir.

Kadıköy için hangi metro?

Anadolu Yakasından metro ile Kadıköy- Kartal hattını kullanarak ulaşım sağlayabilirsiniz. 24:00'a kadar hizmet veren metro hattının son durağı olan Kadıköy istasyonunda inerek semte varış yapabilirsiniz. Otobüs ulaşımını genel olarak şehrin Anadolu yakasından ikamet edenler tercih etmektedir.

Kadıköy için marmarayda hangi durak?

Kadıköy Marmaray durakları arasında, Ayrılık Çeşmesi İstasyonu, Söğütlüçeşme İstasyonu, Feneryolu İstasyonu, Göztepe İstasyonu, Erenköy İstasyonu, Suadiye İstasyonu ve Bostancı İstasyonu yer alır.


Sultangazi Kadıköy nasıl gidilir?

Anadolu Yakasından – Sultangazi Yerleşkesi Deniz Ulaşımı ve İETT Otobüsü ile; Kadıköy-Üsküdar vapur iskelesinden vapura binerek Eminönü iskelesinde inip otobüs duraklarından 36CE İETT otobüsü ile G durağında inerek 9 dk yürüyüş mesafesinde bulunan Sultangazi Yerleşkemize ulaşabilirsiniz.

Marmaray ile Kadıköy e gidilir mi?

Kadıköy'e ulaşımda marmaray hattı da yaygın olarak kullanılmaktadır. Hem Anadolu hem de Avrupa yakasının herhangi bir marmaray durağından biniş sağlanıp Ayrılık Çeşme durağında inilmesi yeterlidir. Buradan yaya olarak ilçeye gidilebileceği gibi Marmaraydan indikten sonra Kadıköy'e giden metro hattına da geçilebilir.

Marmaray ile Taksim'e gidilir mi?

Marmaray banliyö istasyonuna yakın bir konumdaysanız, Marmaray hattını kullanarak Yenikapı'ya gelebilir, buradan M2 Yenikapı-Hacıosman metrosuna aktarma yapabilirsiniz. Metro hattının Taksim durağında inip Taksim Meydanı boyunca yürüyerek 2 dakika içinde AKM girişine ulaşabilirsiniz.

Kadıköy metrosu kaç durak?

İlk istasyonu Kadıköy, son istasyonu ise Sabiha Gökçen Havalimanı olmak üzere 23 istasyonu mevcuttur ve istasyonlar tamamen yer altındadır.

Kadıköy Metro sahile yakın mı?

Kadıköy metro istasyonu sahile bu yüzden yakın konumdadır.

M4 metro hattı nereye gidiyor?

M4 Kadıköy-Sabiha Gökçen Havalimanı Metro Hattı

Marmaray ile Kadıköy kaç dakika?

Yenikapı Kadıköy arası, Marmaray ile 8 dakika, istasyondan otobüs durağı 15 dakika..

Kadıköy metro son durak neresi?

M4 (Metro İstanbul)

M4 metro hattının ilk durağı Kadıköy olup son durağı Sabiha Gökçen Havalimanı durağıdır. M4 (Kadıköy > Sabiha Gökçen Havalimanı), her gün çalışıyor.


Söğütlüçeşme Metrobüs ve Marmaray yakın mı?

Söütlüçeşme metrobüs durağı ve Söğütlüçeşme Marmaray durağı birbirine çok yakın noktadadır. Söğütlüçeşme metrobüs durağından indikten sonra iki dakikalık bir yürüme mesafesi ile Söğütlüçeşme Marmaray durağına ulaşabilirsiniz.

Istanbul Sultangazi nereye yakın?

Denizden 50 metre yükseklikte, 36 km² yüz ölçüme sahip olan ilçe doğuda Eyüpsultan, batıda Esenler, güneyde Gaziosmanpaşa, kuzeybatıda Başakşehir ilçeleriyle sınır oluşturmaktadır.

Sultangazi'ye metro var mı?

Hat Vezneciler bölgesinde tarihi suriçinde başlayarak Fatih ilçesini doğu batı istikametinde geçmekte, Eyüp ve Gaziosmanpaşa ilçelerinden geçerek Mescid-i Selam istasyonunda sonlanmaktadır.

Sultan gazi hangi yakada?

Avrupa yakasında yer alan Sultangazi ilçesi, Arnavutköy ile birlikte Gaziosmanpaşa Adliyesine bağlıdır.

Kadıköy alan Nasıl Gidilir?

Alan Kadıköy'e Avrupa ve Anadolu Yakası'ndan M4 Metro ve Marmaray hatlarını kullanarak ulaşabilirsiniz. Mekân, Ayrılık Çeşmesi durağına 900m. mesafede konumlanmaktadır. Ulaşım için mekâna 500m. mesafede bulunan Koşuyolu Köprüsü'nden geçen İETT otobüsleri ve minibüsler de kullanılabilir. >>

Gebze Marmaray Kadıköy e gidiyor mu?

Marmaray Gebze istasyonundan binip Söğütlüçeşme veya Feneryolu'nda inebilirsiniz.

Beylikdüzü'nden Kadıköy'e metrobüs var mı?

Avcılar-Beylikdüzü metrobüs hattının temeli atıldı. 10 kilometrelik hat hizmete alındığında Beylikdüzü'nden Kadıköy'e 82 dakikada ulaşılacak.

Istanbul Marmaray nerelere gidiyor?

Marmaray durakları Halkalı İstasyonu, Mustafa Kemal, Küçükçekmece, Menekşe, Florya, Yeşilköy, Yeşilyurt, Ataköy, Bakırköy, Yenimahalle, Zeytinburnu, Kazlıçeşme, Yenikapı ve Sirkeci'den oluşuyor.

Kaç tane Marmaray durağı var?

Türkiye'nin İstanbul ve Kocaeli şehirlerinde hizmet veren Marmaray'ın kırk üç istasyonu vardır. Otuz sekiz tanesi İstanbul'da, beş tanesi Kocaeli'de yer alan istasyonların tamamı engelli erişimine uygundur. Sirkeci, Üsküdar ve Yenikapı istasyonları yer altında, diğer istasyonlar ise hemzemindir.