Kaya Aksoy

Kaya Aksoy Kaya Aksoy, Prof Dr Kaya Aksoy kimdir?, Kaya Aksoy nerede?, Prof Dr Murat Aksoy evli mi?, Prof Dr Ahmet Aksoy kimdir?, Murat Aksoy nereden mezun?

Prof Dr Kaya Aksoy kimdir?

Dr. Kaya Aksoy, 2008-2013 yılları arasında Bursa'da özel bir hastanede Nöroşirürji Bölüm Başkanı olarak görev yaptı. Türk Nöroşirurji Derneği Başkanı, Uluslararası Asian Society of Neuro Oncology Derneği Başkanı olarak görev yapan Prof.Dr. Kaya Aksoy, European Nörosurgical Society Türkiye delegesi olarak da çalıştı.

Kaya Aksoy nerede?

Kaya Aksoy, NPİSTANBUL Beyin Hastanesi'nin kadrosuna katıldı.

Prof Dr Murat Aksoy evli mi?

Halen Amerikan Hastanesi ve Koç Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde Kalp-Damar Cerrahisi bölümünde ve Maçka Emar Polikliniği'nde çalışmaktadır. Prof. Dr. Murat Aksoy, İlay Aksoy (49y) ile evli ve iki çocuk babasıdır (Melisa (15y) ve Tibet (11y)).

Prof Dr Ahmet Aksoy kimdir?

Çeşitli Bakanlık ve kamu kuruluşlarında danışmanlık ve yönetim kurulu üyeliği görevlerini sürdürmektedir. Gazi Üniversitesi rektör yardımcılığı görevine, 07 Ağustos 2000 tarihinde atanan İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğretim üyesi Prof.Dr. Ahmet AKSOY, evli ve iki çocuk babasıdır.


Murat Aksoy nereden mezun?

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nden 1994'te mezun olarak tıp doktoru ünvanı aldı.

Ender Korfalı kimdir nerelidir?

Doktor Ender Korfalı 1945 yılında Ankara'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Namık Kemal Okulu'nda, lise eğitimini Ankara Atatürk Lisesi'nde tamamladı.

Dr Murat Aksoy un eşi kimdir?

Gazeteci Murat Aksoy'un eşi Şehriban Aksoy, dünyada eşi benzeri olmayan bir durumla karşı karşıya kaldıklarını belirterek, “İnsanlar bütün hazırlıklarını yapmışlar tahliye olacaklar. O sevinçle, koğuşlarına koşuyorlar. Sevdikleri gelmiş onları karşılamaya ama ne oluyor tekrar tutuklanıyorlar.

Prof Dr Murat Aksoy branşı nedir?

Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr.

Prof Dr Cihan Aksoy kaç yaşında?

Aksoy, 1954 yılında İstanbul'da dünyaya geldi.

Likit Kimya sahibi kim?

Oya Aksoy Gülen - Owner - Likit Kimya San ve Tic A.S. | LinkedIn.

Prof Dr Erdem Aksoy kimdir?

Dr. Erdem Aksoy 1974 Ankara doğumludur. 1999 yılında Ankara Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesini bitirerek Tıp Doktoru ünvanını aldı. Plastik, Estetik ve Rekonstrüktif Cerrahi ihtisasını Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesinde 2005 yılında tamamlyarak Plastik, Estetik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı ünvanını aldı.

Dr Hüseyin Aksoy kimdir?

ŞU ANDA BURSA ÖZEL ARİTMİ YILDIRIM HASTANESİ'NDE GENEL CERRAHİ UZMANI OLARAK GÖREV ALMAKTADIR. ÖZEL İLGİ ALANLARI OBEZİTE CERRAHİSİ VE ONKOLOJİK CERRAHİDİR. GENEL CERRAHİNİN ALANINA GİREN TÜM CERRAHİ İŞLEMLERİ YAPMAKTADIR. EVLİ VE 2 ÇOCUK BABASIDIR.


Aksoy ailesi kimdir?

Aksoy Holding'in Kurucu Başkanı olan Erdal Aksoy 1943 yılında Erzurum'da doğmuştur. Altı kardeşi olan Erdal Aksoy, ailenin ikinci çocuğudur. 7 yaşına geldiğinde Erzurum ve civar şehirlerde kereste, odun ve kömür satışı yapan bir tüccar olan babası Osman Aksoy ile çalışmaya başlamıştır.

Prof Dr Murat Aksoy kaç yaşında?

Murat Aksoy 11.09.1970'te İstanbul'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini sırası ile Şişli Terakki Lisesi Levent İlköğretim Okulu'nda ve Kadıköy Anadolu Lisesi'nde tamamladı. İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nden 1994'te mezun olarak tıp doktoru unvanı aldı.

Murat Aksoy hangi kanalda program yapıyor?

Murat Aksoy ve atıksız mutfak sloganıyla birbirinden sağlıklı lezzetlerin reçetelerini veren Özge Şahin bundan sonra her Pazar Star'da… Birbirinden ilginç konuları, alanının uzman konukları ve ekranların sevilen isimleriyle her hafta “Murat Aksoy ile Hafta Sonu” saat 09.00'da Star'da.

Gökhan reşitoğlu kimdir?

Gökhan Reşitoğlu Beyin ve Sinir Cerrahisi uzmanıdır. Şiroterapi(Sinir Dondurma), Ayak Ağrıları, Glial Tümör alanlarında hizmet veriyor ve Ameliyatsız boyun fıtığı tedavisi, Mikrodiskektomi, Epiduroskopi hastalıkların uzmanlık alanında hizmet veriyor.

Ender Korfalı hangi hastanede çalışıyor?

Dr. Ender Korfalı Prof.Dr.Ender Korfalı Muayenehanesi bünyesinde çalışıyor.

Sadullah Ender Tabur kimdir?

Sadullah Ender Tabur Beyin ve Sinir Cerrahisi uzmanıdır. Şiroterapi(Sinir Dondurma), Omurilik Felci, Multipl Skleroz (Ms) alanlarında hizmet veriyor ve hastalıkların uzmanlık alanında hizmet veriyor.

ILAY Aksoy hangi partili?

İlay Aksoy, 16 Aralık 1969 tarihinde Lefkoşa'da doğdu. 1990 yılında East Sydney Technial College'da Moda Tekstil Bölümünü tamamladı. Meslek hayatına Turkish Daily News İstanbul bürosunda tercüman olarak başladı.

Orhan Aksoy eşi kimdir?

2019-2022 yılları arasında Avrupa Çocuk Ortopedi Derneği (EPOS)'nin düzenlediği üçlü temel eğitim serisini Viyana'da tamamladı ve Çocuk Ortopedisi Eğitim Diplomasını alarak Avrupa Çocuk Ortopedisi Derneği'nin aktif üyesi oldu. Ayrıca halen ASAMİ-Türk, Çocuk Ortopedisi Derneği, AO Mezunları Derneği'nin aktif üyesidir.

ILAY Aksoy eğitimi nedir?

İSTANBUL HASEKİ EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ

Dr Mehmet Aksoy, 1991 yılında Dokuz Eylül Tıp Fakültesi'nden mezun oldu.


Prof Dr Murat Kaya kimdir?

1955 Van-Çaldıran doğumlu Prof. Dr. Murat Özcan, o zamanki adıyla İstanbul Üniversitesi Edirne Tıp Fakültesi'nden 1981 yılında mezun oldu.