M4 Metro

M4 Metro M4 Metro, M4 hangi duraklar var?, M4 metro hattı hangisi?, M4 metro saat kaça kadar?, Sabiha Gökçen metro 24 saat açık mı?, Kadıköy M4 metro hattı nerede?

M4 hangi duraklar var?

M4 Kadıköy-Sabiha Gökçen Havalimanı Metro Hattı

M4 metro hattı hangisi?

M4 metrosu ilk seferini 06:00, son seferini ise 00:00'da yapmaktadır. Yoğunluk durumuna göre sefer sıklığı değişiklik gösterir. Günün en yoğun saatlerinde ortalama 5 dakikada bir sefer düzenlenirken yoğunluğun olmadı dönemlerde bu süre 10 dakikaya kadar çıkabilmektedir.


M4 metro saat kaça kadar?

Sabiha Gökçen metrosu 24 saat hizmet verecek.

Sabiha Gökçen metro 24 saat açık mı?

Kozyatağı (M4) Metro İstasyonu, İstanbul metrosu'nun M4 (Kadıköy - Sabiha Gökçen Havalimanı) Metro Hattı'nda yer alan ve 17 Ağustos 2012'de hizmete giren yer altı metro istasyonudur. Ataşehir'in İçerenköy Mahallesi Yanyolu üzerinde -M8 istasyonunun doğusunda ve alt kotunda- yer almaktadır.

Kadıköy M4 metro hattı nerede?

Kadıköy- Sabiha Gökçen Havalimanı Metro Hattı durakları ise şu şekilde; Kadıköy, Ayrılık Çeşmesi, Acıbadem, Ünalan, Göztepe, Yenisahra, Kozyatağı, Bostancı, Küçükyalı, Maltepe, Huzurevi, Gülsuyu, Esenkent, Hastane-Adliye, Soğanlık, Kartal, Yakacık-Adnan Kahveci, Pendik, Tavşantepe, Fevzi Çakmak-Hastane, Yayalar, ...

Sabiha Gökçen metrosu hangi duraklardan geçiyor?

Hattın 1. etabı 2012 yılında tamamlanmış ve Kadıköy ile Kartal arasındaki 21,7 km'lik bölümde, 16 istasyon ile hizmete açılmıştır. Hat 2. etabın açılışı ile Tavşantepe'ye uzatılmış, 2 Ekim 2022 tarihinde 3. etabın açılışı ile Sabiha Gökçen Havalimanına erişim sağlanmıştır.

M4 Metro Sabiha Gökçene gidiyor mu?

Üsküdar'ın Ünalan Mahallesi'nde Uzunçayır Kavşağı'nda yer alan istasyonun 1 nolu Ünalan Mahallesi, 2 nolu AVM, 3 nolu Batı Metrobüs, 4 nolu Doğu Metrobüs ve 5 nolu Fikirtepe Mahallesi olmak üzere toplam 5 adet girişi bulunmaktadır.

Ünalan metro hangi metrobüs durağında?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açılışı gerçekleşen olan Pendik (Tavşantepe) - Sabiha Gökçen Havalimanı Metro Hattı ile günlük 1 milyon 200 bin yolcu kapasitesi ile bugün hizmete başladı. Yeni metro hattı sayesinde Kadıköy-Sabiha Gökçen Havalimanı arası seyahat süresi 50 dakika oldu.

Kadıköy Sabiha Gökçen metro kaç dakika sürüyor?

Acıbadem Metrobüs İstasyonu'na yaklaşık 2 km. yürüme mesafesi bulunmakta olup, istasyonlar arası aktarma imkânı yoktur.

M4 hangi metrobüs durağında?

Marmaray kullanarak Ayrılık Çeşmesi aktarması ile yaklaşık 50 dakikada Sirkeci'den Sabiha Gökçen'e ulaşmak mümkün.

Sabiha Gökçen Ayrılık Çeşmesi metro kaç dakika?

Sabiha Gökçen Havalimanı (M4&M10) Metro İstasyonu, İstanbul metrosu'nun M4 (Kadıköy - Sabiha Gökçen Havalimanı) Metro Hattı ve M10 (Pendik Merkez - Sabiha Gökçen Havalimanı) Metro Hattı'nda yer alan ve 2 Ekim 2022'de hizmete giren yer altı metro istasyonudur.

Sabiha Gökçen havalimanına hangi metro gider?

Gece Metrosunda İşletilen Hatlar:

M4 Kadıköy-Sabiha Gökçen Havalimanı Metro Hattı M5 Üsküdar-Çekmeköy Metro Hattı


M4 gece metrosu var mı?

M4 metro hattı (Kadıköy > Sabiha Gökçen Havalimanı), Kadıköy durağından başlayıp Sabiha Gökçen Havalimanı durağına gidene kadar 23 i̇stansyonlar geçiyor.

Sabiha Gökçen Kadıköy metro kaç durak?

İSTANBUL'DA 24 SAAT ÇALIŞACAK METRO HATLARI

M1A Yenikapı-Atatürk Havalimanı Metro Hattı, M1B Yenikapı-Kirazlı Metro Hattı, M2 Yenikapı-Taksim Hacıosman Metro Hattı, M4 Kadıköy-Tavşantepe Metro Hattı, M5 Üsküdar-Çekmeköy Metro Hattı, M6 Levent-Boğaziçi Üniversitesi/Hisarüstü Metro Hattı hizmet verecek.


Hangi metro hatları 24 saat?

M4 (Metro İstanbul)

M4 (Sabiha Gökçen Havalimanı > Kadıköy), her gün çalışıyor. Ek bilgi: M4 hattında 23 i̇stansyonlar bulunuyor ve bu güzergah için toplam seyahat süresi yaklaşık 47 dakika.


M4 metro 24 saat açık mı?

Marmaray+Metro

Anadolu Yakası'ndan size en yakın duraktan metroya binecek, Kartal durağında ineceksiniz. Kartal metro durağının önünden bineceğiniz KM22 no'lu belediye otobüsü ile Sabiha Gökçen Havalimanı'na ulaşabilirsiniz.


Sabiha Gökçen havalimanına en yakın Marmaray durağı hangisi?

Cumartesi 06:00 – 23:59.

M4 Metro cumartesi kaça kadar açık?

Kadıköy-Sabiha Gökçen Havalimanı metro hattının 13 Şubat Pazartesi gecesine kadar aralıksız hizmet vereceği bildirildi. Bugün itibarıyla seferlerin, afet bölgesine kesintisiz ulaşım desteği sağlamak amacıyla 13 Şubat Pazartesi gece yarısına kadar aralıksız devam edeceği belirtildi.

Kadıköyden Sabiha Gökçen'e metro var mı?

Pendik metrosu Tavşantepe'den başlayıp Fevzi Çakmak, Yayalar, Kurtköy istasyonlarından geçerek İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı'na ulaşacak. Hattın günlük yolcu taşıma kapasitesi 1,2 milyon kişi, uzunluğu ise 7,4 kilometre. Metronun saatteki hızı ise 80 kilometre.

Sabiha Gökçen Havalimanı metro nereden kalkıyor?

Hat 2. etabın açılışı ile Tavşantepe'ye uzatılmış, 2 Ekim 2022 tarihinde 3. etabın açılışı ile Sabiha Gökçen Havalimanına erişim sağlanmıştır. 3. etapla birlikte, hattın uzunluğu 33,5 km'ye, istasyon sayısı da 23'e çıkmıştır.