Mersin Öğretmenevi

Mersin Öğretmenevi Mersin Öğretmenevi, Mersin Öğretmen Evi kaç TL?, Mersin Öğretmen Evinde kimler kalabilir?, Öğretmenevi konaklama ücretleri ne kadar?, Öğretmen evinde kimler kalır?, Öğretmen evleri kimlere ücretsiz?

Mersin Öğretmen Evi kaç TL?

Öğretmenevinden öğrenciler, sivil vatandaşlar, emekli ya da aktif bir şekilde eğitim çalışanları ile yakınları, diğer tüm kamu çalışanları faydalanabilir. Öğretmenevlerinin faaliyetindeki temel amaç eğitim çalışanlarının konaklama ihtiyaçları ile eğlenme ihtiyaçlarını karşılamaktır.

Mersin Öğretmen Evinde kimler kalabilir?

Öğretmenevlerinde konaklama hizmetlerinden yararlanmak için öğretmen olmak yeterli olmakla birlikte, bazı öğretmenevleri konaklama için öncelikli olarak şehir dışından gelen öğretmenlere hizmet vermektedir.


Öğretmenevi konaklama ücretleri ne kadar?

Öğretmenevi tanıtım kartları 2019 yılından itibaren bir defaya mahsus olmak üzere süresiz olarak kullanılacaktır. Tanıtım kartı; öğretmenevlerinde MEB çalışanı, KAMU çalışanı, Sözleşmeli eğitim çalışanı(Kurs, özel okul, usta öğretici) ve bunların 1. derece yakınlarına indirim sağlamaktadır.

Öğretmen evinde kimler kalır?

Siviller için paylaşımlı oda kişi başı 190 TL'dir. Paylaşımlı odada tek kalmak isterseniz 285, suit odada kalmak isterseniz 350 TL ödeme yapmanız gerekir. Öğretmenler, eğitim ve kamu çalışanları için ise paylaşımlı odada kişi başı 150 TL fiyat ödenmesi gerekir.

Öğretmen evleri kimlere ücretsiz?

Danıştay, öğretmenevinde evli olmayan kadın ve erkeğin aynı odada kalabilmesiyle ilgili verdiği kararda 'evlilik cüzdanı şart' dedi.

Öğretmenevi günlük ücret ne kadar?

Öğretmenevlerinde, sadece üye öğretmen ve eğitimcilerle yakınları değil, aynı zamanda kamu kurumlarında çalışanlar ve kamu kurumlarından emekli personeller ile sivil sivil misafirler de konaklama ve lokal hizmetlerinden faydalanabilmektedir.

Öğretmen evinde sevgili kalabilir mi?

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in talimatı uyarınca öğretmenlerle birlikte tüm Bakanlık çalışanları bundan böyle öğretmenevlerinde yüzde 50 indirimli konaklayabilecek.

Öğretmen evinde sivil kalabilir mi?

Kahvaltı ücreti dahildir.Tek kişi kalındığında Ek yatak farkı % 50 fiyat uygulanır.

Öğretmenevi öğretmenlere indirimli mi?

Otel Giriş Çıkış Saatleriniz Kaç? Otelimizde giriş saati en erken saat 13:00, çıkış saatimiz en geç 11:00 'dır.

Öğretmen evlerinde kahvaltı ücretsiz mi?

· Paylaşımlı (Çift Kişilik) odalarda iki yatak bulunmaktadır, yataklarımız ayrıdır, DOUBLE yatağımız yoktur. · Odalarda TV, klima, saç kurutma makinesi, telefon, ücretsiz internet hattı, duman dedektörleri, otomatik yangın söndürme sistemi ve mini bar mevcuttur.

Öğretmenevi giriş çıkış saati var mı?

Danıştay, öğretmenevlerinde kadın ve erkeğin aynı odada kalmasıyla ilgili davada, evli olmayan çiftlerin aynı odada kalamayacaklarına ilişkin yönergenin yürütmesinin durdurulması talebini reddetti.

Öğretmenevi paylaşımlı oda ne demek?

1-Otele giriş kaydı sırasında Üye Kartı, Personel Kimlik Kartı veya nüfus cüzdanı ibrazı zorunludur. 2-Personel kimlik kartı veya Öğretmenevi Tanıtım Kartı olmayanlardan sivil ücreti tahsil edilir. 3- Çift olarak konaklamak isteyenlerde evlilik şartı aranmaktadır. 4-Otel ücreti peşin alınır.

Öğretmenevinde iki sevgili kalabilir mi?

Kamu olarak oda aldıysanız, kamu kimliğini girişte ibraz etmeniz gerekmektedir. Çiftlerin kimliklerde soyadları tutmuyorsa, evlilik cüzdanı ibraz etmeleri gereklidir.

Öğretmenevinde kalmak için ne gerekli?

Milli Eğitim Bakanlığı, öğretmenevi ve akşam sanat okullarındaki konaklama için öğretmenlerin taleplerinin artması üzerine 81 ilin valiliklerine yazı göndererek, bundan sonra öğretmenevlerinde sadece öğretmenlerin kalacağını duyurdu.

Öğretmen Evleri evlilik cüzdanı istiyor mu?

6-Aile olarak konaklayacak misafirlerden evlilik cüzdanı ibraz etmeleri istenir. 7-Kurum konaklama ünitelerinde , tüm kamu çalışanı ve yakınları ile diğer misafirler olmak üzere Kamu Sosyal Tesislerine İlişkin Tebliğde belirtilen şekilde ücret uygulanır.

Öğretmen Evinde öğretmen olmayanlar kalabilir mi?

ÇALIŞAN ÜYELER (M.E.B. ÖĞRETMEN VE PERSONELİ)

Üye Kartı Müracaat Formu (Atamasının bulunduğu kurumun amiri tarafından tasdikli ve onaylı olacak.) Öğretmenevi üye kartı çıkartan üye ve yakınları formun ekinde nüfus cüzdanı fotokopilerini eklemelidir.


Öğretmenevinde kalmak için evlilik şart mı?

9-30 gün devamlı konaklamalarda "İndirimli Aylık Konaklama Ücreti" uygulanır.

Öğretmenevi kartı nasıl çıkar?

ONLINE REZERVASYON

*-0-6 yaş arası çocuklar için yatak talep edilmesi durumunda ek yatak ücreti alınır. 6 yaş ve üzeri çocuklardan tam ücret alınır. Konaklama ücreti;kredi kartı ile veya kurumun banka hesabına yatırılmak suretiyle peşin olarak tahsil edilir.


Öğretmen evinde en fazla kaç gün kalınır?

MADDE 1- (1) Bu Yönerge, Millî Eğitim Bakanlığına bağlı öğretmenevleri ile öğretmenevi ve akşam sanat okullarının açılış, kapanış, yönetim, işletme ve denetim usul ve esaslarını düzenler.

Öğretmenevi kaç yaş ücretsiz?

Otel görevlisi evlilik cüzdanı istedi. Avukat, evli olmadıklarını belirtince otel görevlisi ilgili mevzuat uyarınca aynı odada kalamayacaklarını ifade etti. Bunun yerine tek kişilik ayrı odalarda ya da dört kişilik odalarda hemcinsleri ile kalabileceklerini söyledi.