Samsun Sehirler Arasi Otobus Terminali

Samsun Sehirler Arasi Otobus Terminali Samsun Sehirler Arasi Otobus Terminali, Samsun Otogar hangi otobüs gider?, Samsun Otogar hangi ilçede?, Samsun Tramvay otogara gidiyor mu?, Samsun Otogar kimin?, Samsun Otobüs Terminali Atakum arası kaç km?

Samsun Otogar hangi otobüs gider?

Samsun Otogarı'na otobüsle nasıl ulaşılır? Şehir içerisinde otogara ulaşım sağlayan tek bir belediye otobüsü vardır. 24 numaralı Fakülte – Otogar hattını kullanarak ulaşım sağlayabilirsiniz.

Samsun Otogar hangi ilçede?

Samsun Otogarı (Samsun Şehirlerarası Otobüs Terminali), Samsun ili İlkadım ilçesi Kıran Mahallesi' nde bulunan bir şehir otogarıdır. Tam ismi Yusuf Ziya Yılmaz Samsun Şehirlerarası Otobüs Terminali' dir.


Samsun Tramvay otogara gidiyor mu?

Merkez bölgesinde bulunan Samsun Otogar konumuna son Tramvay saat kaçta gider? TRAMVAY, Merkez bölgesinde bulunan Samsun Otogar konumuna giden son Tramvay aracıdır.

Samsun Otogar kimin?

12 Ağustos 2006 yılından itibaren faaliyete başlayan Yusuf Ziya Yılmaz Samsun Şehirlerarası Otobüs Terminali, Avrasya Terminal İşletmeleri A.Ş. tarafından işletilmektedir. Büyük İstanbul Otogarı'nı da işleten Avrasya Terminal İşletmeleri A.Ş. otogar işletmeciliğinde deneyimli, çağdaş ve donanımlı bir şirkettir.

Samsun Otobüs Terminali Atakum arası kaç km?

Samsun Şehirlerarası Otobüs Terminali, Atakum'a yaklaşık olarak 8 km uzaklıktadır.

Samsun Otogar dolmuşları nereden kalkıyor?

Samsun Şoförler ve Otomobilciler Odası Otogar Dolmuşları Sadece Fakülte Hastanesinden Kalkıyor! Otogar dolmuşları Fakülte Hastanesinin önünden Kalkıyor. Yukarıdaki fakültelerden otobüse binemiyoruz.

Samsun Otogar ismi nedir?

Yusuf Ziya Yılmaz Otobüs Terminali 20 bin metrekaresi kapalı alan olmak üzere 60 bin metrekare üzerine kurulmuştur. Otogarın 2020'li yıllara kadar hizmet vermesi beklenmektedir. Otogarı günde ortalama 10 bin kişi kullanmaktadır. Otogarda günde 3 bin bilet kesilmektedir.

Samsun hangi şehirlere yakın?

Doğusunda Ordu, güneyinde Tokat ve Amasya, batısında ise Çorum ve Sinop illeri ile çevrili olup kuzeyinde Karadeniz bulunur.

Samsun hangi şehre yakın?

Kuzeyinde Karadeniz'in yer aldığı ilimizin komşuları; doğusunda Ordu , batısında Sinop, güneyinde Tokat ve Amasya ,Güney batısında ise Çorum illeridir.

Samsun Tramvay kaç dk sürüyor?

Bu süre trafiğe ve yolcu sayısına bağlı olarak değişiyor ama ortalama 45 dakika kadar sürüyor. Her durak arası da ortalama 2 dakika sürüyor. Samsun tramvay sefer saatleri ise şu şekildedir: - 00'da başlıyor ve 20 dakikada bir kalkıyor.

Samsun Tramvay en son kaça kadar?

- Saat ilerledikçe de aralıkları artacaktır. - 00- 24.00 saatleri arasında da 40 dakikada bir kalkıyor. - HRS tramvay hattı da 06.10'da çalışmaya başlıyor ve gece 21.00'da bitiyor.

Samsun Tramvay nereye kadar gidiyor?

Samsun tramvayı veya SAMRAY, Samsun'da, ilk istasyonu OMÜ Yurtlar son istasyonu ise Stadyum olan ~35 km uzunluğundaki tramvay sistemidir.

Samsun otobüs ücreti ne kadar?

Tüm kent içi otobüs hatları ücretleri tam kişi 11 TL'den 14 TL'ye, öğrenci 7 TL'den 9 TL'ye yükselirken, ring hatları tam kişi 8 TL'den 10 TL'ye, öğrenci 5 TL'den 7 TL'ye çıktı. R29 ring hattı ise ücretsiz olarak belirlendi.

Samsun otobüs ücretleri ne kadar?

Atakum, Samsun'un merkez ilçesidir. Atakum 43 yeni ilçe öngören yasa tasarısı kapsamında ilçe olmuştur. Samsun-Sinop karayolu üzerinde, şehir merkezine 5 km mesafeden başlar. Atakent beldesi sınırına kadar geçen mesafeyi kapsar.

Samsun kimin?

Kamil Koç ile İstanbul - Samsun yolculukları ekonomik ve konforludur. İki şehir arasındaki mesafe 806 km km'dir ve seyahat etmek yaklaşık 9 saat 45 dakika saat kadar sürer.

Samsun Atakum nereye bağlı?

Kent içi otobüs ücreti tam 6 TL'ydi, 7 TL oldu. Öğrenci ücreti de 3 TL'den 3,5 TL'ye çıktı. Şehir içi 1., 2., 3. ve 4. Hat dolmuş ücreti tam kişi 6,5 TL'ydi, 7,75 TL'ye yükseldi.

Samsun Atakum neler var?

19 Mayıs-Samsun minibüs ücretleri son zam sonrası belirlendi. Tam bilet fiyatı 28 TL olarak güncellendi, öğrenci bilet fiyatı ise 24 TL oldu.

Samsun istanbul arası otobüs kaç saat sürüyor?

SAMULAŞ, Samsun Büyükşehir Belediyesi iştiraki olarak 2010 yılında kurulmuş ve şehir içi toplu taşıma sistemi ve ilintili lojistik türlerini de kapsamına alarak Türkiye'de bir değer olmaya yönelik hedefi doğrultusunda çağın ve teknolojinin gereksinimlerine uygun olarak hizmet veren bir ulaşım şirketidir.

SAMSUN dolmuş kaç TL?

Mustafa Kemal Paşa 19 Mayıs 1919 da Samsun`a çıktı. Mustafa Kemal Paşa 20 Eylül 1924`te tekrar Samsun`a geldi. Vezirköprü ilçesi Amasya ilinden ayrılarak Samsun`a bağlandı.

SAMSUN dolmuşlar ne kadar?

Samsun'da yüzölçümü göz önüne alındığında en büyük ilçe Vezirköprü'dür. Öte yandan, en küçük yüzölçümüne sahip ilçe de İlkadım'dır.