Sultanbeyli Peronlar

Sultanbeyli Peronlar Sultanbeyli Peronlar, Sultanbeyli Peronlardan hangi otobüsler kalkıyor?, 18D hangi duraklardan geçiyor?, 14s hangi duraklardan geçiyor?, 131 hangi duraklardan geçiyor?

Sultanbeyli Peronlardan hangi otobüsler kalkıyor?

132M SULTANBEYLİ MİMARSİNAN - KARTAL METRO / CEVİZLİ Metrobüs hattı, İETT bünyesinde İstanbul'da hizmet veren bir otobüs hattıdır. Bu hat, İstanbullular tarafından en çok tercih edilen otobüs hatlarından birisi durumundadır. Diğer birçok hat gibi, 132M hattı da birçok duraktan geçer.

18D hangi duraklardan geçiyor?

Sultanbeyli'ye gitmek için Marmaray'ı tercih edecekler, buraya aktarma yapmadan varamayacaklarını öğrenmelidir. Anadolu veya Avrupa Yakası'ndan gelen yolcular, Marmaray-Üsküdar İstasyonu'nda inmeli ve Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy metro hattına binmelidir.

14s hangi duraklardan geçiyor?

18D otobüs hattının ilk durağı Kadıköy - Rihtim2 olup son durağı Sultanbeyli Peronlar durağıdır.

131 hangi duraklardan geçiyor?

18F otobüs hattının ilk durağı Kadıköy - Rihtim2 olup son durağı Recep Tayyip Erdoğan Caddesi - Son Durak Yönü durağıdır. 18F (Kadiköy-Recep Tayyip Erdoğan Caddesi), her gün çalışıyor.


Sultanbeyli Kartal hangi Otobüs gider?

Tek bilet. abonman karttada 2 kontür alır.

Marmaray Sultanbeyli'ye gider mi?

14F otobüs hattı (Balat Cami 1), Balat Cami 2 durağından başlayıp Balat Cami 1 durağına gidene kadar 109 duraklar geçiyor.

18D nereden kalkıyor?

131V (İETT)

131V otobüs hattının ilk durağı Kartal - 4. Peron Yönü olup son durağı Recep Tayyip Erdoğan Caddesi - Son Durak Yönü durağıdır. 131V (Kartal -Recep Tayyip Erdoğan Caddesi), her gün çalışıyor.


18 F nereye gidiyor?

18D SULTANBEYLİ - KADIKÖY Metrobüs hattı, İETT bünyesinde İstanbul'da hizmet veren bir otobüs hattıdır.

18D tek bilet mi?

18U SULTANBEYLİ - ÜSKÜDAR Metrobüs hattı, İETT bünyesinde İstanbul'da hizmet veren bir otobüs hattıdır. Bu hat, İstanbullular tarafından en çok tercih edilen otobüs hatlarından birisi durumundadır.

10 e hangi duraklardan geçiyor?

Sultanbeyli Otogarına Kartal Köprüsü üzerinden 132M hattına binip Yanyol durağında inerek ulaşabilirsiniz. Ayrıca Ümraniye'den önce 522 numaralı otobüs hattına binip Yenidoğan'da 132V otobüsüne aktarma yaparak Sultanbeyli Otogara ulaşım sağlayabilirsiniz.


16s hangi duraklardan geçer?

Sultanbeyli Metro İstasyonu, İstanbul metrosunun M5 hattında bulunan bir yeraltı metro istasyonudur.

14 F nereye gidiyor?

Sultanbeyli, İstanbul ilinin bir ilçesidir. İlin Anadolu yakasında yer alır. Sultanbeyli İlçesi güneybatıda Kartal, doğuda Pendik, kuzeybatıda Sancaktepe ilçelerine komşudur.

134 hangi duraklardan geçer?

522ST SULTANBEYLİ - MECİDİYEKÖY Metrobüs hattı, İETT bünyesinde İstanbul'da hizmet veren bir otobüs hattıdır.

30 a hangi duraklardan geçiyor?

İETT Çift Katlı Hatlar Saat Güncellemeleri

Otobüs hatları, Kuzey'de Basaksehir Manavgat - Bahçeşehir-Tem Yönü durağından, Güney'de Pendik) Pendik Köprüsü durağına kadar olan alanı kapsamaktadır. En batı durağı Esenbahçe Camii - Taksim Yönü (Esenyurt) ve en doğu durağı Pendik Köprüsü (Pendik).


131 V nereye gidiyor?

18K (İETT)

18K otobüs hattının ilk durağı Sultanbeyli Peronlar olup son durağı Kadıköy - Rihtim2 durağıdır.


Sultanbeyli Kadıköy arası hangi otobüs gider?

19F (İETT)

19F otobüs hattının ilk durağı Kozyataği Metro - Kartal Yönü olup son durağı Kozyataği Metro - Kadiköy 129k Yönü durağıdır. 19F (Kozyatağı Metro Ring), her gün çalışıyor. Ek bilgi: 19F hattında 27 duraklar bulunuyor ve bu güzergah için toplam seyahat süresi yaklaşık 37 dakika.


Sultanbeyli Üsküdar hangi otobüs gider?

18M (İETT)

18M otobüs hattının ilk durağı Battalgazi Mahallesi - Peron Yönü olup son durağı Harem Peronlari 1 - Üsküdar Yönü durağıdır. 18M (Battalgazi Mahallesi -Harem Peronlari 1), her gün çalışıyor. Ek bilgi: 18M hattında 34 duraklar bulunuyor ve bu güzergah için toplam seyahat süresi yaklaşık 71 dakika.


Sultanbeyli otogara hangi İETT gider?

TEK, İKİ, ÜÇ VE 10 GEÇİŞLİK BİLET TARİFESİ

İstanbul'da ulaşımda kullanılan sınırlı kullanım bilet tarifesinde değişikliğe gidildi. Tek geçişlik bilet ücreti 30 TL. İki geçişlik bilet ücreti 50 TL. Üç geçişlik bilet ücreti 80 TL.


Sultanbeyli'ye hangi metro gidiyor?

Metrobüs ve otobüs hatlarında, haftanın her gününde gece seferleri; 01.00 ile 06.00 saatleri arasında uygulanıyor. Otobüslerde E3 ile E10 hariç diğer hatlarda çift biletle hizmet veriliyor.

İstanbul Sultanbeyli nereye yakın?

İstanbulkart tam basım 17,7 TL oldu. Öğrenci tek basım bilet fiyatı ise 8,64 lira oldu. Öğrenci aylık akbil 2024 fiyatı ise 250 lira oldu. sosyal kart (öğretmen ve 60 yaş) 12,68 liraya yükselirken Mavi kart aylık tam 1388 lira oldu.

Mecidiyeköy Sultanbeyli hangi Otobüs gider?

"Metrobüs ve otobüs hatlarında, haftanın her gününde gece seferleri 01.00 ile 06.00 saatleri arasında uygulanıyor. Otobüslerde E3 ile E10 hariç diğer hatlarda gündüz tarifesi çift biletle hizmet veriliyor.

18f kaçta kalkıyor?

10E otobüs hattı (Esatpaşa -Kadiköy), Esatpaşa - Peron 3 Yönü durağından başlayıp Kadıköy - Rihtim1 durağına gidene kadar 36 duraklar geçiyor. Güncel gerçek zamanlı saatleri bulmak ve güzergah haritasını görmek için aşağıdaki 10E otobüs duraklar birini seçin.