09 Nerenin Plakası Türkiye

09 Nerenin Plakası Türkiye 09 Nerenin Plakası Türkiye, 09 plaka hangi şehre ait?, 9 ilimiz nedir?, 09 U 0001 kimin plakası?, Kuşadası nın plakası kaç?, 83 il neresi?

09 plaka hangi şehre ait?

09 Nerenin Plakası? 09 il plaka kodu, Türkiye'nin Aydın iline aittir.

9 ilimiz nedir?

İllerin plaka numaraları alfabetik sıraya göre belirleniyor. 09, Aydın'ın plakasıdır.

09 U 0001 kimin plakası?

0001 plakalı araç TBMM Başkanı'na aittir. 0002 plakalı araç Başbakanlığa aittir. 0003-0036 plakalı araç Anayasa Mahkemesi Başkanı'na aittir. 0004 plakalı araç Genel Kurmay Başkanı'na aittir.


Kuşadası nın plakası kaç?

83 Kıbrıs olurken, 84 ise ülkenin resmi kodu olan Türkiye'yi temsil eder.

83 il neresi?

İşte, tüm detaylar. 44 Plaka Numarası Hangi İlin? Türkiye'de, 44 plaka kodu nereye ait diye sorulduğunda, bu sorunun cevabı Malatya olacaktır.

44 Nerenin Plakası?

Anadolu yarımadası ile Trakya toprakları üzerine kurulan Türkiye'nin, 81 ili vardır. İller, Türkiye'nin en büyük idari bölümleridir. Bu seksen bir il, dokuz yüz yetmiş üç ilçeye bölünmüştür. Bu ilçeler, en küçük idari birim olan mahalle ve köyleri içinde barındırır.

En son kaç ilimiz var?

Mülki İdare açısından Türkiye'de toplamda 81 il bulunmaktadır. Aynı zamanda her bir il içerisinde ilçe, köy ve kasaba yer alır. Bunların idare yönetiminin yerel olarak gerçekleştiren belediyeler bulunur.

Türkiyede kaç tane il var?

kemal varol'un aynı adlı romanından uyarlama aşıklar bayramı filminde geçen arkanya'nın plaka kodu.


84 il neresi?

SMS İle Boş Plaka Sorgulama

SMS ile boş plaka sorgulamak için yapılması gereken 5664 servisine “Detay (boşluk) Plaka” yazıp göndermektir. Daha öncesinde sorguladığınız plakaya dair bir kayıt bulunmakta ise telefonunuza plakaya dair tüm bilgiler iletilecektir.


34 TC plaka kimlere verilir?

Mavi zemin üzerine beyaz karakterlerin yer aldığı plakalar Emniyet Genel Müdürlüğü'ne bağlı resmi polis araçları tarafından kullanılıyor. İl kodunun ardından A, AA veya AAA harflerinin yer aldığı bu plakaların sonundaki sayılar ise aracı kullanan ekibin bağlı olduğu büro veya şubeyi temsil ediyor.

Hangi plaka boşta?

H. Hrvatska (Hırvatça).

AA kırmızı plaka kime ait?

61 plaka kodu ülkemizin Trabzon iline aittir.