11 Gülün Anlamı

11 Gülün Anlamı 11 Gülün Anlamı, 11 tane gül ne anlama gelir?, 11 çiçek ne anlama gelir?, 13 gülün anlamı nedir?, 9 gül Ne Anlama gelir?, 12 gül ne demek?

11 Gülün Anlamı

11 gülün anlamı, "hayatımda en çok sevdiğim kişisin"dir. Bu gülü gönderen ve alan kişi de dünyanın en mutlu insandır. Anneler günü, doğum günü ve sevgililer günü gibi her özel güne uyum gösterebilir.

11 tane gül ne anlama gelir?

11 gülün anlamı, "hayatımda en çok sevdiğim kişisin"dir. Bu gülü gönderen ve alan kişi de dünyanın en mutlu insandır. Anneler günü, doğum günü ve sevgililer günü gibi her özel güne uyum gösterebilir.

11 çiçek ne anlama gelir?

11 adet GÜL: Dargınlar, yaptıklarından pişman olanlar, sevgisini kelimelere sığdıramayanlar, sevgiyi ilke edinmiş olanlar, duygularınızda kesilme veya bitme olduğunu düşünmüyorsanız ve sonsuza kadar seveceklerine inanların gönderebileceği 11 tane gül olmalıdır.

13 gülün anlamı nedir?

Aşkın ve tutkunun sembolü olan 11 adet kırmızı gül ile hazırlanan Seni Seviyorum Aşkım 11'li Gül Buketi, şık tasarımıyla herkesin dikkatini çekiyor. 11 adet gül; hediye ettiğiniz kişiye "Hayatımda en sevdiğim kişisin!" mesajını veriyor. Bu aranjmanı aşık olduğunuz kişiye hediye edebilirsiniz.

9 gül Ne Anlama gelir?

13 adet gül almak ne anlama gelir: Hayranlık duymak ve beğenmek anlamlarını taşımaktadır. 16 adet gül almak ne anlama gelir: Evlilik düşünen kişiler tarafından tercih edilmektedir. 24 adet gül almak ne anlama gelir: Uzaklarda olduğunuz bir kişi için onu özlediğinizi ifade etmek için tercih edilmektedir.


12 gül ne demek?

Çünkü 9 gül “Birbirimizi sonsuza dek seveceğiz.” demektir. Bu buket ile sonsuz aşkınıza özel ve anlamlı bir hediye vermenin tadını doyasıya çıkarın.

21 adet gül ne anlama gelir?

12 adet gül hediye etmek; karşılıklı sevgi ve mutlu bir birliktelik anlamına gelir. Birlikte olduğunuz hayat arkadaşınıza bu güllerle sürpriz yapabilirsiniz.

11 tane beyaz gül ne?

Cipsofilyalar eşliğinde etrafı kırmızı kurdele ile çevrili 21 adet kırmızı gülden oluşan bu buket, bağlılığı simgeliyor. Siz de eşinize, sevgilinize ya da güçlü duygular hissettiğiniz kişiye bu aranjmanı hediye ederek, ona duyduğunuz bağlılığı ve büyük aşkı anlatabilirsiniz.

7 adet gül ne anlama gelir?

11 adet beyaz gül, özel bir anlam ifade eder. Çünkü, 11 sayısı, sevginin sembolüdür. Bu nedenle, 11 beyaz gül buketi, özel bir kişiye olan sevginizi ifade etmek için mükemmel bir seçenektir.

Sonsuz aşk çiçeği hangisi?

Aranjmanda yer alan 7 adet gül; “Sana aşığım!” anlamına gelir. Siz de aşık olduğunuz kişiye bu aranjmanı hediye ederek ona duygularınızı açabilirsiniz. Sevgililer Günü, yıl dönümü ya da doğum günü gibi özel günlerde 7 Kırmızı Gül Buketi ve Cipsofilyalar aranjmanını tercih ederek hayatınızın aşkını mutlu edebilirsiniz.

11 kirmizi gül ne demek?

*Sümbül Çiçeği Anlamı

Sümbül çiçeği bağlılık ve sonsuz sevgi anlamını ifade eder. Güzel kokulu olması nedeniyle çokça tercih edilir. Kokulu çiçek sevenlerin ilkbahar ve yaz aylarında çokça talep ettikleri bir çiçektir.


101 tane gül ne anlama gelir?

11 gülün anlamı, "hayatımda en çok sevdiğim kişisin"dir. Bu gülü gönderen ve alan kişi de dünyanın en mutlu insandır. Anneler günü, doğum günü ve sevgililer günü gibi her özel güne uyum gösterebilir.

50 tane gülün anlamı nedir?

101 gül anlamı en çok merak edilenlerden biridir. Sevdiğiniz insana hediye edeceğiniz 101 gül buketi, onun sizin için dünyada tek olduğunu ve ikinizin birbiriniz için yaratıldığını ifade eder. Yani kısaca, 101 tane gül “seni seviyorum” demenin en güzel yollarından biridir.


5 adet gül ne anlama gelir?

Çünkü birine 50 adet gül göndermek demek, “Sana da, seni sevmeye de asla karşı koyamıyorum…” demektir. Siz de güçlü duygular hissettiğiniz o kişiyi mutlu etmek ve aşkınızı hissettirmek isterseniz Çiçeksepeti'nden hemen siparişinizi oluşturabilirsiniz.

3 adet gül ne anlama gelir?

Doğum günü, sevgililer günü, yılbaşı, bayramlar, tanıştığınız ilk an veya tanıştığınız ilk yer, sözlendiğiniz, nişanlandığınız veya evlendiğiniz evlilik yıldönümü gibi vs. günlerde sevdiğiniz kişiye göndereceğiniz gül sayısı 5 olmalıdır. 5 Gül, "sonsuza kadar birbirimizi seveceğiz" anlamını taşımaktadır.

5 beyaz gül ne anlama gelir?

Kırmızı gül, tutkunun ve aşkın sembolüdür. 3 adet gül, "Seni çok seviyorum"anlamına gelir.

999 gül ne demek?

Bembeyaz güllerin yansıttığı en saf ve temiz hislerinizi sevdiklerinize cipsoların arasındaki beyaz gülleri ile hazırlanan Aşkın Adı 5 Beyaz Gül Aranjmanı ile iletin. Kalbinizin o en özel köşesini sevdiklerinize yansıtın... Saf ve temiz duyguların temsil edildiği çiçek nedir desek herkes beyaz güller diye bağırabilir.

15 gül ne anlama gelir?

108 gül: Benimle evlenir misin? 999 gül: Ölünceye dek seni seveceğim.

20 gül ne anlama gelir?

Kırmızı güller sevginin ve aşkım sembolü olarak yıllardır sevgililerin en çok tercih ettiği çiçeklerdir. Bir tanesi bile sevdiğiniz kişiyi mutlu etmeye yeten güllerin 15 tanesinin bir arada sunulduğu Biricik Aşkıma 15 Kırmızı Gül Buketi sevdiğinize olan aşkınızı anlatmanın en romantik yolu olacaktır.

60 tane gül ne anlama gelir?

Aşkı ve aşktaki tutkuyu sembolize eder. Bir kadının gözünde kırmızı güllerin anlamı bu şekildedir. Tüm bu bilgilerden sonra, siz de aşık olduğunuz kadına aşkınızı kırmızı güllerle ifade etmek isterseniz, ona özel taşıma kutusunda Vazoda 20 Kırmızı Gül gönderebilirsiniz.

19 gül ne anlama gelir?

Zıt olduğunuz durumlarda bile ona aşk dolu bakıyorsanız ve her türlü hareketi size aşkı hatırlatıyorsa o zaman 60 gül ile bunu kutlamanız gerekir!

40 tane gül ne anlama gelir?

Aşkın ve sonsuz bağlılığın sembolü kırmızı güller, Sevgililer Günü'nde sevgilinizin kalbini fethedecek. Özel kırmızı kağıda sarılı, cipso ve yeşilliklerle süslenmiş 19 kırmızı gülden oluşan bu özel el buketi ile aşk dolu bir Sevgililer Günü sizi bekliyor.

9 beyaz gülün anlamı nedir?

Aşık olduğunuz kişiye 40 adet gül hediye etmek, aşkınızın gerçek olduğunu gösterir. Şık siyah vazo ile hazırlanan bu aranjmanı Sevgililer Günü, doğum günü, yıl dönümü gibi özel günlerde sevdiğiniz kişiye hediye edebilirsiniz.