16 Nerenin Plakası

16 Nerenin Plakası 16 Nerenin Plakası, 16 17 18 Nerenin Plakası?, 16 y plaka hangi ilçenin?, 83 plaka nereye ait?, 10 5 Nerenin Plakası?, 35 001 plaka kimin?, 17 il plakası nereye ait?

16 17 18 Nerenin Plakası?

18 plaka kodu ülkemizin Çankırı iline aittir.

16 y plaka hangi ilçenin?

Bursa ilinde araç satın alacaklara 16 Plaka kodu ile başlayan plaka sunulur. Bu sayede aracın araç sahibinin Bursa iline kayıtlı olduğu anlaşılır.

83 plaka nereye ait?

Aksi durumda trafik kurallarına uymadığınız için cezai yaptırımlarla karşılaşmanız son derece normaldir. İl plaka numaraları 84 taneden oluşur. 83 Kıbrıs olurken, 84 ise ülkenin resmi kodu olan Türkiye'yi temsil eder. İl plaka kodları her araçta bulunan kodlar arasında bulunuyor.


10 5 Nerenin Plakası?

10 NERENİN PLAKASI? İllerin plaka numaraları alfabetik sıraya göre belirleniyor. 10, Balıkesir'in plakasıdır. Plakalarda dikkat çeken bir diğer özellik de her ilçenin kendisine bir harf kodunun olması.

35 001 plaka kimin?

70 numaralı plaka kodu ülkemizde İç Anadolu'da yer alan Karaman iline aittir. Araçların plakalarında bulunan kod 70 olması itibariyle bu araçların Karaman iline kayıtlı olduğu bilinmektedir.

17 il plakası nereye ait?

22 Edirne şehrinin plakasıdır. Alfabetik sıralama kapsamında 22. sıradaki şehir Edirne'dir. Hem merkez hem de içi olarak 22 rakamı plaka şeklinde kullanılmaktadır Bir otomobilde veya herhangi bir aracın plakasında yer alan numara 22 ise bu araç Edirne iline kayıtlı bir plakadır.

70 plaka neresi?

60 il plaka kodu, Türkiye'nin Tokat iline aittir.

22 il plakası nereye ait?

20 Denizli şehrinin plakasıdır. Alfabetik sıralama kapsamında 15. sıradaki şehir Denizli'dir. Hem merkez hem de içi olarak 20 rakamı plaka şeklinde kullanılmaktadır Bir otomobilde veya herhangi bir aracın plakasında yer alan numara 20 ise bu araç Denizli iline kayıtlı bir plakadır.

60 plaka neresi?

78 plaka kodu nereye ait sorusunun cevabı Karabük olacaktır. 1995 tarihinde, Çankırı'nın, Ovacık ve Eskipazar ilçeleri ile Zonguldak'ın Safranbolu, Yenice ve Eskipazar ilçelerinin birleştirilmesi sonucu il olan Karabük, bu tarihten itibaren 78 plaka kodunu kullanmaya başlamıştır.

20 plaka neresi?

55 plaka kodu nereye ait sorusunun cevabı Samsun olacaktır.

78 plaka hangi ile ait?

0016 kırmızı plaka Milli Savunma Bakanı'nın aracına aittir. 0017 plaka İçişleri Bakanı'nın aracına aittir. 0018 plaka Hazine ve Maliye Bakanı'nın aracına aittir. 0021 plaka Sağlık Bakanı'nın aracına aittir.

55 plaka neresi?

Her il için ayrı ayrı belirlenen plaka kodlarına göre; 21 plaka Diyarbakır iline aittir.

40000 plaka kimin?

0004 plakalı araç Genel Kurmay Başkanı'na aittir. 0005 plakalı araç Dış işleri Bakanı'na aittir. 0007 plakalı araç Başbakan Yardımcısı'na aittir.

0006 plaka kime ait?

Siyah zemin üzerine beyaz karakterlerin yazılı olduğu bu tip plakalar bakanlıklar, belediyeler ve bu kurumların müdürlüklerine ait kamu taşıtlarında kullanılıyor. Meslek odası, birlikleri ve federasyonları gibi kamu kurumu niteliği taşıyan kuruluşlara ait araçlarda da siyah plaka yer alabiliyor.

21 Nerenin Plakası?

K belgesi hangi araçlara alınır? Kamyonet, kamyon, çekici, römork, yarı römork, tanker ve yük taşıyan benzeri araçlara alınır.

34 AA 007 plaka kime ait?

Mevcut olan aracın ön ve arkasında bulunan plaka kodlarının 80 numaraya sahip olması aracın Osmaniye iline kayıtlı olduğunu göstermektedir. Osmaniye ilinin baş harfi O ile başladığı halde plakası 80'dir.

Siyah plaka kim kullanır?

Ülkemizde en son il olan ilçe Düzce olduğu için 81 no'lu son plaka kodu Düzce'de kullanılmaktadır. Araçların plakaları gelişi güzel olmamaktadır. Ülkemizde herkes tarafından uyulması gereken ve resmî kurumlarca uygulanan bir plaka standardı bulunmaktadır.

K plaka ne anlama gelir?

18 NERENİN PLAKASI? İllerin plaka numaraları alfabetik sıraya göre belirleniyor. 18, Çankırı'nın plakasıdır.

80 Nerenin Plakası?

11 plaka kodu nereye ait diye sorulduğunda verilecek cevap Bilecik olacaktır. Osmanlı Devleti'nin son zamanlarında Bursa'ya bağlı olan Bilecik, cumhuriyetin ardından 1924 yılında alınan bir kararla vilayet statüsünün kazanmıştır. Bilecik'in bir plaka koduna sahip olmasının tarihi ise 1962'dir.

Türkiye'nin En son plakası kaç?

İllerin plaka numaraları alfabetik sıraya göre belirleniyor. 19, Çorum'un plakasıdır. Plakalarda dikkat çeken bir diğer özellik de her ilçenin kendisine bir harf kodunun olması. İşte Çorum ilçeleri ve plaka kodları...