19f Durakları

19f Durakları 19f Durakları, 19F hangi duraklardan geçiyor?, 19F sabah kaçta başlıyor?, 19 FS nereye gidiyor?, 16 F nereye gidiyor?, Kadıköyden Yeditepe Üniversitesi'ne giden otobüsler?, 19es hangi duraklardan geçer?

19F hangi duraklardan geçiyor?

19F otobüs hattı saat kaçta çalışmaya başlıyor? 19F otobüs hattı, Pazar, Cumartesi günleri 07:00'da başlar.

19F sabah kaçta başlıyor?

19FS otobüs hattı (Evtaş Bloklari -Ahmet Emekligil Aile Sağliği Merkezi), Evtaş Bloklari - Üsküdar 13c Yönü durağından başlayıp Ahmet Emekligil Aile Sağliği Merkezi - Son Durak (19c) Yönü durağına gidene kadar 64 duraklar geçiyor.

19 FS nereye gidiyor?

16F otobüs hattı (Bostanci Sanayii -Yeditepe Üniversitesi Alt Kapi), Bostanci Sanayii - Dudullu Yönü durağından başlayıp Yeditepe Üniversitesi Alt Kapi - Kadiköy Yönü durağına gidene kadar 21 duraklar geçiyor.


16 F nereye gidiyor?

Üniversitemize, Kadıköy'den hareket eden 19 ve 19F numaralı İETT otobüsleri ve Küçükbakkalköy minibüsleri ile ulaşabilirsiniz. Ayrıca, Üniversitemizin İstanbul genelinde öğrencilerimize hizmet veren geniş bir servis filosu mevcuttur.

Kadıköyden Yeditepe Üniversitesi'ne giden otobüsler?

Metroda 9 durak geçip Bostancı durağında inebilirsiniz. Daha sonra Üstün Bostancı otobüs durağına yürüyüp C70 Dudullu minibüsüne binerek yaklaşık 22 dakikada 14 durak geçip Yeditepe Üniversitesi Kampüs durağında inebilirsiniz.

19es hangi duraklardan geçer?

İŞ GÜNLERİNDE SAAT 07:15-09:45 ARASI, CUMARTESİ GÜNLERİ 07:10-09:30 ARASI KADIKÖYDEN SAAT UYGULAMASI YOKTUR.

Yeditepe Üniversitesi hangi metro durağı?

19B (İETT)

19B otobüs hattının ilk durağı Kadıköy - Rihtim2 olup son durağı Şehit Bayram Aydin - Son Durak Yönü durağıdır. 19B (Kadiköy-Şehit Bayram Aydin), her gün çalışıyor.


Fındıklı Mahallesi Muhtarlığı hangi otobüs gider?

19S (İETT)

Ek bilgi: 19S hattında 30 duraklar bulunuyor ve bu güzergah için toplam seyahat süresi yaklaşık 88 dakika.


15f kaçta kalkıyor?

15F (İETT)

15F otobüs hattının ilk durağı Kadıköy - Rihtim1 olup son durağı Şahinkaya Garaji - Şahinkaya Garaji Yönü durağıdır. 15F (Kadiköy-Şahinkaya Garaji), her gün çalışıyor. Ek bilgi: 15F hattında 60 duraklar bulunuyor ve bu güzergah için toplam seyahat süresi yaklaşık 89 dakika.


19B nereden kalkıyor?

18F otobüs hattının ilk durağı Kadıköy - Rihtim2 olup son durağı Recep Tayyip Erdoğan Caddesi - Son Durak Yönü durağıdır. 18F (Kadiköy-Recep Tayyip Erdoğan Caddesi), her gün çalışıyor.

19 S kac durak?

14F otobüs hattı (Balat Cami 1), Balat Cami 2 durağından başlayıp Balat Cami 1 durağına gidene kadar 109 duraklar geçiyor.

19d kaçta geçiyor?

Yeditepe Üniversitesi 26 Ağustos Yerleşimi İstanbul'un merkezi Ataşehir'de ulaşım açısından son derece kolay bir güzergah üzerinde yer almaktadır. Taksim, Üsküdar, Kadıköy, (Metrobüs Uzunçayır), Metro (Marmaray), Bostancı, Kartal gibi merkezlerden toplu taşıma araçları kullanılarak rahatlıkla ulaşım sağlanabilmektedir.

15 F nereye gidiyor?

Üniversitemiz 1996 yılında İSTEK Vakfı tarafından Bedrettin Dalan öncülüğünde kurulmuş olan bir vakıf üniversitesidir.

18 F nereye gidiyor?

Yeditepe Üniversitesi, Bedrettin Dalan öncülüğünde, 26 Ağustos 1996'da, İstanbul Eğitim ve Kültür (İSTEK) Vakfı tarafından kuruldu. “Atatürk Rönesansını Devam Ettiren Üniversite” sloganıyla yola çıkan Yeditepe Üniversitesi; ilk yıllarında Acıbadem, Göztepe, Kartal, Büyükada, Üsküdar ve Nakkaştepe'de eğitimini sürdürdü.

14 F nereye gidiyor?

19S YENİDOĞAN / SARIGAZİ - KADIKÖY Metrobüs hattı, İETT bünyesinde İstanbul'da hizmet veren bir otobüs hattıdır. Bu hat, İstanbullular tarafından en çok tercih edilen otobüs hatlarından birisi durumundadır. Diğer birçok hat gibi, 19S hattı da birçok duraktan geçer.

7 Tepe Üniversitesi hangi semtte?

19E (İETT)

19E otobüs hattının ilk durağı Yenidoğan Peronlar olup son durağı İmes Camii - Kadiköy Yönü durağıdır.


7 Tepe Üniversitesi Özel mi?

19EK Hattı

19EK otobüs hattı (Yenidoğan Peronlar-Kadiköy), Yenidoğan Peronlar durağından başlayıp Kadıköy - Rihtim1 durağına gidene kadar 74 duraklar geçiyor.


Yeditepe Üniversitesi nin sahibi kim?

Yeditepe Üniversitesi; öğrencilerin eğitim, kültür, sanat, spor ve tüm ihtiyaçlarına cevap verecek donanımda inşa edilmiş 26 Ağustos Yerleşiminde öğretim yapıyor. 26 Ağustos Yerleşimi; İstanbul'un Anadolu Yakası'nda Kayışdağı'nın eteklerinde kendine özgü mimarisi ile 125 bin metrekarelik bir alanda, 223 bin ...

19S nerenin otobüsü?

Yeditepe Üniversitesi: İstanbul'un göbeğindeki tek kampüs üniversitesi.

19E Kadıköye gider mi?

Fındıklı, İstanbul ilinin Anadolu Yakası'nda bulunan Maltepe ilçesine bağlı bir mahalledir. İdari sınırlarına bakıldığında komşuları Maltepe ilçesine bağlı Başıbüyük mahallesi ile Ataşehir ilçesine bağlı İnönü ve İçerenköy mahalleleridir.