4444551 Nerenin

4444551 Nerenin 4444551 Nerenin, 444 4 551 numara nereye ait?, BİMcell müşteri hizmetleri telefon numarası nedir?, BİMcell hat açıldığını nasıl anlarız?, BİMcell hangi firmaya ait?, 551 ile başlayan numaralar hangi operatör?

4444551 Nerenin

Bimcell Telefon Hattı 4444551 - Şikayetvar.

444 4 551 numara nereye ait?

Bimcell Telefon Hattı 4444551 - Şikayetvar.

BİMcell müşteri hizmetleri telefon numarası nedir?

BİMcell, TT Mobil altyapısını kullanan bir hizmettir. Hat ve TL satışları TT Mobil satış kanallarından yapılmaz. BİMcell hatları sadece BİM mağazalarında satılır. TL yükleme işlemi BİM mağazaları, bimcell.com.tr Online İşlemler Merkezi ve 444 4 551 BİMcell Müşteri Hizmetleri aracılığıyla yapılabilir.


BİMcell hat açıldığını nasıl anlarız?

Şirketimiz internet üzerinden mesajlaşma ve ses iletişimi (IM ve VOIP), internet paylaşımı (Tethering) ve doğrudan dosya paylaşım (P2P) programları vb. hizmetlerinin tarife kapsamında sunulan internet faydası ile kullanımlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

BİMcell hangi firmaya ait?

Aboneler, hat-sorgulama.btk.gov.tr internet adresinden gerekli bilgileri girerek üzerlerine kayıtlı aktif hatları öğrenebilmektedirler. Ayrıca herhangi bir aboneliği bulunmayan vatandaşlar da üzerlerine kayıtlı hatlara ilişkin bilgiyi e-Devlet üzerinden öğrenebilmektedirler.

551 ile başlayan numaralar hangi operatör?

BİMcell, süpermarketler zinciri BİM'in hayata geçirdiği sanal GSM hizmeti. BİM ve Türk Telekom işbirliğiyle hayata geçirilen bu proje Türkiye'de bir market zincirinin gerçekleştirdiği ilk GSM şebekesidir.

BİM sil süpür nasıl yapılır?

0551 ile başlayan numaralar bim firmasının bimcell operatörüne aittir. 0551 ile başlayan numaranın faturalı ya da kontörlü olması da mümkündür. Operatörlerin hatları farklı başlar ve buna göre tespit edilebilir. Eğer tarafınıza başı 0551 olan bir numaradan arama gelirse bimcell hattının numarası demektir.

BİMcell sorgulama numarası kaç?

Kampanyadan yararlanmak için Online İşlemler uygulamasını yüklemek/giriş yapmak ve Sil Süpür oyununu oynamak gerekmektedir. Kampanya faydaları ücretsizdir. Hediyeler tanımlandıktan sonra müşterilere tanımlama SMS'i gönderilecektir. İlgili SMS'in gelmesinin ardından hediyeler kullanılmaya başlanabilir.

Numara kime ait sorgulama BİMcell?

9333'ü arayarak;

Faturasız hattınızdaki TL miktarınızı öğrenmek için, 9333'ü aramanız yeterli. Arama sonucu, bakiyeniz sesli yanıt sistemi tarafından size anons edilir.


BİMcell operatöre nasıl bağlanılır?

SMS ile; SMS'le ArayanıBil servisini ulaşılamayan durumlarda aktif etmek için "ARAYANIBIL ACIK" yazıp, iptal etmek için "ARAYANIBIL IPTAL" yazıp 5555'e kısa mesaj olarak gönderebilirsiniz.

Bimcell'in en ucuz tarifesi ne kadar?

444 4 551 numarasını telefonunuzun arama bölümüne tuşlayıp arama tuşuna basınız. Arama tuşuna basmanızın ardından karşınıza telesekreter çıkacaktır. Telesekreter çıktığı anda ''0'' tuşlamanız müşteri hizmetlerine bağlanmanız için yeterli olacaktır.

Bimcell hat almak ne kadar?

BİMcell'in İNTERNET ve SMS paketleri var mı? Evet! 1 GB Paketi 54 TL, 2 GB Paketi 72 TL, 5 GB Paketi 92 TL ve 10GB Paketi 110 TL'dir. Her yöne 1000 SMS Paketi ise 33 TL'dir.

Bimcell yeni hat alınca ne yapılır?

İşlem ücreti 21.11.2023 tarihinde güncellenmiş olup, vergiler dahil 106,98 TLdir. Faturasız hatlar için numara değişikliği işlemi ayda 1 kez yapılabilir.

Türk Telekom ve BİMcell aynı mı?

BİMcell'den yeni hat alan abonelere özel HEDİYE 30 gün boyunca kullanabileceğiniz yurt içi her yöne 300 dakika, 300 SMS ve 9 GB cepten internet fırsatı! Hattınız aktif olduktan sonra, 30 gün içerisinde BIMCELL BONUS yazıp 4551'e gönderebilirsiniz!

BİMcell hangi operatörün altyapısını kullanıyor?

Bimcell de tt nin altyapısını kullanıyor.Hem tarifeleri daha ucuz,hemde taahhüt istemiyor,ve faturasız.

BİMcell yükleme yapılmazsa ne olur?

Türk Telekom'da tarifelere bakarken aklıma Bimcell geldi nasıl olsa Türk Telekom altyapısını kullanıyor. 42 TL'ye 20 GB internet sunan bir paketleri var.

551 Türk Telekom mu?

Bakiye yeterli olduğu takdirde paketin kullanım süresi dolduğunda (30 gün) otomatik olarak yenilenir. Bakiyenin yetersiz olması durumunda, paketin süresi dolduğu andan itibaren 29 gün içerisinde yükleme yapılmazsa paket otomatik olarak iptal edilir ve tekrar yenileme yapılmaz.

Bu telefon numarası kime ait?

11811; bilinmeyen sabit telefon numaraları için 7 gün 24 saat boyu​nca sorgulama yapma imkanı sunar. 11811'e tüm sabit telefon ve GSM operatörlerinden ulaşılabilir. Türk Telekom Bilinmeyen Numaralar Servisi'nden online olarak yararlanmak için tıklayın. 11811 Türk Telekom Bilinmeyen Numaralar servis numarasıdır.

501 ile başlayan telefon hangi operatör?

BİMcell Dost Mega Paketi kapsamında 30 gün boyunca geçerli BİMcell'lilerle yurt içinde geçerli sınırsız konuşma, yurt içi her yöne 750 dakika, 250 SMS ve yurt içi 15 GB cepten internet sunulacak olup, paket ücreti KDV-ÖİV dahil 188 TL'dir.

BİMcell 15 GB internet ne kadar?

Belirtilen koşulları sağlayan abonelere, ilgili kampanya kapsamında 7 gün geçerli 30 GB yurt içi cepten internet hakkı ücretsiz olarak hediye edilecektir. Abonelerimiz, 4.5G 30GB yazarak 5555'e SMS göndermek suretiyle kampanyaya katılım için başvuruda bulunabilecektir.

BİMcell bedava internet nasıl yapılır?

Türk Telekom Uygulaması'na giriş yapıp Sil Süpür oyununu oynayarak hediyeleri süpürmeye başlayabilirsiniz. Kampanyadan yararlanmak için Türk Telekom Uygulamasını yüklemek/giriş yapmak ve Sil Süpür oyununu oynamak gerekmektedir. Hediyeler her hafta Çarşamba veya Cuma günü 06:00'a kadar yenilenecektir.