Alanya Halk Otobüs Saatleri

Alanya Halk Otobüs Saatleri Alanya Halk Otobüs Saatleri, Alanya Halk Otobusleri saat kacta basliyor?, Alanya Halk otobüsü kaç TL?, Antalya Halk Otobüsleri sabah kaçta başlıyor?, Antalya Alanya otobüs en son kaçta?, Alanya otobüslerde para geçiyor mu?

Alanya Halk Otobusleri saat kacta basliyor?

Zam ile birlikte kartlı biniş 15 liraya, öğrenci ücreti 7 liraya, emekli ve öğretmen ücreti 14 liraya, kredi kartı ile biniş 18 liraya, nakit paralı biniş ise 17 liraya yükseldi. Akaryakıta gelen zamların ardından Alanya'da toplu ulaşıma zam yapıldı.

Alanya Halk otobüsü kaç TL?

Şimdi biz, sabah 05.00 ile 07.00, akşam da 19.00 ile 21.00 saatlerinde arasında bütün yolcularımızı toplu ulaşımda ücretsiz taşıyacağız.


Antalya Halk Otobüsleri sabah kaçta başlıyor?

Alanya Özel Halk Otobüsleri Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi, Belediye Meclisi'nin 04.06.2013 tarih ve 171 nolu kararı gereği, 1 Haziran 2014 tarihinden itibaren özel halk otobüslerine paralı binişlerin kaldırılacağını bildirdi.

Antalya Alanya otobüs en son kaçta?

Öğrenciler, öğrenci belgeleri ile Fığla mahallesi, Bağcı sokak adresinde yer alan Halk Otobüsleri Kooperatifinden öğrenci kent kartını alabilmektedir. Tam kent kartı ise kart dolumu yapan yerlerde alınabilmektedir. 7,5 ₺ ödeme yaparak kent kartı alabilirsiniz.

Alanya otobüslerde para geçiyor mu?

Alanya'da şehir içi ulaşım belediyeye bağlı halk otobüsleri aracılığı ile sağlanıyor. Otobüslerde şehir ulaşım kartı, nakit ya da temassız kredi kartı ile ödeme yapılabiliyor.

Alanya öğrenci Kent Kart Nereden Alınır?

Alanya halk otobüslerinde Kent Kart'lı biniş ücretleri açıklandı. Yarından itibaren geçerli olacak fiyatlara göre Kent Kart'lı tam biniş 10,20 TL, kullan at bir biniş ise 13,50 TL oldu. Öğrencilerin ödeyeceği ücret ise 4,5 TL oldu.

Alanya Halk otobüslerinde kredi kartı geçerli mi?

İlçe merkezinde bulunan Alanya Terminali'nden hem şehrin her semtine hem de tatil beldelerine ulaşmak için birçok farklı ulaşım alternatifi bulunuyor. Terminal hattı olan 1 numaraları belediye otobüsü hattı, terminalin hemen yanındaki duraktan kalkıyor ve 24 saat hizmet veriyor.

Alanya kent kart ne kadar?

Antalya Belediye Otobüsleri

Otobüsler, dolmuş hatlarının Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından alınan karar doğrultusunda kaldırılması üzerine daha yoğun bir şekilde kullanılmaya başlanmıştır. Antalya'da belediye otobüslerini kullanabilmeniz için Antalya Kart veya temassız kredi kartı sahibi olmanız gerekmektedir.


Antalya Alanya otobüsleri nereden kalkıyor?

Tüketiciler Birliği Antalya Şube Başkanı Neşet Gündüz, 65 yaş üstü kişinin toplu taşımayı ücretsiz kullanım hakkı olduğunu söyledi.

Antalya kart olmadan otobüse binebilir mi?

Antalya'da toplu taşıma ücretlerine yüzde 66'yı aşan oranda zam yapıldı. Zam kararı sonrası tam biniş ücreti 15 liraya, öğrenci ücreti ise 6,5 liraya çıkarıldı.

65 yaş üstü Antalya otobüse binebilir mi?

Kamil Koç'un direkt kalkışlı 22 seferi ile Antalya - Alanya arası seyahat etmek çok kolay. Antalya ile Alanya arasındaki otobüs yolculuğunun ortalama maliyeti 120.00 TL'dir.

Antalya Halk otobüsü kaç para?

Tam kartları Kart Merkezlerimizden, Kart Satış / Dolum yapan cihazlarımızdan ve bayilerimizden temin edilebilirsiniz. Tam kart alımlarında herhangi bir belge istenmemektedir. Kişiselleştirilmiş Tam Kart ücreti 50.00 TL´dir. Kişiselleştilmiş Tam Kart işlemlerinde kimlik aslı ve fotoğraf istenmektedir.

Alanya Antalya arası kaç TL?

Alanya'da Kent Kart sistemine diğer taşımacılar da dahil edildi - Antalya Haberleri.

Alanya otobüs kalkış varış noktası neresi?

2021 yılı Ekim ayından bu yana Hacet Mahallesi'nde hizmet veren Cuma Pazarı esnafı tekrar eski yerine döndü. Tezgahlarını açan esnaf yeni yerinde müşterilere ilk satışlarını yaptı.

Antalya Alanya otobüs ne kadar?

Bu şartları sağlayan Açık İlköğretim, Açık Lise ve Çıraklık Eğitim Kanunu kapsamında eğitim gören Öğrenciler, son 1 ay içerisinde almış olduğu öğrenci belgesi ve SGK tarafından verilen çalışmadığına dair belge ile birlikte bizzat Başvuru Merkezlerine gelerek bireysel başvuru yapması gerekmektedir.

Alanya otobüs kartı nasıl alınır?

Üniversite öğrencileri için; öğrenci kimlik kartında dönem (2015-2016) belirtilmiş ise öğrenci kimlik kartı aslı ve fotokopisi, belirtilmemiş ise öğrenci belgesi aslı. İlköğretim ve ortaöğretim öğrencileri için; okullarından alacakları imzalı mühürlü öğrenci belgesi ASLI.

Antalya Kent Kart Alanyada geçerli mi?

Vatandaşlarımız ulaşımda mevcut TEKKART'ların yanı sıra hangi bankadan alındığı fark etmeksizin temassız kredi ve temassız bankamatik kartlarını kullanabilecek.

Alanya cuma pazarı hangi mahalle?

Temassız işlem yapmak işte bu kadar kolay! Temassız banka kartınızı aynı Antalyakartınız gibi tüm ulaşım araçlarında bulunan kart okuyuculardan okutarak biniş sağlayabilirsiniz. Kartınızı okuttuğunuz esnada cihazlarımız üzerinde Kredi Kartı yazısı ve çekilen ücret bilgisi görüntülenir ve çekim sağlanır.

Öğrenci Kent Kart kimlere verilir?

ÜCRETSİZ ULAŞIM HAKKI

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından verilen Şehit Ailesi Kartlarını validatöre tutmak suretiyle Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı toplu ulaşım araçlarından ücretsiz faydalanılır.


Öğrenci Kent Kart için ne gerekli?

İzmir Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi, kent içi toplu ulaşım ücret tarifesini oy birliğiyle güncelledi. Sadece 14.05.2023 Genel Seçiminden sonra akaryakıta gelen yüzde 97'lik zam ve artan maliyetler nedeniyle yapılan güncelleme ile tam biniş ücreti 13 TL oldu.