Anadolu Jet Müşteri Hizmetleri

Anadolu Jet Müşteri Hizmetleri Anadolu Jet Müşteri Hizmetleri, AnadoluJet müşteri hizmetlerine nasıl bağlanırım?, 0 850 333 2 538 ücretli mi?, AnadoluJet bilet nasıl iptal edilir?, AnadoluJet Müşteri Hizmetleri kaça kadar açık?, THY müşteri hizmetleri 24 saat açık mı?, AnadoluJet Türk Hava Yolları aynı mı?

Anadolu Jet Müşteri Hizmetleri

Rezervasyon işlemlerinizi web sitemizden (anadolujet.com), AnadoluJet mobil uygulamalarından, 0850 333 2538 numaralı çağrı merkezimizden, THY satış ofislerinden veya yetkili seyahat acentelerinden yaptırabilirsiniz.

AnadoluJet müşteri hizmetlerine nasıl bağlanırım?

Rezervasyon işlemlerinizi web sitemizden (anadolujet.com), AnadoluJet mobil uygulamalarından, 0850 333 2538 numaralı çağrı merkezimizden, THY satış ofislerinden veya yetkili seyahat acentelerinden yaptırabilirsiniz.

0 850 333 2 538 ücretli mi?

Online rezervasyonunuzun biletleme işlemlerini web sitemizde Online İşlemler başlığının içerisindeki Öde ve Uç üzerinden, 0850 333 2538 numaralı çağrı merkezimizden veya THY satış ofislerinden gerçekleştirebilirsiniz.

AnadoluJet bilet nasıl iptal edilir?

Yurtdışından Anadolu Jet'in 444'lü numarasına alternatif olarak 0850 302 54 93'lü çağrı merkezimizi yada 0850 333 25 38'li ücretsiz Anadolu Jet iletişim hattımızı arayabilirsiniz.

AnadoluJet Müşteri Hizmetleri kaça kadar açık?

Online kanallarımız (internet sitesi/mobil uygulama) aracılığıyla düzenlediğiniz e-biletinizin cezalı iptal/iade talebini, ilk uçuşunuza en geç 12 saat kalana kadar internet sitemiz aracılığıyla gerçekleştirebilirsiniz.

THY müşteri hizmetleri 24 saat açık mı?

Sizinle irtibata geçilerek tespit sonucu hakkında bilgi verilir ve 'müşteri memnuniyeti' çerçevesinde işlem tamamlanır. Tüm geri bildirimleriniz, raporlanarak hizmet kalitemizin yükselmesi için bizlere yön gösterir. Bu süreç içerisinde 7 gün 24 saat hizmet veren Müşteri İlişkileri ünitemiz ile irtibata geçebilirsiniz.

AnadoluJet Türk Hava Yolları aynı mı?

Geri bildiriminiz işlemde olduğu süre içinde 7/24 hizmet veren müşteri temsilcilerimizden 0850 333 0 849 / 0850 333 2 538 numaralı telefonları arayarak süreçle ilgili bilgi alabilirsiniz.

AnadoluJet aldığım bileti nasıl görebilirim?

29 Mart 2020'den beri Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan dış hat seferleri de düzenlemeye başlamıştır. Temmuz 2023 itibarıyla THY'den ayrılarak ayrı bir şirket haline getirildi. Kasım 2023'te şirketin adı AJET Hava Taşımacılığı A.Ş. olarak değiştirildi ve yeni bir logo tasarlandı.

AnadoluJet servisi var mı?

Yolcularımız, isim ve soyadı bilgilerinin yanı sıra ya Elektronik bilet numaralarını ya da sadece rezervasyon kodlarını (PNR) belirterek uçuş kaydına ulaşabilirler. Rezervasyon kaydında birden fazla yolcu olması halinde, ilgili kutucuk tıklanarak, işlemin sadece isim bilgisi girilen yolcu için yapılması sağlanabilir.

AnadoluJet hangi firmaya ait?

Servis Kalkış-Varış noktaları ile ilgili olarak detaylı bilgi için Servis Hizmeti sunan firma ile irtibata geçiniz. Servis hizmetleri AnadoluJet dışında firmalar tarafından sunulmaktadır. AnadoluJet servis hizmetlerindeki aksaklıklardan sorumlu değildir.

Anadolujet uçuş değişikliği nasıl yapılır?

AnadoluJet Web Sitesi'ni ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederiz. Web sitesinin sahibi Türk Hava Yolları A.O. olup, site üzerinde her tür organizasyon, kullanım ve tasarruf yetkisi Türk Hava Yolları'na aittir.

Uçak bileti iptal ücreti ne kadar?

Anadolu Jet Havayolları'ndan daha önce satın almış olduğunuz uçak biletlerinizi 0850 302 54 93 numaralı ücretsiz müşteri hizmetlerimiz aracılığı ile değiştirebilirsiniz.

Satın alınan uçak bileti iptal edilebilir mi?

Online iptaller dışında, çağrı merkezi üzerinden gerçekleştirilen iade işlemlerinde; hava yolu kuralları doğrultusunda varsa iptal-iade cezası ile birlikte yurt içi biletler için 60 TL, yurt dışı biletler için 200 TL işlem bedeli kesintisi uygulanmaktadır.

AnadoluJet bilet iptal edilebilir mi?

Biletin iptali mümkün olsa bile paranızın tamamını geri alamayabilirsiniz. Genelde, havayolları iptal etmek için bir işlem ücreti alıp paranın geri kalanını iade eder. Bu işlem ücreti havayolundan havayoluna değişiklik gösterir.

AnadoluJet bilet iptali para iadesi ne kadar?

AnadoluJet EkstraJet Sınıfında Bilet Değişikliği ve İptali

Uçuşa 2-12 saat kala ve 12 saatten fazla süre kaldığında; biletinizde değişiklik yapmak isterseniz 50 ceza ve işlem ücreti olarak yine 15 TL sizden tahsil edilecektir. 0-2 saat kala uçuşunuzda iptal iade işlemi gerçekleştirmenize izin verilmemektedir.


AnadoluJet uçakta ne ikram ediyor?

Orijinal baz ücret seviyesinden daha düşük bir baz ücret seviyesine değişiklik yapılırsa baz ücret farkı yolcuya iade edilmez. Değişiklik işlemine müsaade edilen tüm paketlerde 120 TL biletleme servis ücreti tahsil edilmektedir. Değişiklik işlemlerinde baz ücreti farkı varsa ayrıca tahsil edilir.

0850 333 0849 kimin?

Dış hat uçuşlarımızda (Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti dahil) ücretsiz olarak sandviç, meyve suyu, çay, kahve ve su ikram edilmektedir. İç hat ve Adana – Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti uçuşlarımızda ise paketli su ikramı bulunmaktadır.

444 08 49 kimin numarası?

THY 0850 333 0849 Saat.

THY WhatsApp hattı var mı?

Türk Hava Yolları müşteri hizmetleri numarası: 0850 333 0849 ya da 444 08 49 şeklinde olmaktadır. Bu numarayı arayarak normal bağlanma ya da hızlı ve direk bağlanma işlemlerini yapmış olursunuz.

AnadoluJet uçak ikramı var mı?

Türk Hava Yolları akıllı seyahat asistanı ile yardıma ihtiyacınız olan konularda WhatsApp üzerinden iletişime geçmek için bağlantıyı ziyaret edebilirsiniz. Görüntülü çağrı merkezimize ulaşmak için lütfen tıklayınız. tıklayınız. Bu kanaldan işaret dili hizmeti de sunulmaktadır.

Anadolu jeti kim aldi?

AnadoluJet ile yapacağınız tüm dış hat uçuşlarda standart ücretsiz ikramımızın yanında "Yemek Seçimi" hizmetinden de ücret karşılığı faydalanarak daha keyifli bir seyahat gerçekleştirebilirsiniz.