Antalya Da Kaç Tane Otogar Var

Antalya Da Kaç Tane Otogar Var Antalya Da Kaç Tane Otogar Var, Antalya otogar hangi ilçede?, Antalya otogar merkezde mi?, Türkiye'de kaç tane otogar var?, Antalya yeni otogar nereye yapılacak?, Antalya otogarın ismi nedir?

Antalya otogar hangi ilçede?

Antalya Otogarı (Antalya Otobüs Terminali), Antalya ili Kepez ilçesi Yenidoğan Mahallesi' nde bulunan bir kent otogarıdır. Antalya Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminali adıyla da bilinen otogar, 1996 yılında hizmete girmiştir.

Antalya otogar merkezde mi?

Ulusal ve bölgesel noktalara giden otobüsler - Antalya Şehirlerarası Otobüs Terminali. Antalya şehir merkezinin 4 km kuzeyinde (2.5 mi) bulunan terminal, Akdeniz Bölgesi orta kesim kıyılarının tamamı için bir ulaşım merkezi görevi görmektedir.


Türkiye'de kaç tane otogar var?

Türkiye'de aktif 300'den fazla otogar bulunuyor. Bunların bir kısmı küçük çaplı ve ağırlıklı olarak ilçeler arasında çalışıyor olsa da çoğu büyük tesislere sahip.

Antalya yeni otogar nereye yapılacak?

Antalya-Burdur Karayolu üzerinde, Yeşilbayır Mahallesi sınırları içindeki 100 dönümlük arazi üzerine kurulacak yeni otogar için tapu devri Döşemealtı Belediyesi'nde gerçekleştirildi. Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, otogar yapılması şartıyla tapuyu Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'e verdi.

Antalya otogarın ismi nedir?

Antalya Şehirlerarası Otobüs Terminali, Antalya ili'nin Kepez ilçesinde bulunan otobüs terminalidir. Ana çatısı altında şehirlerarası yolcu terminali, giden yolcu peronları ve ilçeler terminali adında üç bölümü bulunmaktadır.

Akdeniz Üniversitesi Otogara yakın mı?

Şehirlerarası Otobüs Terminali ile Kampüs arası 2-3 km. olup, taksi ücreti 15 TL civarındadır. Bazı seyahat firmalarının servisleri Kampüs içerisine girmektedir. Bu servislerden yararlanmak isteyen katılımcılara bilet alırken Kampüse servis olup olmadığını sormaları tavsiye edilir.

Antalya şehir içi otobüs kaç TL?

Antalya Büyükşehir Belediyesi, toplu taşıma ücretlerine 15 Mart 2023 tarihinde zam yapmıştı. Bu tarihten itibaren geçerli olan yeni tarifeye göre, şehir içi toplu taşımada tam bilet 9, 60 lira, emekli ve öğretmen taşıma ücreti 8,40 lira, öğrenci 4 lira, aktarma ücreti ise 3 liraya çıkarılmıştı.

Antalya Otogar ve kemer arası kaç km?

Antalya - Kemer Arası Otobüs

Antalya ile Kemer arasındaki mesafe 39 km km'dir ve en hızlı seferimizle yaklaşık 30 dakika kadar sürmektedir.


Antalya Otogar hangi firmalar var?

İstanbul Bayrampaşa'daki Büyük İstanbul Otogarı'nda 25 dakikaya kadar ücretsiz olması gereken otoparktan ücret alınması nedeniyle başlayan tartışma sürüyor. Otogar Esnaflar Derneği, yaşadıkları sorunlara ilişkin hazırladıkları dosyayı 31 Ağustos günü İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'a sundu.

Türkiye'nin en büyük otogarı hangisi?

Büyük İstanbul Otogarı, 230.000 m²'lik arazi üzerine üç kat olarak inşa edilmiş olup, toplamda 270.000 m² kullanım alanı Türkiye'nin ve Avrupa'nın en büyük, dünyanın en büyük 3. otogarı konumundadır.

Türkiye'nin en büyük otogarı nerede?

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından açılan mimari proje yarışması kapsamında birincilik ödülüne layık görülen proje Hazan Mimarlık tarafından, Y. Mimar, Rest. Uzmanı Yakup Hazan ve İlhami Özköse'nin ortak çalışması ile gerçekleştirilmiştir.

AŞTİ otogar nereye bağlı?

Antalya Otogarı Hakkında

İl ve ilçe olarak iki bölümden oluşan Antalya Terminali, 1996 yılında hizmete açılmıştır.


Antalya Otogarı kim yaptı?

Ticari ve özel otomobiller için 25 dakikaya kadar ücretsiz olacak terminal otoparkında, 1 saate kadar kalacak otobüsler 16 lira, özel otomobiller 8 lira, ticari otomobiller ise 4 lira ödeyecek. 12 saate kadar her saat için otobüslerden 3 lira, özel ve ticari otomobillerden 1 lira ilave ücret alınacak.

Antalya yeni otogar kaç yılında açıldı?

Antalya Havaalanı ile Otogar Arası Kaç Km? Antalya Havalimanı Otogar transfer mesafesi 20 km'lik bir yolu kapsar. Number One Transfer gücensi, konforu ve rahatlığı ile 25 dakika gibi kısa bir sürede ulaşım sağlayabilirsiniz.

Antalya Otogar ne zaman açıldı?

Antalya Havalimanı'na otobüsle gitmeye karar verdiyseniz 600 ve 800 numaralı hatta ait olan belediye otobüslerinden birisini tercih etmeniz gerekiyor. 600 numaralı belediye otobüsü, şehir merkezinden kalkarak havalimanı ile otobüs terminali arasında sıklıkla sefer yapıyor.

Antalya Otogar kaç dakika ücretsiz?

ANTALYA MERKEZ YERLEŞKESİ

Üniversitemizin ana yerleşkesi Dumlupınar Bulvarı ile Uncalı semti arasında yer alan bölgede kurulmuştur. Yerleşkemizde Rektörlük ve yönetim birimlerinin yanı sıra 20 Fakülte, 7 Enstitü, 3 Meslek Yüksekokulu, 1 Yüksekokul ve 1 Konservatuvar yer almaktadır.


Antalya havaalanı ile otogar arası kaç km?

Antalya Otogarı'ndan otobüs duraklarına geçiş yapın ve 600 numaralı otobüslere binin. Tıp Fakültesi durağına vardığınızda inin. Böylece Akdeniz Üniversitesi Kampüsüne ulaşmış olacaksınız.

Antalya havalimanından otogara nasıl gidilir?

1981 yılında Antalya Kepez yöresindeki Göğüs Hastalıkları Hastanesi'nde klinik bilimler eğitimine başlanmıştır. 1981 yılında Akdeniz Üniversitesi'nin kuruluşu ile adı Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi olarak değiştirilmiştir.

Antalya Akdeniz Üniversitesi hangi semtte?

Toplantıda yapılan görüşmelerin ardından ücretlere yüzde 50'nin üzerinde zam geldi. Zamla birlikte 9 lira 60 kuruş olan tam ücret 15 liraya, 4 lira olan öğrenci ücreti 6.5 liraya, 8 lira 40 kuruş olan emekli ve öğretmen ücreti ise 14 liraya yükseltildi. Zamlarla birlikte aktarma ücreti de 5.5 lira oldu.

Antalya otogardan kampüse nasıl gidilir?

Antalya'da toplu ulaşıma yüzde 56 zam kararı alındı. Büyükşehir Belediyesince alınan kararla 9 TL 60 kuruş olan tam ücret 15 TL'ye, 4 TL olan öğrenci ücreti 6,5 TL'ye, 8 TL 40 kuruş olan indirimli ücret ise 14 TL'ye yükseldi.