Bargello 122 Neyin Muadili

Bargello 122 Neyin Muadili Bargello 122 Neyin Muadili, 122 Bargello hangi parfümün muadili?, Bargello Parfüm 122 ne kokuyor?, Bargello 122 numara hangi koku?, Trendyol Bargello 122 Hangi parfüm?, Boss Intense parfüm nasıl bir koku?, Bargello 122 parfüm fiyatı ne kadar?

Bargello 122 Neyin Muadili

Cevap: Merhaba 122 Boss intense 112 Absolutely irresistible muadili efendim . Bargello ürünlerini satan bir kaç satıcı mevcut .

122 Bargello hangi parfümün muadili?

Cevap: Merhaba 122 Boss intense 112 Absolutely irresistible muadili efendim . Bargello ürünlerini satan bir kaç satıcı mevcut .

Bargello Parfüm 122 ne kokuyor?

Cevap: Merhaba 122 kodlu ürün boss intense woman muadili efendim. Pudra çiçek hafif meyve içerikli orta yoğunlukta . Dört mevsim çok rahatlıkla kullanabileceğiniz her tene her tarza uyabilecek en favori kadın kokumuzdur. Trendyol parfüm kategorisinde 1. sırada yer alır.

Bargello 122 numara hangi koku?

Bargello 122 parfüm orta notalarında da yoğun koku deneyimi yaşatır. Parfümün orta notalarında vanilya, paçuli, beyaz misk gibi sıcak baharatlı notalar hakimiyet kurar. Bu özel karışım sayesinde parfümün kalıcılığı artarken aynı zamanda hoş bir koku deneyimi yaşamanızı sağlar.


Trendyol Bargello 122 Hangi parfüm?

Cevap: Merhaba, Armani Si Passione (kırmızı olan) muadil kokusu mevcut, sayfamızda A122 olarak bulunabilir.

Boss Intense parfüm nasıl bir koku?

122 KODLU ÜRÜNÜMÜZ inisiyatif sahibi kadınlar için yaratılmış sıcak ve şehvetli bir koku; aynı anda hem güçlü hem de kadınsı olmayı kontrol ediyor.Vanilla Orchid'in kalp notası, tabanındaki notaların sıcaklığını ve derinliğini vurgular; kehribar ve misk.Açılış, bir tutam baharatla taze ve şeffaftır; oksijen akordu, ...

Bargello 122 parfüm fiyatı ne kadar?

Ürün İçeriği : Karşı konulmaz ve bağımlılık yapacak bir koku, cazibenin kendisi kadar unutulmaz.. Ballı Şeftalinin zarif notası, hassas Frezya çiçeği, büyüleyici Osmanthus çiçeği ve daha da yoğunlaşan kavrulmuş Kakao ile duygular baştan çıkıyor. The Scent Intense For Her ile afrodizyak içerikler iki kat arttırılıyor!

Bargello 122 fresh mi?

50 ML, kategorisine ait BARGELLO 122 KADIN 50 ml PARFÜM EDP ORIENTAL sadece 290,00 ₺.

Bargello 112 bayan hangi koku?

İçeriğinde: Mandalina, Greyfurt gibi turunçgillerden oluşup patchouli, Sandal Ağacı ve Deniz notaları bulunmaktadır Hem spor hem de Casual kıyafetlerde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Firmamızın en çok bilinen tercih edilen kokularındandır. Bargello parfüm'ün en çok tercih edilen fresh koku ailesine ait Erkek parfümüdür.

Oriental koku ne demek?

Eşsiz bitkilerin kokularıyla oluşan Bargello 112 Floral EDP 50 ml kadın parfüm içindeki fresh meyve, şeker, sıcak baharat, beyaz çiçeksi kokularıyla hoş bir deneyim sunar.

Oryantal kokular ne demek?

Oriental parfüm ne demek? Baharatlı ve odunsu notalarına sahip kokular Oriental parfüm ailesine aittir. Vanilya, misk, amber, pudra, zencefil, tarçın, sandal ağacı ve paçuli gibi notalar oriental parfüm ailesine girer. Daha yoğun ve kalıcı kokuya sahiptir.

Good Girl parfüm ne kadar?

Oryantal koku ailesi zengin egzotik kokulardan oluşur. Oryantal kokuları düşündüğünüzde otlar ve baharatlar veya kuru, tozlu, reçine notaları düşünebilirsiniz. Gösterişli ve çarpıcı olan bu notalar çoğu zaman kehribar veya tatlı notalarla yumuşatılır. Bu aileyi egzotik ve baştan çıkarıcı olarak tanımlamak yaygındır.

Floral parfüm ne demek?

Floral kokular: Tatlı çiçek kokuları esaslıdır, kadınsı bir koku üretir. Oryantal kokular: Daha yoğun, vanilya ve egzotik bitkiler gibi misk kokularının birleşiminden oluşur. Orman kokuları: Yoğun, baharatlı ya da yanık patchouli (silhat) ya da deri kokulu bile olabilir.

Bargello 122 bayan hangi muadil?

Kurumsal faturaya uygun! Cevap: Merhaba 122 Boss intense 112 Absolutely irresistible muadili efendim . Bargello ürünlerini satan bir kaç satıcı mevcut .

Bargello 384 ne kokuyor?

Bargello 384 parfüm içerisinde turunçgil ve çiçek esansları barındırır. Böylece meyveli, ferah ve şekerli bir kokuya sahip olmanızı sağlar. Tüm ciltler için uygun olan bu model her yaştan kadınlar tarafından tercih edilebilir. Günlük kullanıma uygun olan ürünü istediğiniz sıklıkta kullanabilirsiniz.

226 Bargello ne kokusu?

İçeriğinde: Badem, Kahve, Portakal Çiçeği, Yasemin, Şeftali, Vanilya, Sandal ağacı bulunmaktadır. Kahve ve meyve parçaçıkları tatlı kahvemsi kokusu özelliği ön plana çıkmaktadır. Hem spor hem de Casual kıyafetlerle rahatlıkla kullanılabilir.

Bargello 122 nasıl bir koku?

Balsamlı, pudralı, vanilya, sıcak baharat, beyaz çiçek, odunsu BARGELLO KADIN PARFÜM 122 ORİENTAL 50 ML EDP Bargello 122 Oriental Edp 50 ml kadın parfüm içerisinde bulunan balsam, pudra, vanilya, sıcak baharat, beyaz çiçek ve odunsu notaları ile benzersiz bir koku ...

Erkekler en çok hangi parfümü sever?

Vanilyanın Cazibesi

Yumuşak, neredeyse tatlı, güçlü ve yoğun bir etkisi olan vanilya, erkeklerin beğendiği parfümlerin hemen hemen hepsinde kullanılmış. Bunun nedeni, vanilyanın dünyanın her yerinde evrensel bir mutluluk duygusu yaşatması olabilir.


Hugo Boss kadın nasıl bir koku?

Hugo Boss kadın parfüm çeşitlerinden Femme, romantik kadınlar için tasarlanır. Hassas, cömert ve seksi hisleri ile teninize çiçeksi ve meyveli bir dokunuşta bulunur. Kalp notasında menekşe, gül ve Madagaskar yasemini özü bulunan bu parfüm hafif aromasıyla günlük kullanıma uygun bir alternatiftir.

Bargello 128 ne kokusu?

Cevap: Merhaba Tatlı baharat içerikli oriental bir koku .

Bargello 222 ne kokusu?

Bargello 122 Oriental EDP 50 ml Kadın Parfüm Özellikleri

Bargello 122 kadın parfümünde balsam var. Bu içerik sayesinde tatlı bir koku hissediliyor. Bunun yanı sıra parfümde vanilya hissedilir halde oluyor. Bargello kadın parfümü; pudra, sıcak vanilya, beyaz çiçek kokuları ile etkili bir hissiyat veriyor.