Beşiktaş Otobüs Durakları

Beşiktaş Otobüs Durakları Beşiktaş Otobüs Durakları, 30 a hangi duraklardan geçiyor?, 40 T hangi duraklardan geçiyor?, Beşiktaş hangi Otobüs gidiyor?, Beşiktaş Akaretler hangi Otobüs gider?

30 a hangi duraklardan geçiyor?

Özellikle; Taksim, Sarıyer, Mecidiyeköy, Kadıköy başta olmak üzere merkezi konumda olan pek çok ilçeden rahatlıkla Beşiktaş'a ulaşılabilmektedir. 62, 30A, 29C, 27E, 129T, 43R, 559C, 58A, 41E, 63, 29D, 27SE, İST-19, 58N, U2, 36L, 40B numaralı otobüsler ile Beşiktaş Meydan durağına kolayca ulaşabilirsiniz.

40 T hangi duraklardan geçiyor?

40, Beşiktaş bölgesinde bulunan Akaretler konumuna giden son Otobüs aracıdır.

Beşiktaş hangi Otobüs gidiyor?

30M Otobüs Saatleri - İETT 30M Kalkış Saatleri, Durak İsimleri ve Geçtiği Durakları 30M BEŞİKTAŞ - MECİDİYEKÖY Metrobüs hattı, İETT bünyesinde İstanbul'da hizmet veren bir otobüs hattıdır. Bu hat, İstanbullular tarafından en çok tercih edilen otobüs hatlarından birisi durumundadır.

Beşiktaş Akaretler hangi Otobüs gider?

Beşiktaş Metro İstasyonu, İstanbul metrosunun M7 hattında bulunan Beşiktaş Meydanı altında, Barbaros Bulvarı, Dolmabahçe Caddesi ve Çırağan Caddesi'nin tam kesiştiği noktada yer alan bir yeraltı metro istasyonudur.


31e hangi duraklardan geçiyor?

28 otobüs hattının ilk durağı Beşiktaş Meydan / Kabataş Yönü olup son durağı Topkapi durağıdır. 28 (Beşiktaş Meydan -Topkapi), her gün çalışıyor.

30M Beşiktaşa gider mi?

Toplu taşıma ile Beşiktaş'a ulaşmak için, metro hattı tercih edilebilir. Bunun için, en yakın metro bağlantısına ulaşıp oradan M2 Yenikapı- Hacıosman metro hattına geçmeniz gerekmektedir. Bu hat üzerinden Taksim durağında inerek oradan dolmuşlara binip Beşiktaş'a geçebilirsiniz.

38 T hangi duraklardan geçiyor?

Akaretler, İstanbul'un Beşiktaş ilçesinde bulunur. Semt ismini Akaretler Sıraevleri'nden alır.

49g hangi duraklardan geçiyor?

Akaretler, Beşiktaş ile Maçka arasında kalır. Beşiktaş'ta yer alan Dolmabahçe Sarayı'nın tam karşısındaki o tatlı sert yokuşla Akaretlere ulaşmanız mümkün. Deniz Müzesi'nin tam karşısında yer alan otobüs durağında otobüsten inerek kolayca mahalleye yürüyebilirsiniz.

36 ES hangi duraklardan geçiyor?

40, Beşiktaş bölgesinde bulunan beşiktaş-taksim dolmuşu konumuna giden son Otobüs aracıdır.

Beşiktaş hangi metro durağı?

Metrobüs hattı üzerinden Beşiktaş'a gitmek isteyen bir kişi 34AS ya da 34BZ araçlarından herhangi birisine binerek Zincirlikuyu durağında inerek, metrobüsün hemen ağzında bulunan dolmuşlar ya da burada bulunan Otobüsler ile 'Çarşı' ya da 'Meydan' durağında inerek Beşiktaş'a ulaşabilir.

28 Beşiktaş nereden kalkıyor?

Yıldız Parkı'na giden otobüs numaraları 22 ve 22E olarak bilinmektedir.

Beşiktaş için hangi metro?

25G, Şişli bölgesinde bulunan Mecidiyeköy-Beşiktaş güzergahı konumuna giden son Otobüs aracıdır.

Akaretler nerede hangi semtte?

37T otobüs hattının ilk durağı Gümüşsuyu Peron - Peron Yönü olup son durağı Çirçir Metro - Son Durak Yönü durağıdır. 37T (Gümüşsuyu Peron -Çirçir Metro), her gün çalışıyor.

Beşiktaş Akaretler nereye bağlı?

38B otobüs hattının ilk durağı Fevzi Çakmak Mahallesi - Küçükköy Yönü olup son durağı Vezneciler - Sondurak Yönü durağıdır. 38B (Fevzi Çakmak Mahallesi -Vezneciler), hafta içi çalışıyor.

Beşiktaş Taksim hangi otobüs?

36G (İETT)

36G otobüs hattının ilk durağı Beşiktaş Peronlar olup son durağı Sultangazi Peronlar - Son Durak Yönü durağıdır.


82 nereye gider?

Beşiktaş, İstanbul ilinin bir ilçesidir. Adını İstanbul'un en eski semtlerinden biri olan Beşiktaş semtinden alır. 8,4 km uzunluğunda sahili olduğu İstanbul Boğazı'nın Rumeli yakasında yer alan ilçe batıda Şişli ve Kâğıthane, güneybatıda Beyoğlu, kuzeyde Sarıyer ilçeleriyle komşudur.

32m hangi duraklardan geçiş?

M7 (Yıldız – Mahmutbey) Metro Hattı, İstanbul'un Avrupa Yakası'nda, ilk istasyonu Kabataş, son istasyonu ise Saadetdere olan 48 km uzunluğunda ve 33 istasyonlu tam otomatik sürücüsüz metro hattıdır. Hat, doğu-batı aksında Haliç'in kuzeyindeki ilçeler arasında önemli bir bağlantı teşkil etmektedir.

41st hangi duraklardan geçiyor?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin “150 Günde 150 Proje” maratonu kapsamında, Kabataş -Mahmutbey Metro Hattı'nın Fulya ve Yıldız istasyonları hizmete açıldı. Böylelikle M7 Yıldız-Mahmutbey Metro Hattı 17 istasyonu ile 19,2 kilometre uzunluğa ulaştı.

Beşiktaşa hangi Metrobüs?

İETT 62G otobüs Hattı Saatleri ve Durakları (Güncellenmiş)

62G otobüs hattı (Beşiktaş Peronlar -Emniyettepe), Beşiktaş Peronlar durağından başlayıp Emniyettepe - Son Durak Yönü durağına gidene kadar 41 duraklar geçiyor.


Yıldız parkına hangi otobüs gider?

28T otobüs hattının ilk durağı Beşiktaş Meydan / Kabataş Yönü olup son durağı Topkapi durağıdır. 28T (Beşiktaş Meydan -Topkapi), her gün çalışıyor.