Bodrum İstanbul Arası Kaç Km

Bodrum İstanbul Arası Kaç Km Bodrum İstanbul Arası Kaç Km, İstanbul Bodrum yeni yol kaç saat?, İstanbul Bodrum arası otobüsle kaç saat sürer?, Istanbuldan bodruma giderken hangi illerden geçilir?, İstanbul Bodrum arası uçakla kaç dakika?, İstanbul Bodrum Osmangazi Köprüsü'nden kaç para?

İstanbul Bodrum yeni yol kaç saat?

BODRUM - İSTANBUL ARASI KAÇ KM, KAÇ SAAT? Esenler, İstanbul ile Bodrum, Muğla arası 716 Km. Bu mesafe arabayla yaklaşık olarak 8 saat 29 dakika sürecektir. Uçak ile seyahat etmeyi planlıyorsanız, 468 Km olan yolculuğu yaklaşık olarak 1 saat 7 dakika sürede tamamlayabilirsiniz.

İstanbul Bodrum arası otobüsle kaç saat sürer?

İstanbul - Bodrum arası en hızlı seferimiz yaklaşık 9 saat 45 dakika saat sürmektedir.

Istanbuldan bodruma giderken hangi illerden geçilir?

Bodrum'a İstanbul'dan geliyorsanız, Yenikapı'dan hızlı feribot ile Bandırma'ya geçebilir, buradan da sırasıyla Balıkesir, Manisa, İzmir, Söke, Milas üzerinden Bodrum'a ulaşabilirsiniz. Ankara'dan ise, Afyon, Denizli, Aydın üzerinden Bodrum'a ulaşım mümkün.

İstanbul Bodrum arası uçakla kaç dakika?

İstanbul-Bodrum arası uçuş mesafesi toplam 481 kilometre. İki şehir arasındaki uçak yolculuğu 1 saat 30 dakika sürüyor.


İstanbul Bodrum Osmangazi Köprüsü'nden kaç para?

Geçiş garantili otoyol ve köprü ücretleri, 2023 yılında değişmedi. İstanbul - İzmir otoyolu 1.sınıf araçlar için Osmangazi Köprüsü'nden gidilerek 459 TL, ikinci sınıf araçlar için 733 TL, üçüncü sınıf araçlar için ise 871 TL tutuyor.

İstanbul Bodrum deniz yolu kaç saat?

İstanbul - Bodrum arası toplam mesafe 395 deniz milidir. Yelkenli yatlar için ortalama seyir süresi 49 saat ile 79 saat arasındadır.

Bodrum İstanbul arası kaç TL?

Bodrum - İstanbul arası otobüs bileti fiyatları 999.00 TL'den başlamaktadır. Bu seferler için ortalama bilet fiyatları yaklaşık olarak 1199.00 TL'dir.

İstanbul Bodrum kaç TL?

İstanbul-Bodrum arası köprü ve otoyol geçiş ücretleri ne kadar? Buna göre İstanbul'dan yola çıkan bir sürücü 800 TL otoyol ve köprü ücreti ödeyerek Bodrum'a gidebilir. İstanbul Muğla arası kaç tl benzin yakar? Esenler, İstanbul ile Bodrum, Muğla arası 716 Km.

İstanbul Bodrum araba ile kaç TL?

Kışın yağmurlarla yağış alan Bodrum'da kar yağışı oldukça nadir görülür. Bodrum'a gitmek için yaz mevsiminin en sıcak havalarının görüldüğü haziran, temmuz ve ağustos aylarından ziyade nisan, mayıs, eylül ve ekim aylarını tercih edebilirsiniz.

Bodruma hangi ayda gidilir?

Milas-Bodrum Havalimanı (IATA: BJV, ICAO: LTFE), Muğla ilinin Milas ilçesinde bulunan uluslararası havalimanıdır. Bodrum ilçesine de hizmet vermektedir.

Bodruma en yakın havaalanı hangisi?

ucuz İstanbul - Bodrum otobüs bileti 749,00 TL'dir.

İstanbul Bodrum otobüs bileti ne kadar?

1.563 TL Başlangıç Fiyatıyla İstanbul-Bodrum Arası Uçak Biletleri | Skyscanner.


Bodrum İstanbul uçak kaç lira?

Osmangazi Köprüsünün Avantajı

Osmangazi Köprüsü ve 12.6 kilometrelik Gebze-Altınova otoyolu, körfez geçişini 90 kilometreden 12 kilometreye düşürmekte. Yani 78 kilometre azaltıyor. Osmangazi Köprüsü'nün bir diğer alternatifi olan feribotla geçiş 45-60 dakika sürerken, köprüde bu süreyi 6 dakikaya indirmek mümkün.


İstanbul Bodrum arası uçak bileti kaç para?

İstanbul-İzmir Otoyolunda başlangıç ve bitiş arasındaki gişelerden motosikletler 321 TL, binek otomobiller 459 TL, hafif ticari araçlar 733 TL, 3 akslı yolcu otobüsleri vb araçlar 871 TL, 4-5 akslı kamyonlar 1.155 TL, 6 ve üzeri akslı ağır tonajlı kamyon ve tırlar ise 1.456 TL ödüyor.

İstanbul Bodrum arası uçak bileti ne kadar?

İstanbul-İzmir arası yol arabayla tek yön gidildiğinde sadece benzin ve ücretli yollara ödenen para bin 180 lira. Yani ziyaret amaçlı veya zorunluluktan dolayı İstanbul'dan İzmir'e gidip geri dönecek biri bu seyahati arabayla yaptığı takdirde 10 Mart 2022 fiyatlarıyla 2 bin 360 lira ödeyecek.

Osman Gazi Köprüsü yolu ne kadar kısaltıyor?

Çeşme – Bodrum limanları arasında gerçekleştirdiğimiz açıkdeniz yelken yolculuğunda bizimle birlikte tecrübenizi artırabilirsiniz. Yolculuğumuz yaklaşık 110 deniz mili olup tahmini 16 saat sürmektedir.

İstanbul İzmir otobanı kaç TL 2023?

3 Mil Kaç km? 3 mil 4,828032 km'dir.

İstanbul İzmir araba ile kaç TL?

Yolculuğumuz yaklaşık 90 deniz mili olup tahmini 12 saat sürmektedir.

Çeşme Bodrum arası tekne ile kaç saat?

Yolculuğunuz boyunca pencerenizden güzel manzaraları izlerken kendinize bu seçimi yaparak doğanın korunmasını sağladığınızı hatırlatabilirsiniz. İstanbul Avrupa - Bodrum arasında yapılan tren yolculuğu, uçak veya araba ile yapılan aynı yolculuk ile karşılaştırıldığında tren 30 kata kadar daha az CO2 yayar.

Denizde 3 mil kaç km?

İstanbul - Fethiye arası mesafe kaç km? İstanbul - Fethiye arası yaklaşık olarak 859 km'dir. Kamil Koç ile İstanbul - Fethiye seyahatiniz tahmini olarak en az 10 saat 25 dakika saat sürer. Bu durum hava ve trafik koşullarına bağlı olarak değişkenlik gösterebilmektedir.

Marmaris Bodrum arası tekne ile kaç saat?

Muğla - Bodrum arası yaklaşık olarak 115 km'dir.

İstanbul'dan Bodrum'a tren var mı?

Dalaman ve Bodrum arası yaklaşık olarak 195 kilometredir. İki tatil merkezi arasında araçlarla 2 saat 30 dakika içinde ulaşım sağlamak mümkündür.