Bolu Ankara Arası Kaç Km

Bolu Ankara Arası Kaç Km Bolu Ankara Arası Kaç Km, Bolu Ankara arası arabayla kaç saat?, Ankara Bolu Dağı arası kaç km?, Ankara Bolu hangi yoldan gidilir?, Bolu İstanbul arası ne kadar sürüyor?, Ankara Bolu arası kaç TL?

Bolu Ankara arası arabayla kaç saat?

Ankara Bolu arasındaki karayolu mesafesi 187 km'dir. Bu nedenle yaygın olarak tercih edilen ulaşım vasıtası özel araçtır. Özel aracınızı kullanarak bu yolculuğu yaklaşık 2 saatte tamamlayabilirsiniz.

Ankara Bolu Dağı arası kaç km?

BOLU - ANKARA ARASI KAÇ KM? Bolu ile Ankara arası karayolu mesafesi 187 km'dir.


Ankara Bolu hangi yoldan gidilir?

Ankara şehir merkezinden yola çıkarak Bolu şehir merkezine özel araçları aracılığı ile ulaşım sağlamak isteyen ziyaretçiler, Anadolu Otoyolu ve 0-4 ücretli yolları üzerinden ya da Ankara Bolu Yolu ve D750 ücretsiz yolları üzerinden ulaşımlarını gerçekleştirebilir.

Bolu İstanbul arası ne kadar sürüyor?

Bolu İstanbul güzergahını kullanacaklar için, araba ile Bolu İstanbul arası 260 kilometredir. Özel araçla seyahat ederken bu yolu kullanacaklar için İstanbul Bolu arası Kuzey Marmara otoyolu üzerinden 2 saat 57 dakika, O-4 yolu üzerinden yaklaşık 3 saat 10 dakika sürmektedir.

Ankara Bolu arası kaç TL?

Bolu - Ankara arası yaklaşık olarak 153 km'dir.

Bolu Ankara bileti ne kadar?

Ankara - Bolu arası toplam 186 kilometre. İki konum arasındaki otobüs yolculuğu 2 saat 30 dakika sürüyor.

Bolu Ankara yakın mı?

Otoyol Çamlıca'dan başlayıp Akıncı Hava Üssü'nde (Mürted) biter ve çift yönlü olup üçer şeritten toplam altı şeride sahiptir. İstanbul,Kocaeli, Sakarya, Düzce ve Bolu,Ankara'dan geçen bu yolda seyahat ücretlidir.

Boludan sonra Ankara kaç saat?

Bolu'nun, batısında Düzce ve Sakarya, güneybatısında Bilecik ve Eskişehir, güneyinde Ankara, doğusunda Çankırı, kuzeyinde Zonguldak ve kuzey doğusunda Karabük İlleri yer alır. İl sınır uzunluğu 621,4 km.dir.

Ankara Bolu arası otoban var mı?

Bolu Dağı Tüneli 3 geliş, 3 gidiş şeritli olmak üzere, çift tüp olarak inşa edilmiştir. Ankara yönüne doğru olan sağ tüp 2 bin 788 metre, İstanbul yönündeki sol tüp ise 2 bin 954 metre uzunluğundadır.

Bolu Hangi şehre yakın?

Ankara ve Bolu arasındaki mesafe 187 km kilometre. Ankara'dan Abant gezilecek yerler için yola çıkanlar, kiralık araba için Ankara araç kiralama fırsatlarına göz atabilir ve Anadolu Otoyolu/O-4 üzerinden 2 saat 1 dakika içerisinde şehre ulaşıp, Abant gezilerine başlayabilirler.

Bolu Dağı Tüneli Ankara arası kaç km?

Ankara - Bolu arası en hızlı seferimiz yaklaşık 1 saat 35 dakika saat sürmektedir.

Ankara Bolu Abant arası kaç km?

Bursa - Bolu arası yaklaşık olarak 299 km'dir.

Bolu Ankara otobüs ile kaç saat?

Bolu - Adana arası yaklaşık olarak 588 km'dir.

Bolu Bursa yakın mı?

Yedigöller Ankara'ya (Eryaman'dan) 202 km. Ulaşım açısından Bolu'ya kadar bir problem yok. Otobandan basıp gidiyorsunuz.

Bolu Adana'ya yakın mı?

Kamil Koç ile Kastamonu - Bolu yolculukları ekonomik ve konforludur. İki şehir arasındaki mesafe 260 km km'dir ve seyahat etmek yaklaşık 3 saat 30 dakika saat kadar sürer.

7 göller Ankara arası kaç km?

UKOME toplantısında alınan yeni karara göre 24 Temmuz 2023 Pazartesi itibarıyla tam bilet 15 lira, öğrenci bileti 7,5 lira, öğrenci abonmanı ise aylık sınırsız 220 lira olarak belirlenmiştir.

Bolu Kastamonu yakın mı?

400 Km Arabaya Kaç Saat Sürer

400 km'lik bir mesafeyi kat etmek için gereken süre, aracınızın hızına ve trafik koşullarına bağlıdır. Ortalama olarak, saatte 90 km hızla giden bir araçla 400 km'yi 4 saat 40 dakikada kat etmek mümkündür.


Düzce Ankara arası kaç para?

Bolu dört mevsim ziyaret edilebilen bir kenttir. Nefes kesen güzelliği ile Yedigöller gerek bahar gerekse kış aylarında ziyaret edilebilirken Abant misafirlerine eşsiz manzaralar sunmaktadır. Kayak yapmak isteyenler de kış aylarında Kartalkaya Kayak Merkezi'ne gelerek keyifle sporun tadını çıkartabilirler.

Ankara Tam bilet kaç lira?

Anadolu Otoyolu güzergahı İstanbul'dan başlayarak Kocaeli, Sakarya, Düzce ve Bolu'dan geçip Ankara'ya ulaşmaktadır.

Bolu tam bilet ne kadar?

Bolu - İstanbul arası otobüs bileti fiyatları 350.00 TL'den başlamaktadır. Bu seferler için ortalama bilet fiyatları yaklaşık olarak 450.00 TL'dir. Bolu yönünden - İstanbul istikametine nasıl gidilir?