Burdur Bucak Kaç Kilometre

Burdur Bucak Kaç Kilometre Burdur Bucak Kaç Kilometre, Burdur ile Bucak arası kaç?, Burdur Bucak arası kaç para?, Antalya ile Burdur Bucak arası kaç kilometre?, Isparta Bucak arası kaç?

Burdur ile Bucak arası kaç?

Burdur - Bucak arası yaklaşık olarak 45 km'dir. Kamil Koç ile Burdur - Bucak seyahatiniz tahmini olarak en az 40 dakika saat sürer.

Burdur Bucak arası kaç para?

Otobüs firmalarını karşılaştırın

Iğdırlı Turizm, her gün Burdur - Bucak arasında 1 otobüs sunuyor. Bu yolculuk için ortalama fiyat ₺182,00.


Antalya ile Burdur Bucak arası kaç kilometre?

İki şehir arasındaki mesafe 86 km km'dir ve seyahat etmek yaklaşık 45 dakika saat kadar sürer.

Isparta Bucak arası kaç?

Isparta - Bucak arası toplam 29 kilometre. İki konum arasındaki otobüs yolculuğu 30 dakika sürüyor.


Burdur Bucak nereye bağlı?

Coğrafya. Bucak ilçesi Akdeniz bölgesi göller yöresi içerisinde yer almaktadır. Bucak ilçesi Burdur iline bağlı olup, Burdur ilinin yüzölçümü ve nüfusu itibarıyla en büyük ilçesidir. Bucak 1926 tarihinde ilçe olmuştur.

Isparta Burdur arası kaç?

Isparta - Burdur arası seyahat mesafesi kaç kilometre ve yolculuk kaç saat sürer? Isparta - Burdur arası toplam 29 kilometre. İki konum arasındaki otobüs yolculuğu 30 dakika sürüyor.

Bucak Antalya arası kaç TL?

Antalya - Burdur arası otobüs bileti fiyatları 149.00 TL'den başlamaktadır. Bu seferler için ortalama bilet fiyatları yaklaşık olarak 149.00 TL'dir. Antalya yönünden - Burdur istikametine nasıl gidilir?

Antalya bucak kac tl?

Burdur - Antalya arası mesafe kaç km? Burdur - Antalya arası yaklaşık olarak 131 km'dir.

Antalya Burdur arasi kac tl?

Bucak - Kemer arası toplam 125 kilometre.

Burdur Antalya yakın mı?

Antalya - Bucak arası otobüs bileti fiyatları 120.00 TL'den başlamaktadır. Bu seferler için ortalama bilet fiyatları yaklaşık olarak 170.00 TL'dir. Antalya yönünden - Bucak istikametine nasıl gidilir?

Burdur Bucak Burdur Kemer arası kaç km?

Konya - Bucak arası toplam 294 kilometre. İki konum arasındaki otobüs yolculuğu 5 saat sürüyor. Konya - Bucak arası hangi otobüs firmalarının seferleri bulunuyor?

Antalya Bucak otobüs kaç TL?

Isparta ve Antalya arası 128 kilometrelik ulaşım yaklaşık olarak 1 saat 30 dakika sürmektedir. Eğer ulaşımı Isparta merkezden otobüs ile Antalya otogarına yaparsanız yolculuğunuz 2 saat 30 dakika sürebilmektedir.

Konya Bucak arasi otobusle kac saat?

Isparta - Antalya arası otobüs bileti fiyatları 149.00 TL'den başlamaktadır. Bu seferler için ortalama bilet fiyatları yaklaşık olarak 149.00 TL'dir.

Isparta Antalya kaç saatlik yol?

Salep'in Öyküsü

Biliyorsunuz Türkiye'nin en iyi salebi Burdur Bucak'ta çıkar.” demesiyle Bucak salebi ününe ün katmış oldu. Bucak salep kelimeleri artık birlikte anılmaya başlandı.


Isparta Antalya otobüs bileti ne kadar?

Batı Akdeniz Bölgesinde yer alan Burdur, Teke Yöresinin Kültür Başkenti olarak bilinmekte Göller, Güller ve Gönüller diyarı olarak anılmaktadır. İlimiz, doğu ve güneyinde Antalya, batısında Denizli, güneybatısında Muğla, kuzeyinde Afyon ve Isparta illeri tarafından çevrelenmiştir.

Burdur Bucak ın neyi meşhur?

Bucak, 1909 yılına kadar Teke (Antalya) Sancağı'na bağlı bir nahiye iken, bu tarihten sonra Burdur'un bir nahiyesidir. Bucak nahiyesinin Antalya'ya uzak olması, halkın ilişkisinin daha çok Burdur ile olması gibi nedenlerle halkın isteğiyle ve görülen lüzum üzerine 1909 yılında Burdur'a bağlanması kararlaştırılmıştır.

Burdur hangi şehre yakın?

Burdur - İzmir Arası Otobüs

Burdur ile İzmir arasındaki mesafe 398 km km'dir ve en hızlı seferimizle yaklaşık 6 saat kadar sürmektedir.


Bucak eskiden nereye bağlıydı?

Afyon - Burdur arası yaklaşık olarak 154 km'dir.

Burdur izmir arası kaç?

Yaklaşık olarak otobüsle Antalya Burdur arası yol mesafesi 135 kilometredir.

Afyon Burdur arası ne kadar?

Bucak - İstanbul Arası Otobüs

Ne zaman isterseniz biletinizi alarak, yola çıkabilirsiniz! Bucak ile İstanbul arasındaki mesafe 710 km km'dir ve en hızlı seferimizle yaklaşık 9 saat 45 dakika kadar sürmektedir.