Dünyanın En Güzel Evi

Dünyanın En Güzel Evi Dünyanın En Güzel Evi, Dünyanın en lüks evi kaç TL?, Dünyanın en lüks evi hangisi?, Dünyanın en pahalı evi kimin?, Malikane kaç odalı?, Türkiye'nin en pahalı evi kimin?

Dünyanın en lüks evi kaç TL?

İtalya'da "asrın müzayedesi" olarak adlandırılan açık artırmayla, yaklaşık yarım milyar Euro değer biçilen bir villa satışa çıkarıldı. Roma'da 16. yüzyılda inşa edilen ve 471 milyon Euro değer biçilen Villa Aurora için yapılan açık artırmada minimum açılış fiyatı 353 milyon Euro olarak belirlendi.

Dünyanın en lüks evi hangisi?

Dünyanın en pahalı özel konutu olan Antilia, Hindistan'ın en zenginlerinden biri olan Mukesh Ambani'ye ait. Eğer şu an satışta olsaydı değeri 2 milyar dolar olurdu.

Dünyanın en pahalı evi kimin?

Dünyanın en pahalı evi Antilia 1 milyar dolar değerinde. Dünyanın en pahalı evinin ilk fotoğrafları yayınlandı. Hindistan'ın en zengin adamı Mukesh Ambani tarafından yaptırılan 27 katlı bina Bombay'daki Altamount Road'da bulunuyor. Antilia adı verilen bina 1 milyar dolardan fazla paraya malolmuş.


Malikane kaç odalı?

Playboy dergisinin kurucusu Hugh Hefner'in yaşadığı ev olan bu Gotik tarzı malikane, altı yatak odası, altı banyo, bir tenis kortu, yüzme havuzu ve dört yatak odalı bir misafirhaneye sahiptir. Malikane, 2016 yılında 200 milyon dolar karşılığında satışa açıldığında Amerikan piyasasının en pahalı evi oldu.

Türkiye'nin en pahalı evi kimin?

Türkiye'nin en pahalı, dünyanın ise 4. pahalı yalısı olarak bilinen Yeniköy'deki Erbilginler Yalısı, tam 100 milyon Euro'ya Katarlı iş adamı Abdulhadi Mana A SH Al-Hajri'ye satıldı. Bu rekor satış emlak sektöründe dünya sıralamasında en pahalı ev satışı olarak kayıtlara geçti.

Türkiye'nin en pahalı evi kaç TL?

İstanbul Boğazı Rumeli Hisarı'nda konumlanan tarihi Zeki Paşa Yalısı 125 milyon dolarlık bedeli ile Sotheby'sin satış listesinde yer alıyor.

Dünyanın en pahalı şey nedir?

1.Antimatter- gramı 62.5 trilyon dolar

İşte dünyada yer alan en pahalı madde. Bir miligram pozitron üretimi 25 milyon dolar bir maliyete neden oluyor. İnsanlık, teoride, antimatteri uzay yakıtı olarak gelecekte kullanabilecek.


Türkiye'nin en pahalı evi nerede?

392 milyon TL

İstanbul Boğazı'nın en lüks evlerinden biri ve Türkiye'nin en pahalı evidir. Yeniköy sahilinde inşa edilen yapı, 100 milyon Euro değerindedir.



Türkiye'nin en pahalı evleri nerede?

Verilere göre; Türkiye'nin satılık konutta ortalama metrekare fiyatı en pahalı ili 10 bin TL ile Muğla olurken, en pahalı ilçe 27 bin TL ile İstanbul'un Beşiktaş ilçesi oldu.

En pahalı cep telefonu hangisi?

Dünyanın en pahalı telefonu Falcon Supernova iPhone 6 Pink Diamond Edition'dır. Değeri topalamda 48,5 milyon dolar. Falcon Süpernova, 2004 yılında piyasaya sürülmüştür. Yirmi dört karat altınla kaplı ve arkasında büyük bir pembe elmasla süslenmiş ve özelleştirilmiş bir iPhone 6'dır.

Dünyanın en pahalı topu kaç?

Rekor fiyatla satıldı Maçta Arjantinli efsanenin eliyle attığı goldeki top 2 milyon Pound; yaklaşık 44.116.211 Türk Lirası karşılığında yeni sahibini buldu.

Türkiye'nin en pahalı şehri hangisi?

TÜİK listesine göre yüzde 14,75 ile en pahalı şehir İstanbul olarak kaydedildi. İstanbul'u sırasıyla yüzde 9,4 ile İzmir, yüzde 6,62 ile Ankara takip etti. TÜİK verileri kapsamında en pahalı 8 şehrler şöyle: İstanbul, İzmir, Ankara, Kocaeli, Sakarya, Düzce, Bolu ve Yalova.

Dünyanın en pahalı villası kaç TL?

Dünyanın en pahalı evi, aynı zamanda en ilginçlerinden olan Antilia Kulesi. Hindistan, Bombay'da yer alan bu evin sahibi Hintli işadamı Mukesh Ambani. İçeride kendisi ve ailesi yaşıyor. Evin değeri 1 milyar dolar.

Dünyanın en küçük evi nerede?

Polonya'nın başkenti Varşova'da ise gerçekten dünyanın en küçük ve en kullanışlı evi inşa edildi. Keret House, 122 santimlik genişliğiyle dünyanın en küçük evi ünvanını taşıyor.

5 Tepe Sarayı kaç odalı?

Yaklaşık 1.150 odası olan ve maliyeti $350 milyon (€270 milyon) tutan saray, maden kazalarının ve işçi haklarının ülke gündemine hâkim olduğu bir süreçte ortaya çıkması ve kullanılmaya başlanması yüzünden büyük eleştirilere yol açtı.

Boğazın en pahalı yalısı kimin?

Tarihi yapıya yurt dışından talipleri çıkıyor ama fiyatta anlaşılamıyor. İstanbul Boğazı'nın, mimarisiyle en dikkat çeken yalılarından, 'Filinta Mustafa' olarak anılan Tophane Müşiri (Mareşal) Zeki Paşa için yaptırılan şato görünümlü yalı, 550 milyon TL'ye alıcı bekliyor.

Dünyada en ucuz ev nerede?

Buna göre Hindistan'ın Keral eyaletindeki Kettay kentine bağlı “Moskova” köyü, dünyada konut fiytlarının en ucuz olduğu “Moskova” olarak belirlendi. Burada 150 bin rupiye (yaklaşık 75 bin ruble) bir köy evi satın almak mümkün.

Dünyanın en pahalı yatı ne kadar?

Lürssem Tersanesi tarafından 2013 yılında üretilen Azzam, 180 metrelik boyu ile dünyanın en büyük yatı unvanını almaya hak kazanıyor. Güncel değeri 60 milyon doları bulan Azzam yatı, Birleşik Arap Emirlikleri başkanı olan Khalifa bin Zayed Al Nahyan tarafından satın alınıyor.

Dünyanın en pahalı eşyası nedir?

En Pahalı Yat; Yacht History Supreme

Dünya'nın en pahalı yatı hatta dünyanın en pahalı nesnesi diyebileceğimiz şey Yacht History Supreme. Üretiminde 1 ton altın ve platin kullanılmış.


Dünyanın en pahalı oteli hangisi?

Burj Al Arab, Dubai.