Enpara Hangi Banka

Enpara Hangi Banka Enpara Hangi Banka, Enpara hangi bankadan para çekebilirim?, Enpara neden banka oldu?, Enpara hangi ülkeye ait?, Enpara avantajları nelerdir?

Enpara Hangi Banka

Enpara.com, 2012 yılında QNB Finansbank tarafından kurulan, tüm hizmetlerini sadece dijital kanallar üzerinden sunan ve şubesiz olmasının kendisine yarattığı maliyet avantajını masrafsız ve avantajlı bankacılık anlayışıyla müşterileriyle paylaşan, Türkiye'nin ilk şubesiz dijital bankacılık uygulamasıdır.

Enpara hangi bankadan para çekebilirim?

Enpara.com, 2012 yılında QNB Finansbank tarafından kurulan, tüm hizmetlerini sadece dijital kanallar üzerinden sunan ve şubesiz olmasının kendisine yarattığı maliyet avantajını masrafsız ve avantajlı bankacılık anlayışıyla müşterileriyle paylaşan, Türkiye'nin ilk şubesiz dijital bankacılık uygulamasıdır.

Enpara neden banka oldu?

QNB Finansbank, DenizBank ve TEB güçlerini Tek ATM Platformunda birleştirdi, Enpara.com Şirketim müşterilerine DenizBank ve TEB ATM'lerinden ayda toplam 3 defa ücretsiz işlem yapma hakkı geldi!

Enpara hangi ülkeye ait?

QNB Grup ve QNB Finansbank olarak yaptığımız detaylı değerlendirmeler neticesinde grubumuza ve hissedarlarımıza daha fazla değer yaratabilmek amacıyla Enpara.com'un QNB Finansbank'tan ayrılarak yoluna QNB Grup'un Türkiye'deki 2. mevduat bankası olarak devam etmesine karar verdik.

Enpara avantajları nelerdir?

Bu kategoride ödülü alabilen tek Türk bankası oldu. Banka bireysel bankacılık alanında da ilklere imza atmaya devam etti. Ekim 2012'de tüm hizmetlerini sadece dijital kanallar üzerinden sunan ve Türkiye'nin ilk şubesiz dijital bankası olan Enpara.com'u kurdu.


En para com güvenilir mi?

Enpara.com neden güvenli? Enpara.com, QNB Finansbank'ın ayrılmaz bir parçası olduğu için tüm bankaların tabi olduğu kanun, düzenleme ve denetimlere tabidir, bu sebeple Enpara.com'daki mevduatlarınız da devlet güvencesi altındadır. Ek olarak, siber güvenlikle ilgili tüm önlemler de tarafımızdan alınmaktadır.

En para hangi ATM ücretsiz?

QNB Finansbank, DenizBank ve TEB ATM'leri artık Tek ATM

QNB Finansbank, DenizBank ve TEB güçlerini Tek ATM Platformunda birleştirdi. Artık siz de DenizBank ve TEB ATM'lerinden QNB Finansbank kartınızla ayda 3 defa ücretsiz para çekebilir, para yatırabilir veya kredi kartı borcunuzu ödeyebilirsiniz.


Enpara ve Qnb aynı mı?

Enpara.com, QNB Finansbank bünyesi altında kurulan ve tüm bankacılık hizmetlerini yalnızca online kanallar üzerinden gerçekleştiren bir şubesiz dijital bankacılık platformudur.

Enpara da kazandığım para nasıl çekilir?

Birikim hesabından direkt nakit çekmek, mümkün değildir. Hesaptaki para, vadesiz hesaba transfer edilerek para çekilebilir. Birikim hesabından ödeme veya harcama yapılamaz. Bu sayede birikimler bozulmadan bir kez daha düşünmeniz sağlanır.

En Para ATM hangisi?

QNB Finansbank, DenizBank ve TEB güçlerini Tek ATM platformunda birleştirdi, Enparalılara DenizBank ve TEB ATM'lerinden ayda toplam 3 defa ücretsiz işlem yapma hakkı geldi!

En Para sahibi kim?

Enpara, Eylül 2012 tarihinde QNB Finansbank tarafından, temel bankacılık ihtiyaçlarının fiziksel şubeler olmadan yalnızca dijital kanallar üzerinden karşılanabileceği bir bireysel bankacılık uygulaması olarak kurulmuştur.

Enpara Qnb ayrıldı mı?

Ekim 2012'de QNB Finansbank bünyesinde kurulan ve Türkiye'nin ilk şubesiz bankası olma ünvanını elinde tutan Enpara.com, faaliyetlerine QNB Finansbank'tan bağımsız ve ayrı bir tüzel kişilik altında devam etmek için ilk adımını attı.

Enpara Qnb mi?

Alınan karar neticesinde Enpara.com, QNB Finansbank'tan ayrılarak yoluna Enpara Bank olarak devam edecek.

Enpara kart kimlere verilir?

Yasal olarak 18 yaşını doldurmuş bireyler, bankaya giderek kart başvurusunda bulunabilir. 18 yaşın altında olan kişiler ise aileleri tarafından çıkarılan ek kart ile kredi kartı sahibi olabilir.

Enpara kart limiti ne kadar?

Ayrıca, ihtiyaç duymanız durumunda Encard Şirketim kartınız veya Enpara.com Şirketim Kredi Kartı'nızla diğer tüm bankaların yurt içi ve yurt dışı ATM'lerini kullanabilirsiniz. Ancak bu işlemlerin ücretli olduğunu hatırlatmak isteriz. ATM'lerden günlük para çekme limiti 15.000 TL, para yatırma limiti ise 185.000 TL'dir.

Enpara kredi limiti ne kadar?

Enpara.com İhtiyaç Kredisi'ni en az 1.000 TL, en fazla 350.000 TL olarak, 3 aydan 36 aya kadar vadelerle kullanabilirsiniz.

Enpara nasıl iptal edilir?

Enpara.com Vadesiz TL hesabı sadece Enpara.com Çözüm Merkezi üzerinden kapatılabilir. Vadesiz Amerikan Doları ve Vadesiz Euro hesapları ise Enpara.com İnternet Şubesi, Cep Şubesi veya Çözüm Merkezi üzerinden her an açılıp kapatılabilir.

Enpara banka kartı ne zaman gelir?

Kredi kartı başvurunuz genellikle 1-2 gün içerisinde, en fazla ise 1 hafta içinde sonuçlanır. Ayrıca kredi kartınız onaylandıktan sonra başvurunuzu takip eden 2 hafta içerisinde size ulaşır.

Enpara kart ücreti var mı?

Enpara.com'da kredi kartı aidatı yok!

Sözleşmemizde de açıkça belirttiğimiz gibi müşterilerimizden ömür boyu kredi kartı aidatı almıyoruz. Enpara.com Aidatsız Kredi Kartı'na sahip olmak ve Enpara.com avantajlarından faizsiz ve ücretsiz olarak yararlanmak için internet sitemizden hemen başvurabilirsiniz.


Enpara banka kartı nasıl alınır?

Başvurmak istediğiniz kredi kartına sahip bankanın internet sitesi, internet şubesi ya da mobil uygulaması üzerinden, başvurunuzu dakikalar içerisinde tamamlayıp, onaylanması durumunda tarafınıza kredi kartınızın teslim edilmesini sağlayabilirsiniz.

Enpara en fazla ne kadar para yatırılır?

ATM'lerden günlük para çekme limiti 15.000 TL, para yatırma limiti ise 185.000 TL'dir. Bu limit dahilinde QNB Finansbank ATM'lerinden kartsız olarak cep şubemizdeki “Karekod” adımı üzerinden günlük para çekme limitiniz ise toplamda 10.000 TL'dir.