Gedelli Yozgat

Gedelli Yozgat Gedelli Yozgat, Yozgat'ta Gedelli diye bir yer var mı?, Gönül Dağı Yozgat Ne alaka?, Gönül Dağı dizisinin çekildiği Gedelli nereye bağlı?, 66 Nerenin Plakası Gedelli?, Gedelli nerenin köyüdür?

Yozgat'ta Gedelli diye bir yer var mı?

Gedelli köyü, günümüzde Niğde ilinin Ulukışla ilçesine bağlıdır. Senaryoda geçen Gedelli köyü, aslında dizinin çekimlerinin yapıldığı Eskişehir'in Sivrihisar ilçesinin kırsal bölgesidir.

Gönül Dağı Yozgat Ne alaka?

Çünkü dizide araçların plakası 66 'dır. 66 ise Yozgat'ın plakasıdır. Haliyle dizi Yozgat'ta çekiliyor sanılmaktadır.


Gönül Dağı dizisinin çekildiği Gedelli nereye bağlı?

Gönül Dağı dizisi Eskişehir'in Sivrihisar ilçesinde çekilmektedir. Dizide görünen Gedelli köyü, günümüzde Niğde ilinin Ulukışla ilçesine bağlıdır.

66 Nerenin Plakası Gedelli?

Gönül Dağı dizisindeki 66 plakalı araçlar ilgi odağı oldu. İşte Gönül Dağı'nın çekim yerleri hakkında bilgiler.... Gönül Dağı Yozgat'ta mı çekiliyor? Gedelli köyü, günümüzde Niğde ilinin Ulukışla ilçesine bağlıdır.

Gedelli nerenin köyüdür?

Coğrafya. Köy; Niğde il merkezine 55 km, Ulukışla ilçe merkezine 37 km uzaklıktadır.

Gönül Dağı gerçekten var mı?

Türkiye'de gerçekte Gönül Dağı şeklinde bilinen bir dağ yok. Gönül Dağı efsanesi de dizinin senaryosu gereği kurgulanmış bir efsanedir.

Yozgat'ın ilçeleri nelerdir?

İlçeler. Yozgat, on dört ilçeden oluşmaktadır. Bunlar; Akdağmadeni, Aydıncık, Boğazlıyan, Çandır, Çayıralan, Çekerek, Kadışehri, Saraykent, Sarıkaya, Şefaatli, Sorgun, Yenifakılı, Yerköy ve Yozgat.

Gönül Dağı dizisi Sivrihisarın hangi köyünde çekiliyor?

Dizinin çekim yerleri sıkı takipçileri tarafından merak ediliyor. Dizi Eskişehir'in Sivrihisar ilçesinde kurulan sette çekiliyor. Dizide yer alan Gedelli köyünün günümüzde Niğde ilinin Ulukışla ilçesine bağlı olduğu biliniyor. Senaryoda geçen Gedelli köyü aslında Eskişehir'in Sivrihisar ilçesindeki kırsal bir bölge.

Gönül Dağı hangi dağ?

Türkiye'de gerçekte Gönül Dağı şeklinde bilinen bir dağ yoktur. Gönül Dağı efsanesi de dizinin senaryosu gereği kurgulanmış bir efsane olarak bilinir. Gönül Dağı denildiğinde Neşet Ertaş'ın aynı isimli türküsü akla gelmektedir. Bozkır topraklarında çekilen dizi Gönül Dağı ile bağdaştırılmıştır.

Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor?

"Yalı Çapkını" dizisi, izleyicileri etkileyici hikayesi ve çekim yapılan mekanlarıyla merak uyandırmaya devam ediyor. İşte, dizinin çekildiği yerlerle ilgili detaylar: Dizinin çekimleri Gaziantep ilinde başlamış ve daha sonra İstanbul'da devam etmiştir.

Gönül Dağı Efsanesi nedir?

Gönül Dağı bozkırda hayallerinin peşinden koşan ve tüm engellere rağmen imkansızı başarmaya çalışan 3 kuzenin hikayesini konu ediniyor. Taşra ve şehir hayatına ilişkin öyküleri ile 'Bozkırın Kalemi' olarak tanınan yazar Mustafa Çiftçi'nin öykülerinden uyarlandı.

Kardeşlerim dizi nerede çekiliyor?

Çekim yerleri

Dizi, İstanbul'un çeşitli bölgelerinde, özellikle Fatih'te çekilmektedir. Dizideki mekânlardan biri olan Ataman Koleji için Eyüpsultan'daki Özel Kemerburgaz Bilim Okulu kullanılmaktadır.


Gönül Dağı seti hangi gün?

Her cumartesi görüşmek üzere. ???? - #GönülDağı 4.

Yozgat plakası kaç?

66 Nerenin Plakası? 66 il plaka kodu, Türkiye'nin Yozgat iline aittir.

Gönül Dağı film seti nerede?

Gönül Dağı dizisi Eskişehir'in Sivrihisar ilçesinde çekilmektedir. Normalde dizi Yozgat'ta çekiliyor olarak bilinir.

Yozgat Gedelli köyü nereye bağlı?

Gedelli, Niğde ilinin Ulukışla ilçesine bağlı bir köydür. Köy, 1927 yılından beri aynı adı taşımaktadır. Niğde iline 55 km, Ulukışla ilçesine 37 km uzaklıktadır. Gönül Dağı dizisinde Yozgat'ın Gedelli ilçesinde geçtiği izlenimi verilse de Gedelli Niğde'nin Ulukışla ilçesine bağlıdır.

Gedelli Rakım kaç?

bakış

Kederli nerede?

Kederli, Aksaray ilinin Ağaçören ilçesine bağlı bir köydür.

Gönül Dağı dizisi nerede çekiliyor Yozgat?

Haliyle dizi Yozgat'ta çekiliyor sanılmaktadır. Fakat dizi seti Eskişehir'de yer alıyor. Kısacası, yapılan açıklamaya göre dizi Eskişehir ilimizin Sivrihisar ilçesinde çekilmektedir.

Gönül Dağı kimin hikayesi?

Dizi, yazar Mustafa Çiftçi'nin gün yüzüne çıkmamış, Anadolu halkının yaşamını konu alan bozkır öykülerinden uyarlanmıştır.