Hs1 Saatleri

Hs1 Saatleri Hs1 Saatleri, HS1 hangi duraklardan geçiyor?, SH1 nereden geçiyor?, Yenibosna çam Sakura hastanesine hangi otobüs gider?, HS1 kaçta kalkıyor?, Çam ve Sakura Hastanesi'ne giden iett?

HS1 hangi duraklardan geçiyor?

SH1 - Batı Terminali – Şehir Hastanesi

Ayrıca Darıca, Çayırova, Gebze, Dilovası, Körfez, Derince, Kartepe, Başiskele, Gölcük, Karamürsel ilçelerimizden gelen hatlardaki yolcularımız, Orduevi, Seka Park Batı Terminali bölgesinden aktarmalı olarak Şehir hastanesine bu hat ile ulaşabilecek.


SH1 nereden geçiyor?

Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi nasıl gidilir merak ediyorsanız: Toplu taşımada HS1 Yenibosna metro istasyonundan kalkıyor ve hastane durağı bulunuyor.

Yenibosna çam Sakura hastanesine hangi otobüs gider?

HS1 otobüs hattı, Pazar, Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma, Cumartesi günleri 06:25'da başlar.

HS1 kaçta kalkıyor?

ile nasıl gidilir? Bahçeşehir Gölet İETT Otobüs Durağından 146 BA ve. 146F otobüslerinin Başakşehir Çam Sakura Şehir. Hastanesi'ne direk seferleri vardır.

Çam ve Sakura Hastanesi'ne giden iett?

HT1 K.S.S. HASTANESİ - ÜÇYÜZLÜ METRO Metrobüs hattı, İETT bünyesinde İstanbul'da hizmet veren bir otobüs hattıdır. Bu hat, İstanbullular tarafından en çok tercih edilen otobüs hatlarından birisi durumundadır. Diğer birçok hat gibi, HT1 hattı da birçok duraktan geçer.

HT12 hangi duraklardan geçiyor?

METRO İLE BAŞAKŞEHİR METROKENT DURAĞINDA İNİP 146BA , 146B, 146E, 146M, 78B, 78F, 78Ş, 89C, 98, 98H, MK21 İETT OTOBÜS HATLARI İLE HASTANEMİZE ULAŞABİLİRSİNİZ.

HT1 otobüs mü?

Şehir Hastanesi Metro İstasyonu, İstanbul metrosu'nun M3 (Bakırköy İDO - Kayaşehir Merkez) Metro Hattı'nda yer alan ve 8 Nisan 2023'te hizmete giren yer altı metro istasyonudur. Başakşehir'de Başakşehir Mahallesi'nde Olimpiyat Bulvarı üzerinde, Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nin güneyinde yer almaktadır.

Ht11 nereye gidiyor?

Başakşehir'de bulunan Metrokent durağından başlayan yeni metro hattı sırasıyla Onurkent, Çam ve Sakura Şehir Hastanesi, Toplu Konutlar ve Kayaşehir duraklarından geçecek.

Başakşehir şehir hastanesi hangi otobüs gider?

Başakşehir Şehir Hastanesi olarak da bilinen Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi, İstanbul'un Başakşehir ilçesinde yer alan bir şehir hastanesidir.

Çam Sakura hangi metro durağı?

HS1 (İETT)

Ek bilgi: HS1 hattında 19 duraklar bulunuyor ve bu güzergah için toplam seyahat süresi yaklaşık 42 dakika.


Çam Sakura metro hattı nereden geçiyor?

HT1 (İETT)

HT1 otobüs hattının ilk durağı Hz.Ebubekir Camii - Esenler Yönü olup son durağı Kanuni Sultan Süleyman - Peron Yönü durağıdır. HT1 (Hz.Ebubekir Camii -Kanuni Sultan Süleyman), her gün çalışıyor.


Çam Sakura Hastanesi nereye bağlı?

HS2 (İETT)

HS2 otobüs hattının ilk durağı Şehir Hastanesi-Fizik Tedavi Ve Rehabilitasyon - Hastaneden Gidiş Yönü olup son durağı İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Avcilar Kampüsü durağıdır.


HS1 ne kadar sürüyor?

79K, Basaksehir bölgesinde bulunan Başakşehir Çam Ve Sakura Şehir Hastanesi konumuna giden son Otobüs aracıdır. 00:25 civarında buradan geçer.

HT1 otobüsü nereden kalkıyor?

Başakşehir-Kayaşehir metro hattı istasyonları nereden geçtiği hizmete açılmasıyla birlikte kullanacaklar tarafından araştırılıyor. Başakşehir - Kayaşehir Metro Hattı 8 Nisan 2023 tarihinde saat 15:30'de hizmete açıldı.

HS2 nereye gidiyor?

MK22 (İETT)

MK22 otobüs hattının ilk durağı Şehir Hastanesi-Fizik Tedavi Ve Rehabilitasyon - Hastaneden Gidiş Yönü olup son durağı Taşoluk Peronlar - Peron Alani Yönü durağıdır.


Başakşehir çam ve Sakura şehir hastanesi hangi otobüs gider?

Otobüs hatlarımız sabah 07.00 ile 09.30 arasında, akşam ise 17.00 ile 19.30 arasında belirlenen kalkış noktalarından hizmet verecektir. Metrobüs hattımız sabah 06.00 -09.00 ve 16.00-20.00 saatleri arasında 10 dakika aralıklarla hizmet vermeye devam edecektir.

Başakşehir çam ve Sakura Şehir Hastanesi metrosu ne zaman açılacak?

HT12 otobüs hattı (Basin Tesisleri Son Durak -Yenibosna Metro), Basın Tesisleri Son Durak durağından başlayıp Yenibosna Metro durağına gidene kadar 26 duraklar geçiyor.

MK22 nereye gidiyor?

İÜC Büyükçekmece Yerleşkesi ile TÜYAP Metrobüs arasında sefer yapmakta olan HT19 İETT Hattının sefer saatleri ve durak bilgilerine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Iett seferleri saat kaçta başlıyor?

HT1 K.S.S. HASTANESİ - ÜÇYÜZLÜ METRO hattı kaç dakika sürüyor? HT1 ile ilgili hareket saatleri, geçtiği duraklar ve hat hakkındaki tüm bilgilere aşağıdan ulaşabilirsiniz.

HT12 nereden kalkıyor?

İETT, yalnızca İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin değil, Türkiye'nin en değerli, en köklü kurumlarından ve markalarından biri. Temmuz ayı itibariyle, toplam 3.324 otobüs, 3.000 halk otobüsü ve 5.460 şoför ile 16 milyon İstanbulluya hizmet veriyor.